خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

مهم بحث و بررسی مدیران

• نویسنده موضوع فاطمه تاجیکی✾
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 80
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHTA☽︎

مدیرارشد بازنشسته+نویسنده اختصاصی
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-15
کیف پول من
6,899
ف

فاطمه تاجیکی✾

مهمان
سلام و خسته نباشید Kvf&
تالار نقد و نویسندگان چک شد و پست‌های لینک‌دار ویرایش.
*MAHTAJ*
سلام خسته نباشید همگی.
تالارها چک و بررسی شد.
و پست‌های اشتباهی هم انتقال داده شد به ساب مخصوص خودش.
خسته نباشید عزیزای دلم

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

چکاوّک

سرپرست آزمایشی بخش کتاب
پرسنل مدیریت
کاربر ویژه انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
-7,551
سلام مدیران عزیز.

می‌خواستم یه چیزی رو بهتون بگم.
شما مدیران به هیچ وجه نباید آخرین بازدید، شروع گفت و گو، ارسال استاتوس در پروفایل کاربری‌تون رو ببندید!.
این سه‌تا خـیلی مهم هست عزیزان‌.
حالا ممکنه بگید چرا نبندیم!
جواب:

شما کاربر ساده‌ای نیستید! شما مدیر تالارید.
ممکنه یک کاربر سوالی داشته باشه بیاد پروفایلتون بپرسه؛ حالا شما می‌گید چرا پی‌وی نه؟! منم میگم چرا پروفایل نه؟ دوستان بخاطر اینکه پروفایلتون متن هاش خاص باشه و تک باشه پروفایلتون رو می‌بندید عزیزان؟ این درست نیست! شما مدیرید وقتی اعلام امادگی کردید رنک مدیریت رو گرفتید باید مسئولیتاشم قبول کنید؛ به خاطر شیک بودن پروفایل بستنش درست نیست!

بعد از این آخرین بازید هست. کاربری می‌خواد به شما پیام بده اول یه نگاه می‌ندازه میبینه معلوم نیست! اینکار درسته به نظرتون؟ یه کاربر سرگردون شه؟
حالا شما میگید خب پیامشو بده بعدا آنلاین شدیم نگاه میکنیم! نه دوستان اون کاربر ناامید میشه و این خوب نیست.

بعضی از مدیران هم شروع گفت و گو رو میبندند. خب اینجوری چه کاربری بتونه بهتون یه چیزی رو بگه! شاید اون چیز خیلی مهم باشه و نشه که تو پروفایل کاربری گفت.

از همه‌ی مدیرانی که این سه چیز یا یکی‌ از این ها رو بسته تقاضا دارم باز کنه!
مدیرانی هم که شروع گفت و گو، آخرین بازدید و فرستادن استاتوس بازه آفرین بهشون.

توجه کنید مدیران بخش کتاب حتما باید باز کنند (کسانی که باز نکردند =) )
این کار یه «اجبار» هست!
«اجبار» پس مجبورید باز کنید.
من چک میکنم! تا فردا نهایتاً وقت دارید.

موفق باشید عزیزان

م

ملیحه کرمی

مهمان
سلام وقت بخیر مدیران عزیز.
دوستان یه خواهشی داشتم و اون اینکه لطفا مسائل شخصی تون رو به هر کسی تو انجمن بازگو نکنید! یا اگر خیلی واجبه که بگید به اون شخص خارج از انجمن پیام بدید! بارها گفتم مدیر اولین چیزی که باید داشته باشه اخلاقه! اینکه بخاطر مشکلات شخصی تون انجمن رو بکنید عین مهد کودک هی قهر و آشتی راه بندازید و بعد روان کاربر ها رو تو چت باکس بهم بریزید، دل بشکنید و غیره و جو انجمن رو متشنج کنید و... به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست. خواهشا و لطفا فقط مسائل شخصی تون رو در خارج انجمن با کسی که میخواید یا باهاش مشکل دارید در میون بزارید و ناراحتی تون رو سر کاربرها خالی نکنید! من بعد اگر همچین چیزی دیده بشه بعد از دوتا تذکر شخص سلب عنوان میشه و اگر این ماجرا کش پیدا کنه با عرض تاسف شخص خاطی بن میشه
ممنون از حسن توجه تون...

