نقد کتاب نقد کتاب گربه سیاه اثر ادگار الن پو

ساعت تک رمان

worning.f

مدیر تالار نقد + ناظر تایید
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
شاعر انجمن
منتقد انجمن
ادمین اعلانات
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-03
لایک‌ها
351
امتیازها
63
کیف پول من
55,825
سلام در این تایپک نقد کتاب گربه سیاه توسط منتقد قرار می‌گیرد لطفاً از فرستادن اسپم جلوگیری کنید.
منتقد کتاب: worning.f

<<کادر مدیریت تالار نقد>>

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : worning.f

worning.f

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
شاعر انجمن
منتقد انجمن
ادمین اعلانات
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-03
لایک‌ها
351
امتیازها
63
کیف پول من
55,825
نقد کتاب گربه سیاه.
نقد اسم: اسم کتاب تشکیل شده از دو بخش و کنجکاوکنندس، خواننده برای فهمیدن دلیل انتخاب اسم مسلماً کنجکاو میشه تا خوندن کتاب رو شروع کنه، اسم با محتوا هماهنگه.
ژانر:
ژانر‌ها با محتوا هماهنگه
خلاصه:
خلاصه کتاب کنجکاو کننده نیست و همین‌طورم زیاد جذاب و مبهم نیست، فقط از شخصی به نام راوی حرف زده شده که علاقه‌ی خاصی به حیوانات داره و اشاره‌های کوتاهی به گربه شده که این موضوع با عنوان و محتوا هماهنگه ولی کل داستان رو لو میده، بهتر بود روی خلاصه بیشتر کار میشد و درجه کنجکاوکنندگیشو بالاتر میبردن.
جلد:
جلد یا پوسترکتاب، کاملا با موضوع هماهنگه و جذابیت زیادی داره، استفاده از گربه تک چشم و طناب‌دار کاملا خواننده رو جذب میکنه و همین‌طور رنگ قرمزی که به کار رفته نشان دهنده جنایی بودن کتابه
مقدمه:
فاقد مقدمه

شروع:
به شخصه شروع کتاب رو دوست نداشتم، شروعی خیلی ساده و به دور از جذابیت داره کتاب، یکم گیج‌کنندس و دقیقاً توی شروع به همون موضوع خلاصه اشاره شده و گره‌های چندانی طرح نشده.

بدنه:
چون کلا چند پارت از کتاب تایپ شده متاسفانه نمیشه این مورد رو بررسی کرد.

ایده:
ایده‌ی جدید و نویی داره که به دور از کلیشه‌اس ولی متاسفانه سطح قلم ساده‌ی کتاب ایده رو بهم ریخته نشون داده

قلم:
نویسنده‌ی دارای قلمی ضعیف و به دور از توصیفاتِ.
توصیفات:
هیچ توصیفی نظیر شخصیت پردازی فضاسازی و یا زمان رو توی طول کتاب مشاهده نکردم، توجه زیادی هم به احساسات نشده و تند بودن رمان باعث شده تا متون باهم انسجام نداشته و از این شاخه به اون شاخه بپرن.
وجود توصیفات باعث بهتر شدن یه اثر میشه و خب متاسفانه نویسنده هیچ توجهی به این موضوع نداشتن.
علائم و اشتباهات نگارشی:
علائم نگارشی مشاهده نشد.
دیالوگ و مونولوگ‌ها:
کتاب دارای دیالوگ‌های خیلی خیلی کمی هست و نبود دیالوگ باعث خستگی خواننده می‌شد.

نتیجه:

نظر کلی منتقد:
عزیزدلم چون کتاب پارتای خیلی کمی ازش تایپ شده متاسفانه نتونستم نقد بهتری بهت ارائه بدم، بعد از اینکه پارتا به بالای ۶۰تا رسید باز میتونی درخواست نقد بدی
تا من بتونم بهتر نظرمو بیان کنم.
.Melina.

امضا : worning.f

.Melina.

مدرس ادبیات + تایپیست
مدرس انجمن
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
تایپیست انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-03
لایک‌ها
5,564
امتیازها
113
کیف پول من
246,423
نقد کتاب گربه سیاه.
نقد اسم: اسم کتاب تشکیل شده از دو بخش و کنجکاوکنندس، خواننده برای فهمیدن دلیل انتخاب اسم مسلماً کنجکاو میشه تا خوندن کتاب رو شروع کنه، اسم با محتوا هماهنگه.
ژانر:
ژانر‌ها با محتوا هماهنگه
خلاصه:
خلاصه کتاب کنجکاو کننده نیست و همین‌طورم زیاد جذاب و مبهم نیست، فقط از شخصی به نام راوی حرف زده شده که علاقه‌ی خاصی به حیوانات داره و اشاره‌های کوتاهی به گربه شده که این موضوع با عنوان و محتوا هماهنگه ولی کل داستان رو لو میده، بهتر بود روی خلاصه بیشتر کار میشد و درجه کنجکاوکنندگیشو بالاتر میبردن.
جلد:
جلد یا پوسترکتاب، کاملا با موضوع هماهنگه و جذابیت زیادی داره، استفاده از گربه تک چشم و طناب‌دار کاملا خواننده رو جذب میکنه و همین‌طور رنگ قرمزی که به کار رفته نشان دهنده جنایی بودن کتابه
مقدمه:
فاقد مقدمه

شروع:
به شخصه شروع کتاب رو دوست نداشتم، شروعی خیلی ساده و به دور از جذابیت داره کتاب، یکم گیج‌کنندس و دقیقاً توی شروع به همون موضوع خلاصه اشاره شده و گره‌های چندانی طرح نشده.

بدنه:
چون کلا چند پارت از کتاب تایپ شده متاسفانه نمیشه این مورد رو بررسی کرد.

ایده:
ایده‌ی جدید و نویی داره که به دور از کلیشه‌اس ولی متاسفانه سطح قلم ساده‌ی کتاب ایده رو بهم ریخته نشون داده

قلم:
نویسنده‌ی دارای قلمی ضعیف و به دور از توصیفاتِ.
توصیفات:
هیچ توصیفی نظیر شخصیت پردازی فضاسازی و یا زمان رو توی طول کتاب مشاهده نکردم، توجه زیادی هم به احساسات نشده و تند بودن رمان باعث شده تا متون باهم انسجام نداشته و از این شاخه به اون شاخه بپرن.
وجود توصیفات باعث بهتر شدن یه اثر میشه و خب متاسفانه نویسنده هیچ توجهی به این موضوع نداشتن.
علائم و اشتباهات نگارشی:
علائم نگارشی مشاهده نشد.
دیالوگ و مونولوگ‌ها:
کتاب دارای دیالوگ‌های خیلی خیلی کمی هست و نبود دیالوگ باعث خستگی خواننده می‌شد.

نتیجه:

نظر کلی منتقد:
عزیزدلم چون کتاب پارتای خیلی کمی ازش تایپ شده متاسفانه نتونستم نقد بهتری بهت ارائه بدم، بعد از اینکه پارتا به بالای ۶۰تا رسید باز میتونی درخواست نقد بدی
تا من بتونم بهتر نظرمو بیان کنم.
.Melina.
سلام عزیزم در ر*اب*طه با پارت‌های بیشتر اثر داستان‌کوتاه هستش و اتمام شده

worning.f

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
شاعر انجمن
منتقد انجمن
ادمین اعلانات