سلام دوست عزیز وقت بخیر.سلام درخواست تگ دارم
برای درخواست باید لینک تاپیک مد نظر رو قرار بدید.
لطفا درخواست خودتون رو به صورت صحیح ویرایش کنید &%#(
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!سلام دوست عزیز وقت بخیر.سلام درخواست تگ دارم
سلام. ممنونم.سلام و خسته نباشید.
درخواست تگ داشتم :!)
?دلنوشته - تظاهر|فاطمه احمدهیویدی کاربر تک رمان
نام دلنوشته: تظاهر نام نویسنده: فاطمه احمدهیویدی مقدمه: به راستی که چرا همه چیز به ظاهر تو بستگی دارد؟ اگر ظاهر درستی نداشته باشی نمیتوانی سر کار بروی! نمیتوانی تشکیل خانواده بدهی! نمیتوانی اصلا زندگی کنی. مردم فقط آنچه میبینند را قبول دارند و آنچه میبینند جز ظاهر تو چیست؟!forum.taakroman.ir
سلام دوست عزیز وقت بخیر.درخواست تگ دارم
البته بگم تازه عضو شدم و برای آپ شدن تاپیک روزی یه دلنوشته مینویسم ولی فک کنم سطح بالا باشن حالا داوری اثر با شماست
?دلنوشته - حرف های تو دلی من
نام دلنوشته : میخوام مجموعه ای از دلنوشته هامو بذار اینجا پس هرکدوم نام جداگونه دارن نام دلنویس : امیرحسین معصومی ژانر : بازم فرق داره ولی اکثرا احساسی و اجتماعی امیدوارم خوشتون بیاد از نوشته هامforum.taakroman.ir
سلام. ممنونم.کامل شده - آرزو مطار | Hnnaneh کاربر انجمن تک رمان
نام دلنوشته: آرزو مطار *مطار: پرواز ویراستار: ZiBa نام نویسنده: Hnnaneh (حنانه سادات میرباقری) مقدمه: سوگند به عشقی که همچو شرارهای آتشین در دلم رخنه کرده است ... من آمادهام تا همچو عقابی، پرواز را آغاز کنم. آغاز پروازی پرشور که با مهری ناگسستنی در آسمانها شروع میشود. اوج گرفتن آسان است،...forums.taakroman.ir
سلااام و خسته نباشید.
درخواست تگ داشتم.