خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

متفرقه جملات هگل

ساعت تک رمان

sAm.sE

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
کیف پول من
26,114
“ما معمولا به خاطر شرهایی که به ناچار ضروری و کاملا جهان‌شمولند؛ مانند ضرورت دوران کهولت و مرگ، و ضرورت ناراحتی‌های متعدد روزمره، پریشان نمی‌شویم. بیشتر اندیشه کردن به ماهیت تصادفی شرایطی که رنج را دقیقا بر ما وارد آورده است که زهر رنج را به آن می‌دهد.”

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

sAm.sE

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
کیف پول من
26,114
آن دسته از فیلسوفانی که خواهان رها شدن از اندیشهٔ دیالکتیکی هگل بودند و می خواستند خود را از ضرورت های زمان نجات بدهند، جغرافیا را به عنوان بدیلی برای تاریخ برگزیدند. دلوز، از فیلسوفان پیشگام در این زمینه اصطلاح ژئوفلسفه را مطرح می کند و می دانیم که او از منتقدان جدی تفکر دیالکتیک هگلی است. «شدن» به عنوان یکی از عناصر کلیدی فلسفهٔ دلوز و گوتاری، از نظر آن هـا نـه بـه تاریخ، بلکه به جغرافیا تعلق دارد.

sAm.sE

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-10-10
کیف پول من
26,114
برای آن‌که آدمی به‌راستی انسان باشد و از حیوان ذاتاً و واقعاً تفاوت یابد و متمایز شود؛ باید 《نیازِ انسانی‌اش》 به‌نحوی مؤثر بر 《نیازِ حیوانی‌اش》 چیره شود.

و همه‌ی نیازهای حیوانی در واپسین تحلیل، تابعِ نیازِ او برای 《نگهداشتِ جانِ خویش》 است. پس نیازِ انسانی باید بر این نیازِ نگهداشتِ جان فائق آید.

به سخن دیگر:

آدمی 《انسانیتِ》 خود را محقق نمی‌کند مگرآن‌که 《جانِ حیوانی‌اش》 را به پیروی از 《نیازِ انسانی‌اش》 به خطر اندازد.

بالا