نتیجه آزمایش را دست کم گرفتم و ...
مطمئنا هیچ خانمی دوست ندارد تست پاپ اسمیر انجام دهد (تستی که تغییرات سلولی دهانه رحم را بررسی میکند) و من هم یکی از آنها هستم. به خاطر همین هربار به بهانههای مختلف انجام تستها به خصوص پاپ اسمیر را چند سالی به عقب می انداختم و ترجیح میدادم آنها را فقط هنگام بارداری یا بعد از زایمان انجام دهم. سال گذشته هم وقتی فهمیدم نتیجه پاپ اسمیرم غیرطبیعی است خیلی به آن اهمیت ندادم چون در دهه 20 سالگیام چندین بار از این جوابها گرفته بودم و در تستهای بعدی مشخص شده بود که مشکلی ندارم، اما وقتی برای آزمایشات بعدی مراجعه کردم و با نتیجه کولپوسکوپی (معاینه و نمونهبرداری اختصاصی واژن)، بیوپسی و عمل تشخیصی LEEP (استفاده از الکتریسیته برای برداشتن ناحیه درگیر) مواجه شدم کاملا شوکه شدم! چرا که سلولهای غیر طبیعی دهانه رحمم تبدیل به سرطانی مهاجم شده بودند!
حالا باید رحمم را خارج کنم
«خب نگران نباشید حالم خوب است.» سرطان، مراحل اولیهاش را طی میکند اما هفته بعد باید رحمم را خارج کنند تا سلولهای سرطانی بیشتر از این در رحم و دهانه آن تکثیر پیدا نکنند. جدا از همه اینها، دلیل ابتلایم به این سرطان بیشتر از هرچیزی شوکهام کرده بود. من تا به حال آزمایشی برای شناسایی ویروس HPV نداده بودم و دکترم گفت که تقریبا تمام موارد سرطان دهانه رحم براثر این ویروس ایجاد میشوند. به عنوان یک مادر شاغل میتوانم بگویم که در 10 سال گذشته تنها برای بارداریها و زایمانهایم آزمایش داده بودم. در این مدت چندبار خانهمان را عوض کردیم و 3 بار فرصت کردم برای چکاپ به دکتر مراجعه کنم و حتی نتیجه و تاریخ معاینههایم را هم یادداشت نکردم تا شاید بعدا به دردم بخورد. فقط کافی بود جواب پاپ اسمیرم طبیعی باشد. آن وقت همه چیز را فراموش میکردم. اما شما از تجربیات من درس بگیرید. در این مدت مسائل زیادی راجع به ویروس HPV، تست پاپ اسمیر و سرطان دهانه رحم یاد گرفتم و اکنون میخواهم شما را با آنها آشنا کنم.
انجمن رمان نویسی
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان