چه موادی لازم داریم؟
کلم برگ سفید و قرمز / دو عدد
آب گوشت / دو لیوان
گوشت چرخ کرده / 400 گرم
کره / 50 گرم
خرده های نان ساندویچ / 80 گرم
پیاز سرخ شده / دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل / به میزان لازم
چطوری درست کنیم؟
ابتدا کلم برگ ها را به مدت 10 دقیقه در آب جوش و نمک قرار دهید تا نرم شوند. سپس برگ ها را به آرامی و با دقت جدا کرده و در آبکش بگذارید تا آب آنها کشیده شود.
سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز د*اغ تفت دهید و به آن نمک و فلفل بیفزایید، در نهایت خرده های وسط نان ساندویچی را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و هم بزنید و به آن نمک و فلفل بزنید.
درون هر برگی یک تا دو قاشق گوشت چرخ کرده ریخته و به آرامی بپیچید و در یک سبد فلزی قرار دهید. سبد را درون قابلمه ای بگذارید و مقداری آب گوشت و کره در قابلمه بریزید، صبر کنید تا به جوش آید.
سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را محکم روی دلمه ها قرار دهید تا باز نشوند.
دلمه ها بعد از نیم ساعت کاملا پخته می شوند.