.Anastasia.
مدیریت تالار ادبیات + مشاور تحصیلی
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
مشاور انجمن
نقاش انجمن
دلنویس انجمن
روزنامهنگار انجمن
خبرنگار انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
به اشعار شما تگ ارزشمند تعلق میگیرد
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!درود... درخواست تگشعر - مجموعه اشعار مالگم | هورزاد اسکندری کاربر انجمن تک رمان
به نام خدا نام مجموعه شعر: مالَگَم ژانر: عاشقانه، تراژدی به قلم: هورزاد اسکندری مقدمه: گفتی که عشق در نسل ما، حرف و زبان است بی عمل مستر وینت میشوم، تا با عمل ثابت کنم! پ.ن: مالگم ،کلمهای با ریشهی کوردی؛ به معنای تمام دارایی منforums.taakroman.ir
دلنوشته زهر شیرین| فاطمه واحدی کاربر تک رمان
دلنوشته: زهر شیرین نویسنده: فاطمه واحدی(monella) ژانر: عاشقانه-تراژدی مقدمه: چقدر این دنیا به تو میاید، انگار برای هم ساخته شدیم...!forums.taakroman.ir
سلام
درخواست تگ دلنوشته ما گناهکار نیستیم رو دارم
کامل شده - دلنوشته ما گناهکار نیستیم | paryzad کاربر انجمن تک رمان
برای یه دوست گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک نام اثر: ما گناهکار نیستیم نویسنده: paryzad ویراستار: Pegah.a ژانر: تراژدی، درام مقدمه: جلوی آینه میایستم... انگشت سر شده و سردم بر تن شیشهای و یخ زدهاش میلغزد. ديدگان بیرنگ و احساسم، تنم را در حبس تن او وجب میکند. به ناگه چیزی در گوشم نعره...forums.taakroman.ir
سلامسلام
درخواست تگ
.Anastasia.
نقد هم شده موارد نقد شده هم درست میکنم
در حال کپی - دلنوشته هریدا | ملینا نامور کاربر انجمن تک رمان
اسم دلنوشته: هِریدا¹ نویسنده: ملینا نامور ژانر: تراژدی_ عاشقانه ناظر: .Ana. مقدمه: زیباییاش چشمم را گرفت تا آنجایی که خارهای تیز وجودش را ندیدم! من تمام عمر محسور سرخی گل بودم! لطافت و بوی خوش! نمیدانم خودم یا قلبم اما ندیدیم... خارهای تیز روی ساقه گل را ندیدیم و اجازه دادیم زخمی بزرگ بر روی...forums.taakroman.ir
سلام
لطفاً تاپیک نقد رو هم ارسال کنید