مد و استایل آرایش عروس در منزل؛ چطور آرایش عروسی‌مان را خودمان انجام دهیم؟

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 44
  • بازدیدها 826
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
۳. استفاده از کرم پایه آرایش ضروری است
استفاده از پرایمر برای آرایش عروس در منزل ضروری است

از وقتی آرایش‌کردن را شروع می‌کنید تا وقتی با مهمان‌ها خداحافظی می‌کنید، زمان زیادی می‌گذرد. استفاده از کرم پایه آرایش یا پرایمر باعث می‌شود آرایش تا مدتی طولانی ماندگار باشد؛ به‌علاوه، پرایمر چروک‌های ریز و منافذ باز پو*ست را می‌پوشاند و باعث می‌شود آرایش بهتر روی پو*ست بنشیند.

پرایمر را پس از کرم مرطوب‌کننده و پیش از کرم‌پودر استفاده کنید. تمام قسمت‌های صورت و روی پلک‌ها را به‌شکلی یکنواخت با مقدار کمی پرایمر بپوشانید

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
۴. اکنون زمان استفاده از کرم پودر است
استفاده از کانسیلر پیش از کرم‌پودر، اشتباه است. پس از استفاده از پرایمر، کمی صبر کنید تا خشک شود. شروع مرحلهٔ بعدی پیش از اینکه ماده آرایشی قبلی کاملا خشک شود، اشتباه بزرگی است. اگر عجله دارید، با باد سرد سشوار صورت‌تان را خشک کنید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
اگر ته‌رنگ پو*ست‌تان سرد است، از کرم‌پودرهایی که سرخ‌ترند و پایهٔ آبی دارند استفاده کنید.
اگر ته‌رنگ پو*ست‌تان گرم است، از کرم‌پودرهایی با پایه زرد یا طلایی استفاده کنید.
برای اطمینان از انتخاب رنگ مناسب، گوش‌پاک‌کنی را در کرم‌پودر فرو کنید و روی خط پایین آرواره بمالید. اگر کرم‌پودر محو شود، انتخاب‌تان درست است.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
با برس کرم‌پودر لایه نازکی کرم‌پودر بمالید. از مرکز صورت شروع کنید و به بخش‌های بیرونی بروید. همه صورت را خوب بپوشانید. زیر آرواره‌ها و گر*دن را فراموش نکنید. برای اینکه کرم‌پودر با یکنواختی بیشتر و در لایه‌ای نازک روی پو*ست بنشیند، می‌توانید از اسفنج مرطوب استفاده کنید.
زیاده‌روی نکنید. اگر زیاد کرم‌پودر بزنید، به‌احتمال زیاد، بعدتر لک‌دار یا رگه‌دار می‌شود یا مانند کیک پف‌دار به نظر می‌رسد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
۵. هر جا لازم است از کانسیلر استفاده کنید
کرم‌پودر برای یکنواخت‌کردن پو*ست و کانسیلر برای پنهان‌کردن چیزهایی مانند جوش و سیاهی دور چشم است. استفاده از کانسیلر پیش از کرم‌پودر باعث می‌شود اثر آن به‌کلی از بین برود! برای پوشاندن قرمزی یا حلقه‌های تیره، با برس کانسیلر روی این نواحی نقطه‌گذاری کنید و سایه‌ای هم‌رنگ یا یک درجه روشن‌تر از رنگ پو*ست‌تان خلق کنید. با حرکات ضربه‌ای برس، کانسیلر را روی پو*ست‌تان پخش کنید. اگر کانسیلر به‌خوبی ترکیب و یکنواخت نشد، نوک اسفنج آرایش را خیس کنید و با استفاده از آن کانسیلر را روی پو*ست یکنواخت کنید.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
برای پوشاندن لک، ابتدا از کرم‌پودر، سپس کانسیلر و در پایان پنکیک استفاده کنید. اگر هنوز هم لک دیده می‌شود، کانسیلر و پنکیک بیشتری بزنید. کانسیلر را با حرکت ضربه‌ای پخش کنید و نمالید

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
۶. به‌اندازه از هایلایتر استفاده کنید
هایلایتر چیزی نیست که در کیف لوازم آرایش همه‌کس پیدا شود؛ اما بهتر است برای روز عروسی‌تان هایلایتر داشته باشید. از هایلایتر برای ب*ر*جسته‌کردن برخی قسمت‌های چهره مثلا برای بزرگ‌تر جلوه‌دادن چشم‌ها استفاده می‌شود. اما حواس‌تان باشد که استفاده زیاد از هایلایتر یا استفاده از انواعی که براق و روغنی هستند، عکس‌های‌تان را خ*را*ب می‌کند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
هایلایتر مایع را پس از کرم‌پودر با برس به‌شکل ضربه‌ای و در مسیری تیک‌مانند روی پو*ست بخش کنید. از گوشه‌ داخلی چشم‌ها شروع کنید، آنگاه به گوشه پایینی بینی و سپس به انتهای گونه‌ها و تا شقیقه‌ها بروید. روی ابروها، مرکز بینی، مرکز پیشانی و چانه را هم هایلایت کنید

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
اگر از هایلایتر پودری استفاده می‌کنید، پس از پنکیک، با برس آن را زیر ابروها، کمی در گوشه چشم‌ها و نوک گونه‌ها بخش کنید. هایلایتر پودری را برای زیر چشم‌ها یا روی ل*ب‌ها استفاده نکنید. این کار باعث می‌شود در عکس‌ها به نظر برسد شما عرق کرده‌اید

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
27,888
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
۷. قسمت‌های موردنظر را مشخص و سپس کانتور کنید
برای آرایش عروس در منزل کانتور صورت را فراموش نکنید

بهتر است به‌جای بلاش پودری از بلاش کرمی استفاده کنید. در کار با بلاش پودری، نخست با پودر نیمه‌شفاف قسمت‌هایی که نیاز به کانتور دارند مشخص کنید. حواس‌تان به میزان درخشندگی باشد. درمورد مواد پودری همیشه مقدار کم نتیجۀ بهتری می‌دهد. قرار است بشاش و پرانرژی به نظر برسید نه‌اینکه زیر گریم سنگین گم شوید. با برس (براش) متوسط، بلاش پودری را روی پیشانی، کناره‌های بینی و چانه بمالید.

بالا