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
کیف پول من
-1,416
سلام خدمت مدیران عزیز.
همه ما درجریان زحمات هم دیگه هستیم، از همگی هم نهایت تشکر و قدردانی رو داریم هرچند در برابر زحمت‌هاتون چیزی نیست. هممون حتی با وجود حال بد یا مشکلاتی که برای هرکسی ممکنه پیش بیاد باز هم کنار هم بودیم و به فعالیتمون ادامه دادیم. هدف ما از دور هم جمع شدن ایجاد حال خوب واسه خودمون و دوستامون و به پیشرفت رسوندن تک رمان بوده و هست. مشکلات شخصیمون نباید مارو متوقف کنه که پس رفت کنیم، اینجا یه فضا خارج از زندگی و مشغله‌های زندگی شخصیمونه. فعالیت همگیمون اُفت کرده، بیاید بازم مثل قبل به فعالیتمون ادامه بدیم و روند پیشرفت انجمنمون رو تندتر کنیم. مطمئنم هممون همینو میخایم، پس بهتره پر قدرت‌تر و هرچه بهتر ادامه بدیم.
تک رمانی‌ها اهل شکست و عقب کشیدن نیستن. ❤

ط

طلایه

مهمان
سلام کاربر ثناء در انجمن یک=*/ رنک منتقد داره
تو چت باکس هم دیدم داشت می‌گفت می‌خواد استعفا بده از تیم ویرایش ولی قبول نشده و طبق قوانین باید فعالیت کنه =*|
طبق قوانین الآن نباید رنک‌ش گرفته بشه؟ =*///

ثناء.png

S

.SARISA.

مهمان
سلام کاربر ثناء در انجمن یک=*/ رنک منتقد داره
تو چت باکس هم دیدم داشت می‌گفت می‌خواد استعفا بده از تیم ویرایش ولی قبول نشده و طبق قوانین باید فعالیت کنه =*|
طبق قوانین الآن نباید رنک‌ش گرفته بشه؟ =*///

مشاهده فایل‌پیوست 11591
طلا=*)سلام خسته نباشید.
این دو نفر یکی نیستن. دلیل رد استعفاشونم چیز دیگه‌ای بوده.
ممنون?

atena.vd

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-22
کیف پول من
4,344
سلام
همونطور که به فاطمه جون گفتم من الان تو قرنطینه هستم و دسترسی به سیستم ندارم.
با گوشی هم پست گذاری نمیتونم بکنم

ط

طلایه

مهمان
درود و وقت بخیر?
توضیح و قوانین درخواست مدال تیم مجله، مجله‌نویس و مدرس زبان ویرایش شد.
اگر کاربری با دلیل: داشتن رنک
درخواست این مدال‌ها رو داد لطفا رد بشه.

بارها تو تیم به این مورد اشاره و تاکید کردم، اعضای تیم این قانون رو به خوبی می‌دونن به جز کاربرانی که تازه وارد هستن و یا به تازگی جذب تیم شدن و هنوز با روال کار آشنایی ندارن.

• مدال تیم مجله به مجله نویس تعلق نمی‌گیره و فقط به گروه‌ها کاربری که عضو تیم مجله شدن و حداقل در تهیه یک مجله همکاری داشتن ( مجله باید منتشر شده باشه) تعلق می‌گیره.

• مدال مجله نویس فقط زمانی به مجله‌نویسان تعلق می‌گیره که با همکاری تیم مجله یک مجله رو کامل کرده باشن( مجله باید منتشر شده باشه).

• مدال مدرس زبان هم هر زمان که مدرس زبان یک کتاب آموزشی رو تکمیل کرد ( تگ کامل شده گرفته باشه) یا یک دوره آموزش زبان رو به اتمام رسونده باشه. (یکی از این دو مورد کفایت می‌کنه) می‌تونه بهش تعلق بگیره.

