نقد دیالوگ نویسی فلورا
نقد اسم:
دیالوگ نویسیِ فلورا، دارای یه اسم تک کلمهی و لطیفِ که نشون دهنده لطافت توی دیالوگ و محتواس، وقتی که خواننده جذب این اسم میشه انتظار داره دیالوگهایی سراسر لطیف رو مشاهده کنه که بوی عشق و احساس میدن.
و خب درکل اسم جذاب و لطیفیه و گاها هم با محتوا هماهنگه.
ژانر:
فلورا تشکیل شده از دو ژانر عاشقانه و تراژدی، که گاهی تو بعضی از دیالوگها کلمات عاشقانه رو میتونیم مشاهده کنیم، ولی چون ژانر اول فلورا عاشقانهاس زیاد این موضوع رعایت نشده، گاهی لحن دیالوگ نویسی به شدت خشک میشه و خواننده رو مات میکنه، یجورایی خواننده به عاشقانه بودن دیالوگا شک میکنه.
خلاصه:
خلاصه فلورا اطلاعاتی در ر*اب*طه با گلها به ما میده که نشون دهنده دیالوگا راجعبه گل هست
با محتوا هماهنگه ولی زیاد جذب کننده نیست، کاش از یه لحن لطیفتر توی نوشتن خلاصهتون استفاده میکردید یه لحنی که ما رو وارد فضای عاشقانه و شاعرانه کنه.
جلد:
عکس اصلی جلد که یه دختر هست و نشسته وسط گلها به ادم یه حس خوب و تازگی میده، اون چشمهای بسته شده از آرامش میتونن نگاه ادمو خیره کنن و خواننده خودشو تو اون فضا تصور کنه.
نوع چینش فونتو رو دوست دارم همچنین اون حالت ماتی که به فونت داده شده، ولی رنگ صورتیِ فونت با تصویر نمیخونه گلهای داخل تصویر رنگ دیگهای دارن برای همین این رنگ فونت نمیتونه برای من خوشآیند باشه وگرنه رنگ خود فونت واقعاً قشنگه ولی با اون تصویر نمیخونه.
محتوا:
محتوای کل دیالوگ نویسیتون قشنگه ولی گاها بین دیالوگا لحنتون به شدت تند و خشک میشه که این باعث میشه دیالوگ نویسیتون یه دست نباشه و با باقیِ دیالوگا نخونه.
یه دست بودن دیالوگا خیلی مهمه جانا لطفا این موضوع رو رعایت کنید.
حس آمیزی:
اون حسی که باید رو بهم نمیده دیالوگاتون من ازش انتظار حس آرامش و لطافت داشتم ولی بعضی از دیالوگا پر از گلهاس و بعضیا حرف از دلتنگی میزنن درحالیکه خشک بودن لحنشون دل تنگی رو نشون نمیده.
"فلورای من! کاش بودی. تو سرچشمه امیدم رو نابود کردی!"
ببیند این دیالوگ رو، شروع با پایانش فرق داره، دیالوگ با یه حس دلتنگی شروع شده ولی پایانش ترسناکه، انگار شبیه به یه تهدید یا نفرته.
علائم نگارشی:
علائم نگارشی کاملا رعایت شده و اشتباه تایپی مشاهده نشد فقط بیش از حد از علامت تعجب استفاده شده.
.Melina.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان