خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

ساعت تک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahva

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-08-23
کیف پول من
19,233
سلام به نظر من هیچ کدام قاتل نیستند.
گرچه هر کدام دلایل زیادی برای به قتل رساندن داشتند؛ اما قاتل نیستند. احتمالا قاتل و مقتول یک نفر هستند.
اگه این موضع را در نظر بگیریم که مقتول خودش را کشته و جوری وانمود کرده که جرمی اتفاق افتاده، اینطوری می‌تونه از همه انتقام بگیره.
در واقعه اردشیر محتشم با کشتن خودش به خواسته‌اش رسیده. نه همسرش را طلاق داده، نه بدهی پسرش را پرداخت کرده، نه خونه و اپارتمان برای معشوقه‌اش خریده و نه سهم شراکت دوستش را پرداخت کرده.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

سرپرست آزمایشی بخش کتاب
پرسنل مدیریت
کاربر ویژه انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,351
صمد رسولی.
همه انگیزه زیادی برای قتل داشتن اما همسر مقتول؛ ضرر بسیاری از مرگش میکرد. با مرگ مقتول دستش عاید چیزی نمیشه.
گمون میکنم شهرام با مقتول دست به یقه شده اما اون هم قاتل نیست بلکه با قاتل درارتباطه که اون میتونه صمد باشه.
-صرفا چون توی سریالای جنایی قاتل کسیه که کمترین ظن بهش وجود داره روش دارم پافشاری میکنم ولی خب-
البته یک‌جایی اشاره شد بقایای پو*ست دو نفر زیر ناخن اردشیر بوده؛ یکیش شهرام بوده و دیگری؟ از لاله محتشم درباره قهوه و مو حرف زده شد، شریک اردشیر در ن*زد*یک*ی خونه بوده نه توی خونه. نفر سومی که به خونه و تموم سوراخ سنبه‌هاش دسترسی داشته صمد رسولی بوده
درباره رضا ناظری و فرزانه تهرانی، هردو در ن*زد*یک*ی عمارت دیده شدند؛ از کجا معلوم با یکدیگر دیدار نکردن؟
به چه علت اردشیر از خونه خریدن بهش سرباز زده؟ گذشته از اون بنده متعقدم فرزانه کیف پول نقدها رو به رضا داده(سناریو ترکی‌طور) و کلید گاوصندوقو داشته چون پولا رو برداشته.

هنوز فکرام کامل تموم نشدن-ادامه داره- ولی یا صمد قاتله یا من قاتلم

Pegah.a

مدیر تالار ویرایش + مدرس زبان ترکی
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
مدرس انجمن
ویراستار انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-08
کیف پول من
86,588
از نظر من رضا ناظری صمد رسولی و فرزانه تهرانی متهم‌های اصلی این پرونده هستند
طرح اصلی مربوط به رضاست و فرزانه و صمد اجرا کننده بودند

احتمال میره که لاله و پسر مقتول از رفتن در اون اتاق (ممکنه بعد از قتل) انگیزه های دیگری داشته باشند
و شواهد انگشت اتهام را به طرف رضا و فرزانه و صمد می‌بره.

علی خسروشاهی

مدرس زبان انگلیسی + مدیر بازنشسته ادبیات
نویسنده انجمن
دلنویس انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2022-09-07
کیف پول من
82,921

علی خسروشاهی

مدرس زبان انگلیسی + مدیر بازنشسته ادبیات
نویسنده انجمن
دلنویس انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2022-09-07
کیف پول من
82,921
بریم ببینیم قاتل کیه !؟ یا کیان؟!
بریم سراغ تحلیل

🔍 تحلیل نهایی پرونده قتل اردشیر محتشم

مرور سریع صح*نه‌ی جرم و مدارک:

• جسد اردشیر محتشم در کتابخانه‌ی عمارت پیدا شده، علت مرگ: ضربه‌ی جسم سخت به سر.
  • زمان مرگ: بین ۹ تا ۱۱ شب.
  • مجسمه‌ی برنزی آغشته به خون، اما اثر انگشت چندین نفر روی آن است.
  • بقایای پو*ست زیر ناخن‌های مقتول: نشان از درگیری پیش از مرگ دارد.
  • ردپای خونی: که به اتاق مهمان ختم می‌شود.
  • هارد اکسترنال مفقود شده: که به نظر می‌رسد حاوی اسناد مالی مهمی بوده است.

