خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

فال درخت براساس تاریخ تولد

• نویسنده موضوع NeGムr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 30
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
درخت سماق کوهی (احساساتی)
پر از بشاشیت و دارای موهبت خودخواه نبودن می باشند.. جنب و جوش ناآرامی و پیچیدگیها را دوست دارند.. هم وابسته و هم مستقل اند. سلیقه خوبی داشته و هنرمندان احساساتی می باشند. آنها می توانند شریک خوبی برای زندگی باشند که متاسفانه قدرت بخشش آنها بسیار کم است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
درخت انجیر (حساس)
خیلی قوی و مستقل بوده و به تناقضات و حرفهای نامربوط میدان نمی دهند – زندگی را دوست دارند و همینطور خانواده – بچه ها و حیواناتشان را – شوخ طبع بوده و تنبلی و بطالت علاقه ای ندارند این گروه دارای استعداد و هوش بالفطره می باشند.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
درخت زیتون (خردمند)
عاشق خورشید و گرما می باشند. آنها افرادی معقول و متعادل بوده که از پرخاش و خشونت خود دوری می کنند. بردبارند و بشاش و در صح*نه های زندگی بسیار خونسرد رفتار می کنند.این گروه بسیار حساس بوده و فارغ از حسادت می باشند. آنها عاشق خواندن و شرکت کردن در جمع مردم خبره می باشند.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
درخت بلوط (شجاع)
طبعی قوی دارند دلیر و نیرومند می باشند و در کارها بسیار سختگیر و مستقل عمل می کنند . حساس بوده و به تغییر علاقه ای ندارند.. همیشه پایشان را روی زمین نگه می دارند و اهل عمل می باشند.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
درخت آلش (خوش سلیقه)
دارای زیبایی آرامش بخش بوده و همواره نگران وضع ظاهر خود می باشند. خوش سلیقه بوده و تا جایی که امکان دارد به خود سخت نمی گیرند همواره یک زندگی منظم و معقول را هدایت می کنند. این گروه به ندرت با احساسات خود خوشحال می شوند و همیشه به دنبال مهربانی و آگاهی در یک شریک احساساتی می باشند. اغلب به مردم بد گمان بوده و هیچ وقت به تصمیمات خود اعتماد ندارند. افراد این دسته بسیار با وجدان می باشند

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
درخت صنوبر (مرموز)
دارای سلیقه ای غیر عادی و خوب بوده که تا حدی دارای گرایشات خود خواهانه می باشند. این افراد با نزدیکان خود مدارا نموده و تا اندازه ای فروتن می باشند. آنها خلاق کله شق بوده و دارای دوستان بسیار زیاد و بلند پروازی آنها بسیار زیاد می باشد این دسته از مردم بسیار قابل اعتماد می باشند.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
درخت افرا (مستقل)
یک فرد معمولی نمی باشند. آنها پر از تخیل و ابتکارند ولی در عین حال خجالتی و محتاط و کم حرف می باشند. این گروه مغرور و دارای اعتماد به نفس بالایی می باشند آنها تشنه تجربیات جدید بوده که در بعضی اوقات عصبی می شوند.افراد این دسته دارای پیچیدگی های فراوان بوده و از نعمت حافظه خوب برخوردار می باشند. آنها براحتی یاد می گیرند که زندگی عشق پیچیده دارد ولی می خواهند همواره تاثیر گذار باشند.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
درخت بید مجنون ( مالیخولیایی و رویایی )
زیبا و پر از مالیخولیا. جذاب و بسیار وابسته به حس تلقین می باشند. از هرچیز زیبا و پر سلیقه خوششان می آید عاشق سفر بوده و می توانند تحت تاثیر قرار گیرند. آنها دم دمی مزاج صادق- خیال باف و بی قرارند ولی در عین حال پرتوقع و دارای بصیرتی بالا می باشند . همواره رنج می کشند ولی اغلب شریکی محکم پیدا می کنند.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
درخت لیمو ترش (دودل)
آنچه را زندگی برایش مقرر ساخته خونسردانه می پذیرد. از جنگیدن استرس و رنج کشیدن بیزار است و از تنبلی و بطالت خوشش نمی آید. این گروه اغلب ملایم و دل رحم بوده و برای دوستان خود بسیار وفادار می باشند . با استعداد بوده ولی از پشتکار کمی برخوردار می باشند و برای همین کمتر استعداد خود را به شکوفایی می رسانند. اغلب در حال شکایت کردن بوده و از درجه حسادت بالایی برخوردارند.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-435
درخت سپیدار (بلاتکلیف)
بسیار اهل تجمل به نظر می رسند. خیلی اعتماد به نفس ندارند ولی وقتی لازم باشد از خود جرات نشان می دهند. آنها طالب محیطی گرم می باشند. در انتخاب خود بسیار وسواس دارند و اغلب تنهاست. این گروه دارای طبعی هنرمندانه می باشند و گرایشی به سمت فلسفه دارند. دارای سازماندهی خوبی است و در هر موقعیتی قابل اعتماد است و روابط را بسیار جدی می گیرد.

بالا