انجمن رمان نویسی | تک رمان
انجمن تک رمان...انجمن رمان نویسی تک رمان با ارائه محیطی امن و صمیمی فعالیت خود را در راستای ترویج کتابخوانی آغاز کرده است.
forum.taakroman.ir
عکاسی از طلوع آفتاب. عکاسی از منظره بینظیر طلوع آفتاب. احتمالا برای هممون پیش اومده که برای عکاسی از طلوع آفتاب برنامهریزی کردیم اما نتونستیم از خواب بیدار شیم. بعضی وقتا نیمههای شب که ساعت زنگ میزنه و ما رو از خواب بیدار میکنه از خودمون میپرسیم: آیا ارزشش رو داره؟ اما بعدش به ل*ذت ناشی از ماجراجویی فکر میکنین. اینکه عکاسی از منظره طلوع آفتاب چقدر ل*ذت بخشه. و به سرعت خواب رو فراموش میکنین. لباس میپوشین، کولهپشتیتون رو برمیدارین و سراغ زیباییهای طبیعت هنگام طلوع خورشید میرین.
طلوع در برابر غروب
خیلی از آدمها از من میپرسن: چرا طلوع آفتاب؟ نمیشه به جاش از غروب آفتاب عکاسی کرد؟ البته که میشه! اما یک تفاوت عمده بین این دو هست. و دلیل اصلی که من طلوع آفتاب رو دوست دارم همینه.
وقتی که از غروب عکاسی میکنین، احتمالا اطرافتون پر از آدم هست. قدم میزنن. با هم حرف میزنن و افکارشون رو توی هوا شناور میکنن. قدم میزنن و وارد کادرتون میشن. یا خیلی کارهای دیگه میکنن که حواس شما رو پرت میکنه. اما موقع طلوع آفتاب، خیلی راحت میتونین با طبیعت خلوت کنین. میتونین روی فکر خودتون متمرکز بشین و احساستون رو به بهترین شکل توی عکس بیان کنین.
آماده شدن برای عکاسی از طلوع آفتاب در طبیعت
خب! تصمیم گرفتیم که از طلوع عکاسی کنیم. و وقتشه که آماده بشیم. من توصیه میکنم همیشه از شب قبل آماده باشین. با این کار، هم میتونین ۱۰ دقیقه بیشتر بخوابین و هم اینکه احتمال فراموش کردن تجهیزاتتون خیلی کمتر میشه.