تحلیل شخصیت‌های مظنون و ردگیری قاتلان اصلی

۱. شهرام محتشم (پسر مقتول)

✅ انگیزه: پدرش او را همیشه کنترل می‌کرد، به او کمک مالی نمی‌کرد، و او بدهی ق*مار سنگینی داشت.
✅ مدارک علیه او:

• اثر انگشتش روی مجسمه‌ی برنزی (آلت قتاله).
  • بقایای پو*ست او زیر ناخن‌های مقتول.
  • تراکنش مالی مشکوک بعد از مرگ پدر (چک نقد شده از حساب مقتول).
    ✅ رفتار مشکوک در بازجویی: تناقض در اظهاراتش، سعی در بی‌گناه نشان دادن خود.
    ✅ نتیجه: شهرام درگیری اولیه را با پدرش داشته، او را به زمین کوبیده، اما ضربه‌ی نهایی را نزده است!

تحلیل رضا ناظری (قاتل دوم):

✅ مدارک علیه او:

• موقعیت‌یاب تلفنش نشان می‌دهد که شب حادثه در ن*زد*یک*ی عمارت بوده است.
  • او در بازجویی ابتدا ادعا کرد در دفترش بوده، اما تناقض در مدارک لو رفت.
  • مدارک مالی مشکوکی دارد که نشان می‌دهد بعد از قتل، مقدار زیادی پول نقد دریافت کرده است.
  • اثرات خون روی کت او پیدا شده، که در ابتدا انکار کرد اما بعد گفت "تصادفی روی لباسش ریخته".

تحلیل صمد رسولی (باغبان، مظنون انحرافی)

✅ چرا او مشکوک به نظر می‌رسد؟

• ردپای گلی او در صح*نه‌ی جرم پیدا شده است، که باعث شد پلیس در ابتدا به او مشکوک شود.
  • در بازجویی استرس داشت و برخی چیزها را پنهان می‌کرد.
  • چند شاهد گفتند که او و مقتول چند روز قبل از قتل با هم بحث کرده بودند.
❌ چرا قاتل نیست؟

• تحلیل ردپا نشان داد که این ردپاها متعلق به چند ساعت قبل از قتل بوده‌اند، زمانی که او در حال رسیدگی به باغ بود.
  • او فقط یک کارگر ساده است و انگیزه‌ای برای قتل نداشت (اخراج شدن انگیزه‌ی کافی برای قتل نیست).
  • او هیچ اثری از درگیری فیزیکی با مقتول ندارد (هیچ اثری از پو*ست یا خون او روی دست‌های مقتول پیدا نشد).
  • آلت قتاله (مجسمه‌ی برنزی) هیچ اثری از او ندارد.
🟢 نتیجه: صمد فقط در زمان اشتباهی در مکان اشتباه بوده است. ردپای گلی باعث شده او مظنون شود، اما هیچ مدرک محکمی علیه او وجود ندارد.

لاله محتشم (دختر مقتول)

✅ انگیزه احتمالی:

• ر*اب*طه‌ی بدی با پدرش داشت، چون او نمی‌خواست که دخترش با فرد مورد علاقه‌اش ازدواج کند.
  • وارث بخشی از اموال بود و ممکن است از مرگ پدرش سود ببرد.
  • شب حادثه در عمارت حضور داشت، که باعث شد به او مشکوک شوند.
❌ مدارک علیه او (که در نهایت بی‌گناهی‌اش را اثبات می‌کند):

• موی او در صح*نه‌ی جرم پیدا شده، اما دلیلش این است که او قبلاً در کتابخانه حضور داشته است.
  • در بازجویی تناقض‌هایی دارد، اما این به خاطر استرس است، نه گناهکاری.
  • او در ساعت ۹:۳۰ شب در تماس تلفنی با دوستش بوده (شاهد دارد)، در حالی که درگیری اصلی بین مقتول و شهرام در همین بازه‌ی زمانی اتفاق افتاده است.
  • اثر انگشتش روی آلت قتاله وجود ندارد.
🟢 نتیجه: لاله محتشم ممکن است چیزی پنهان کرده باشد (مثلاً دزدی مدارک از گاوصندوق) اما قاتل نیست!

فرزانه تهرانی (منشی شرکت مقتول)

✅ انگیزه احتمالی:

• شایعاتی وجود دارد که او با مقتول ر*اب*طه‌ی پنهانی داشته است.
  • شب قتل، آخرین تماس از تلفن مقتول با او بوده که شک‌برانگیز است.
  • ممکن است اسنادی در اختیار داشته باشد که فساد مالی را ثابت کند.
❌ مدارک علیه او (که در نهایت نشان می‌دهد قاتل نیست):

• کلید گاوصندوق مقتول در کیفش پیدا شده، اما بررسی‌ها نشان داد که هیچ چیزی از گاوصندوق سرقت نشده است.
  • در ساعت قتل، دوربین‌های مداربسته نشان می‌دهند که او در خانه‌ی خودش بوده است.
  • او دلیل تماس تلفنی را توضیح داد: مقتول از او خواسته بود اطلاعات حساب‌های مالی شرکت را بررسی کند.
🟢 نتیجه: فرزانه قطعاً چیزی می‌داند و ممکن است اطلاعات مهمی در مورد فساد مالی مقتول و رضا ناظری داشته باشد، اما قاتل نیست.

صمد رسولی (باغبان عمارت)

✅ انگیزه احتمالی:

• شایعاتی وجود دارد که مقتول قصد داشته او را اخراج کند.
  • شب حادثه، در حوالی کتابخانه ردپای گل‌آلود او پیدا شده است.
  • گزارش‌هایی وجود دارد که او را در حال جروبحث با مقتول دیده‌اند.
❌ مدارک علیه او (که بی‌گناهی‌اش را اثبات می‌کند):

• ردپای او در صح*نه‌ی جرم وجود دارد، اما بررسی‌ها نشان می‌دهند که این ردپا متعلق به قبل از وقوع قتل بوده است (او هنگام آب دادن به باغ روی گل و لای راه رفته است).
  • او تحت فشار بازجویی قرار گرفت اما دروغی نگفت، بلکه از ترس، برخی جزئیات را دیرتر افشا کرد.
  • بررسی اثر انگشت روی آلت قتاله نشان داد که هیچ ارتباطی به او ندارد.
🟢 نتیجه: صمد رسولی ممکن است چیزهایی دیده باشد، اما قاتل نیست و به قتل ارتباطی ندارد.

🔍 نتیجه‌گیری کلی:

🔴 قاتلان:

1. شهرام محتشم: او با پدرش درگیر شد و او را به زمین انداخت اما ضربه‌ی نهایی را نزد.
  2. رضا ناظری: او از فرصت استفاده کرد، وارد صح*نه شد و با ضربه‌ی نهایی قتل را تکمیل کرد.
🔵 مظنونان اشتباهی (که باعث انحراف در مسیر حل پرونده می‌شوند):

• لاله محتشم: به نظر می‌رسد انگیزه دارد، اما در لحظه‌ی قتل شاهد دارد.
  • فرزانه تهرانی: او درگیر پرونده‌های مالی بوده، اما هیچ نقشی در قتل نداشته است.
  • صمد رسولی: ردپای او باعث شده مشکوک شود، اما او بی‌گناه است.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا