* به نام حق تعالی *
دوستان و بینندگان گرامی دورهمی تک رمان، مفتخرم اعلام کنم مهمان امشب ما کسی نیست جز علی خسروشاهی عزیز، مدرس و مدیر بازنشسته انجمن.
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!قربان شما علی خسروشاهی عزیزسلام و عرض ارادت دارم خدمت شما و خدمت تک تک رفقای عزیز تک رمانی !
خیلی تشکر میکنم از توضیحات کامل، زیبا و دلنشینتون.ساعت 1 شبه بزارید بخوابببببببم ! دیروز که اسی زد نزاشت بخوابیم امروزم شما.
اسم، سن و شهری که داخلش زندگی میکنی؟
خب اسم که علی برادر خدام خسروشاهی(فامیلی خودتون طولانیه مال من خیلیم کوتاهه!) سن که 23 رو به 24 ، شهر هم که تهران .
خودت رو داخل یک کلمه توصیف کن.
مهربون شاید ، یا شایدم سنگ صبر میدونی هرکی میخواد دردودل کنه میاد پیشم :) ببین من نویسنده تراژدی شایدم باشم ولی همیشه تو نوشته هام امید حرف اول و آخر رو میزنه.
تایپ شخصیتیت رو میدونی؟
بله ISFJ هستم.
احساست از حضور تو انجمن؟
این انجمن خانوادست همه شما داداشا و خواهرای منید. اگر دوست نداشتم این انجمن رو میرفتم ولی خیلی خوبیم کنار هم ؛ اگر هم کاری رو میخونید لطفا ری اکشن بدید چون تنها راهیه که میتونید حمایت کنید. تو ایران خودتون میدونید که دلنوشته مثلا تعریفی نداره شاید مردم به سمت رمان پیش برن ولی خب تا میتونید این فرهنگ رو بین خودتون و خانوادتوون و هرکسی که میشناسید رواج بدید.
کدوم تالار از تالار های عمومی رو بیشتر دوست داری؟
اممم تالار عمومی؟
راستشو بخواین زیاد گشت نمیزنم امّا از بحث و گفتمان خوشم میاد.
فکر میکنی انجمن راه درستی رو داره طی میکنه؟
بنظرم همیشه باید به فکر رشد بود ؛ همیشه به فکر آینده بود ؛ راه راه خوبیه ولی پر از تلاتمه . یسری از دوستان هستن رعایت نمیکنن و امیدوارم با پیگیری های لازم این موارد اوکی شن چون واقعا حیفه این انجمن باید دوست داشت این راه رو و درونش به فکر آینده و امید بود.
نظرت راجب انتقام چیه؟
جان؟!
انتقام چی؟
رمان درخشش ماه در سایه انتقام؟
انتقام سیاسی؟
کدوم انتقام؟
بنظرم در کل واژه انتقام رو میتونم یک نوع کارمای دستی نام ببرم . کارما که الان اسمش رواج پیدا کرده همون کاریه که خدا میکنه و به اسم کارما الان درومده. خدا خودش گفته از هر دستی میدی از همون دست پس میگیری.
بنظرم روال طبیعی همه چیز بهتره من خودم زیاد تلاش کردم که بخوام از کسایی که اذیتم کردن انتقام بگیرم ولی بنظرم خود خدا چیده براشون.
یکی از اثارت که خیلی دوسش داری؟
اگر بخوام لیست بگم
1- مُلخار (نمیدونم چن نفر خوندن)
2-چند دقیقه تا مرگ 1
3-نبض عاشقی
و ....
نظرت درباره یکی از مدیرای انجمن رو بگو.
مدیریت کل رو میتونم بگم چون با مدیریت های تالار های جدید هنوز به اندازه کافی آشنا نیستم ولی میتونم بگم خانم جعفریان واقعا خانم متشخص و قابل احترام و همچنین کار درست و نویسنده و شاعر خیلی خوبی هستن و همیشه پیگیر هستن و روزبه روز به فکر پیشرفت انجمن و منم چند باری اذیتشون کردم سر همین پیگیری ها که از همینجا پوزش میطلبم ازشون.
بخش دورهمی رو توصیف کن.
توصیف خاصی ندارم ولی همیشه از قدیم گفتن آشنا شدین بهترین راهه برای ایجاد یک گفتوگو من تو مدرسه دیجیتال مارکتینگ درس میدادم به بچه ها و درون جزوه مطالب ارتباط با مشتری رو که آورده بودم برای بچه ها جالب بود.
اطلاعات دموگرافیک مشتری که میشه سن ،جنسیت، شغل ،محل کار ؛ اطلاعات تماس : تاریخچه تماس ، تعاملات و همچنین علایق و ترجیحات که تقریبا میشه گفت دورهمی و مصاحبه و اینجور چیزها به این کمک میکنه که طرف مقابل رو بشناسیم و اگر بخوایم سوالی بپرسیم یا چیزی رو بدونیم اول نگاه به حرفاش بندازیم ببینیم چطوریه جریانش چیه میشه ارتباط گرفت یا نه که همه اینا میشه CRM . ببخشید تخصصی شد
۱۰ سال دیگه خودت رو کجا میبینی؟
از جایی که همیشه برنامه ریزی دارم برای خودم 10 سال دیگه خودم رو در مصاحبه های تلویزیونی، رادیویی و اینجور چیز ها شاید ببینم چون مشغول فیلمنامه نویسی هستیم الان که دارم با شما صحبت میکنم برای یک فیلم کوتاه تلویزیونی که اگر موفق بشم انشالله حتما از اینجا تعریف خواهم کرد.
اگر میتونستی بدون تلاش، یکی از رنک های کاربری رو داشته باشی، اون چی بود؟
رنک های کاربری همه سختی دارند و شاید بخاطر مشغله ای که داشتم الان یک سال و خرده ای هست که از رنک دست کشیدم . من رنک های خودم رو دارم و بهشون افتخار میکنم . و برای رنک های خودم تلاش کردم همونطوری که بقیه دوستان تلاش کردن و بنظرم همین رنکا برام کافیه.
یکی از آثار فعلی نویسنده هایی که دوست داری رو بفرست برامون لطفا.
غیر از خودم دیگه
دلنوشته - دلنوشته بغض بی پناه | ملیکا میکائیلی کاربر انجمن تک رمان
نام دلنوشته : بغض بی پناه نویسنده : ملیکامیکائیلی ژانر : تراژدی مقدمه : کاش نامردی نکنید ... باعث و بانی اشک ها و زجه های شبانه ام و به پاس تمام شب هایی که خودم را به تنهایی در آ*غ*و*ش گرفتم و تا صبح مشغول آرام کردن درد زانوان زخمی و خونین قلبم شدم. "چند صباحی بنشینید به پای درد و دل این...forums.taakroman.ir
در پایان کلام هم خدمتتون عرض کنم که آرزو میکنم هر روز و هرشب به فکر پیشرفت باشید و خدا بهتون کمک کنه همونطری که خدا به هممون قول داده از تو حرکت از من برکت.
زیر سایه پدر و مادرتون انشالله همیشه در صحت و سلامت زندگی کنید.
یا حق فعلا خدا یارونگهدارتون. وی رفت بخوابه...
--> -->