آرایش و زیبایی آیا رنگ مو سرطان زاست؟

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 24
  • بازدیدها 511
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
سرطان مثانه
براساس منابع معتبر قدیمی‌تر، خطر ابتلا به سرطان مثانه در افرادی که به‌طور مرتب با رنگ مو کار می‌کنند کمی افزایش می‌یابد. این تحقیقات خیلی قطعی نیستند، زیرا افراد موردمطالعه قبل از سال ۱۹۸۰ استفاده از رنگ مو را شروع کرده بودند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
بررسی‌هایی که به‌تازگی بر روی مطالعات موجود انجام شده است، با ارائه مدارک محکم نشان می‌دهند که ارتباطی بین استفاده از رنگ مو و افزایش خطر ابتلا به سرطان مثانه وجود ندارد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
سرطان س*ی*نه
مطالعه معتبری در سال ۲۰۱۷ نشان داد که ارتباطی بین استفاده از رنگ موی تیره و ابتلا به سرطان س*ی*نه در زنان آفریقایی آمریکایی وجود دارد؛ اما همان محققان اعلام کردند که این مطالعه روی تعداد افراد کمی انجام شده است و برای تأیید این نتایج، تحقیقات بیشتری موردنیاز است.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
سرطان پروستات
مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۶ نشان داد که استفاده از رنگ مو خطر ابتلا به سرطان پروستات را در افراد افزایش می‌دهد. با‌این‌حال، کارشناسان اعتقاد دارند که این مطالعه معتبر نیست؛ زیرا در چگونگی اجرا و تفسیر نتایج این مطالعه اشکالاتی وجود دارد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
مطالعۀ دیگری درباره ارتباط میان استفاده از رنگ مو و سرطان پروستات وجود ندارد؛ بنابراین هیچ مدرکی که ارتباط بین رنگ مو و سرطان پروستات را نشان دهد، موجود نیست.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
انواع رنگ مو؛ کدام‌یک خطرناک‌ترند؟
آیا رنگ مو سرطان زاست؟ - رنگ های گرم

رنگ موها براساس اینکه چقدر رنگ مو را تغییر می‌دهند و اینکه رنگ چه مدت روی مو ماندگاری دارد، به دو دسته تقسیم می‌شوند:

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
رنگ موی اکسیداتیو
رنگ موی اکسیداتیو (دائمی) باید با ترکیبی از یک مادۀ اکسیدکننده مثل هیدروژن‌پرواکسید یا آمونیاک و یک مادۀ رنگی فعال شود. آمونیاک لایۀ خارجی ساقه مو را باز می‌کند؛ سپس مادۀ اکسیدکننده وارد ساقۀ مو می‌شود و با ازبین‌بردن رنگ‌دانه‌های طبیعی مو، رنگ‌دانه‌های جدید را به ساقه مو وارد می‌کند. این روش رنگ موهای شما را به‌طور دائمی تغییر می‌دهد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
رنگ موی غیراکسیداتیو
رنگ موی غیراکسیداتیو (نیمه‌دائمی یا موقت) از مادۀ دولوپر (developer) استفاده نمی‌کند. این رنگ مو به‌سادگی ساقه مو را می‌پوشاند یا رنگ می‌زند. ازآنجاکه این رنگ مو رنگ‌دانه‌های طبیعی مو را از بین نمی‌برد، فقط موی شما را تیره‌تر می‌کند و نمی‌تواند آن را روشن کند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
این نوع رنگ مو به دو دسته تقسیم می‌شود:

نیمه‌دائمی: این نوع رنگ در فاصلۀ کوتاهی به داخل ساقه مو وارد می‌شود و بعد از چند هفته یا پنج بار شست‌وشو، رنگ شسته می‌شود و از بین می‌رود.

موقت: این رنگ‌ها طوری طراحی شده‌اند که بعد از یک بار شست‌وشو از بین برود. اسپری‌های رنگی هالوین یا گچ مو نمونه‌هایی از این نوع رنگ مو هستند.

مواد شیمیایی موجود در رنگ موهای اکسیداتیو بیشتر از رنگ موهای غیراکسیداتیو است. این رنگ موها قوی‌ترند و پو*ست سرتان را بیشتر ت*ح*ریک می‌کنند و مناطقی برای ورود رنگ به ب*دن شما ایجاد می‌کنند. بنابراین اگر این مواد شیمیایی سرطان زا باشند، خطر ابتلا به سرطان در استفاده از رنگ موهای اکسیداتیو بیشتر از رنگ موهای غیراکسیداتیو است.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
دکلره (سفیدکننده) در مقایسه با رنگ مو
دلکره یا سفیدکننده یک مادۀ اکسیدکننده است که رنگ‌دانه‌های موجود در ساقه مو را ازبین می‌برد و آن را روشن می‌کند. رنگ موهای نیمه‌دائمی و موقت مادۀ اکسید‌کننده ندارند؛ بنابراین نمی‌توانند رنگ طبیعی موی شما را روشن کنند.

بالا