فرزندپروری روش های مراقبت از کودک،نکات فوق العاده مهم!

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 366
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
کاهش خطر خفگی کودکان در آب:
حتی ارتفاع ۵ سانتی متر آب در حمام می تواند موجب خفگی کودکان شود. کودکان در هنگام فرورفتن در آب نمی توانند مانند بزرگترها از خود صدا در آورند تا شما متوجه شوید. پس در هنگامی که کودک شما در آب هست، تمام لحظات را در کنارش باشید. اگر تلفن یا زنگ در به صدا در آمد، اول کودک را از آب در آورید و سپس به سراغ تلفن بروید.به صندلی های داخل حمام اعتماد نکنید . زیرا بسیار ساده لیز میخورند و از زیر بچه در میروند و کودک به زمین خورده و صدمه می بیندد.اگر در خانه جکوزی یا حتی برکه کوچکی در حیاط خانه دارید، آنرا پس از استفاده از آب خالی کنید و یا با فنس یا درپوش بپوشانید تا در صورتی که ناخودآگاه کودک شما در آن افتاد ، به داخل آب فرو نرود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
کاهش خطر خفگی کودک در خواب:
احتمالا شما هم درباره سندروم مرگ ناگهانی کودک چیزهایی شنیده اید. این سندروم به حالتی اطلاق میشود که کودک بدون هیچ دلیل پزشکی شناخته شده، در خواب دچار خفگی شود.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انجمن رمان نویسی
اگر به سلامت کودک خود علاقمندید، به نکات زیر توجه کنید :
کودک شما نباید به روی شکم بخوابد. بخصوص در دوران زیر ۴ ماهگی این حالت می تواند راه تنفس کودک را مسدود کند و موجب خفگی شود.بهترین جا برای خواب کودک، داخل ت*خت خو*اب کودک است.اگر گربه دارید، از توری گربه گیر بالای تخت کودک استفاده کنید. زیرا گربه ها جای گرم را دوست دارند و ممکن است رو یا کنار کودک شما بخوابند.کودک را روی مبل نخوابانید. برخی مبلها دارای فاصله در صندلی شان هستند و ممکنه برای کودک خطرساز باشه .در اتاق کودک سیگار نکشید. هرگونه نارسایی اکسیژن می تواند برای کودک ، چند برابر بزرگسالان خطرناک باشد.

بالا