ط
طلایه
مهمان
سلام و وقت بخیر همکاران عزیز
رنک سرپرست بخش کتاب برای کاربران حذف شده و قابل درخواست و ارتقا نیست.
در عوض رنک مدیر تالار رمان جایگزین آن شده که هر بار از بین ناظران رمان یک نفر به این مقام ارتقا پیدا میکنه و
مدیریت تالار و تیم ناظران رو به عهده میگیره.
سرپرستی بخش کتاب به عهده بنده و فاطمه جان خواهد بود.
از اونجایی که در حال حاضر سرپرستی بخش کتاب و مدیریت 3 تالار و نشریه تک رمان رو به عهده دارم؛
فرصت کافی برای نظارت بر فعالیت سایر مدیران و سرپرستهای بخش انجمن برام نمونده.
زین پس مدیریت و نظارت بر فعالیت مدیران ارشد، سرپرستهای بخش و مدیران تالارهای انجمن به جز بخش کتاب
به عهده معاونت اجرائی انجمن kiyan خواهد بود.
هرگونه سرپیچی و برهم زدن جو مستقیما بهم گزارش میشه و در مورد برخورد با مدیر خاطی هیچ تخفیفی قائل نمیشم.
این باید اولین و آخرین تذکری باشه که در باب این صحبت از من دارین، چون دوست ندارم با هیچکدومتون برخوردی داشته باشم که میدونم
دوست ندارین ازم ببینید.
فصل امتحانات تموم شده و فعالیتهاتون چک میشه
انرژیهاتون نیفته
رنک سرپرست بخش کتاب برای کاربران حذف شده و قابل درخواست و ارتقا نیست.
در عوض رنک مدیر تالار رمان جایگزین آن شده که هر بار از بین ناظران رمان یک نفر به این مقام ارتقا پیدا میکنه و
مدیریت تالار و تیم ناظران رو به عهده میگیره.
سرپرستی بخش کتاب به عهده بنده و فاطمه جان خواهد بود.
از اونجایی که در حال حاضر سرپرستی بخش کتاب و مدیریت 3 تالار و نشریه تک رمان رو به عهده دارم؛
فرصت کافی برای نظارت بر فعالیت سایر مدیران و سرپرستهای بخش انجمن برام نمونده.
زین پس مدیریت و نظارت بر فعالیت مدیران ارشد، سرپرستهای بخش و مدیران تالارهای انجمن به جز بخش کتاب
به عهده معاونت اجرائی انجمن kiyan خواهد بود.
هرگونه سرپیچی و برهم زدن جو مستقیما بهم گزارش میشه و در مورد برخورد با مدیر خاطی هیچ تخفیفی قائل نمیشم.
این باید اولین و آخرین تذکری باشه که در باب این صحبت از من دارین، چون دوست ندارم با هیچکدومتون برخوردی داشته باشم که میدونم
دوست ندارین ازم ببینید.
فصل امتحانات تموم شده و فعالیتهاتون چک میشه
انرژیهاتون نیفته