علت این قانون هدفمند کردن و نظم بخشیدن بهتر به فعالیت اعضای تیم
و از اون جایی هم که برای این سه رنک ما رنک آزمایشی نداریم مثل باقی رنک‌ها
که کاربر مدتی آزمایشی و بدون رنگ اصلی و مدال فعالیت می‌کنه تا بتونه رنگی بشه و مدال بگیره ( دو تا انگیزه داره)
در مورد این سه رنک چنین شرایطی موجود نیست و باعث کم کاری کاربر می‌شه
دیگه چیزی نمی‌مونه که بخواد براش فعالیت کنه. ( فقط کاربرانی که به فعالیت‌شون علاقه دارن مفید واقع می‌شن.)

Nesa♡
Shaghayegh_h96
.SARISA.

عزیزان به طور دقیق نمی‌دونم پاسخ به درخواست مدال‌ها به عهده کدوم یکی از شماست برای همین هر سه‌تون رو تگ کردم.??

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
کیف پول من
-1,416
درود و وقت بخیر?
توضیح و قوانین درخواست مدال تیم مجله، مجله‌نویس و مدرس زبان ویرایش شد.
اگر کاربری با دلیل: داشتن رنک
درخواست این مدال‌ها رو داد لطفا رد بشه.

بارها تو تیم به این مورد اشاره و تاکید کردم، اعضای تیم این قانون رو به خوبی می‌دونن به جز کاربرانی که تازه وارد هستن و یا به تازگی جذب تیم شدن و هنوز با روال کار آشنایی ندارن.

• مدال تیم مجله به مجله نویس تعلق نمی‌گیره و فقط به گروه‌ها کاربری که عضو تیم مجله شدن و حداقل در تهیه یک مجله همکاری داشتن ( مجله باید منتشر شده باشه) تعلق می‌گیره.

• مدال مجله نویس فقط زمانی به مجله‌نویسان تعلق می‌گیره که با همکاری تیم مجله یک مجله رو کامل کرده باشن( مجله باید منتشر شده باشه).

• مدال مدرس زبان هم هر زمان که مدرس زبان یک کتاب آموزشی رو تکمیل کرد ( تگ کامل شده گرفته باشه) یا یک دوره آموزش زبان رو به اتمام رسونده باشه. (یکی از این دو مورد کفایت می‌کنه) می‌تونه بهش تعلق بگیره.

علت این قانون هدفمند کردن و نظم بخشیدن بهتر به فعالیت اعضای تیم
و از اون جایی هم که برای این سه رنک ما رنک آزمایشی نداریم مثل باقی رنک‌ها
که کاربر مدتی آزمایشی و بدون رنگ اصلی و مدال فعالیت می‌کنه تا بتونه رنگی بشه و مدال بگیره ( دو تا انگیزه داره)
در مورد این سه رنک چنین شرایطی موجود نیست و باعث کم کاری کاربر می‌شه
دیگه چیزی نمی‌مونه که بخواد براش فعالیت کنه. ( فقط کاربرانی که به فعالیت‌شون علاقه دارن مفید واقع می‌شن.)

Nesa♡
Shaghayegh_h96
.SARISA.

عزیزان به طور دقیق نمی‌دونم پاسخ به درخواست مدال‌ها به عهده کدوم یکی از شماست برای همین هر سه‌تون رو تگ کردم.??
طلا=*)سلام عزیزم.مدالها بامنه.
پس یه کاری کنیم طلا جان. هرمدالی واسه تیم مجله و گروه کاربری تیم مجله درخواست داده شد رد میشه. و فقط خودت بتونی براشون درخواست بدی.به تایید خودت.که بعد من تایید کنم.چون من اسن چیزایی که گفتی رو در جریانش نیستم ک بدونم کدومشون چه فعالیتی کردن و چه مدت.
طلا=*)

بالا