خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

دفتر کار خبرنگار Monella

ساعت تک رمان

.Ana.

مدیر مطبوعات + دستیار مدیر رمان + ناظر ادبی آز
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
مشاور انجمن
نقاش انجمن
دلنویس انجمن
روزنامه‌نگار انجمن
خبرنگار انجمن
کاربر ویژه انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2024-01-23
کیف پول من
202,707

بتمنی

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
ادیتور انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-03-12
کیف پول من
78,542

بازگشایی قفل تنبلی مجری انجمن
در طی یک آبرو ریزی بزرگ در هفته‌نامه تک رمان و دیس کردن مدیر تالار کتابخانه و بازخورد های منفی مشتاقان، مدیر تالار کتابخانه به طور باورنکردنی، قفل تاپیک مصاحبه با اعضای تک رمان را شکست!
طی مصاحبه‌ایی با مدیر تالار جهت این شگفتانه غیر منتظره، فرمودند: به چند دلیل کارم رو دوباره استارت زدم. اول این‌که خاک تالار کتابخونه رو گرفته بود و بعد هم اینکه برای حفظ مجدد آبروم توسط دوقلو‌های افسانه‌ایی، مجبور به این کار شدم.
طوفان سیزدهمین قسمت گپ تایم، باعث بازخوردهای مثبت و خنده‌داری در این تالار شد.
گفته می‌شود که مدیر تالار بعد از حدود یک ماه استراحت، کار خود را با مصاحبه با Liam کاربری شیطون و اسیدی شروع کرده‌است که باعث شده کاربران علاف تک رمان غش‌غش به جنگ و جدال های monela و liam, دو کاربر هم‌نوع بخندند.

LIAM.h

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بتمنی

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
ادیتور انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-03-12
کیف پول من
78,542
!!گم شدن محافظ انجمن!!
بارها از تگ کردن محافظ انجمن، Ahoora گذشته و پاسخی از صحت سلامتی او دریافت نشده.
طبق آخرین گفته های کاربران تک رمان، او در آخرین لحاظت گم شدن خود، با کاربر monella برخورد تندی داشته و گفته است: توروخدا امشب کرم نریز.
و دیگر خبری از او نشده‌ است.
هرچند تئوری هایی هم ذیل بر سرماخوردگی او نیز وجود دارد که تا بررسی مدارک و مشاهدات، این حرف به تایید نمی‌رسد.
مدیریت کل سایت و مدیران ارشد، تک رمان به گروه شبخیزان یک تا سه مشکوک است، و به آنها تارگت هایی ناشی از زندانی کردن ahoora می‌زنند.

AhoorA

بتمنی

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
ادیتور انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-03-12
کیف پول من
78,542
گول‌زنی بزرگ در انجمن تک رمان
در پی حملات ناجوانمردانه کشتگان میگل سانچز علی الخصوص صدا پیشه آن، کاربران زیادی در صف انتظار هستند.
کاربر مونلا، که به تازگی نامش در اکثر هفته‌نامه ها ورد زبان است، در طی گفتگو‌ایی با خالق میگل، گفت: من نمی‌خوامش تا نوبت به من برسه، میگل بغلی شده.
Richette نویسنده میگل که قصد سر باز کردن او را داشت، به طور غیر منتظره‌ایی شرط عجیبی گذاشت. اما به طور غیر قابل پیش‌بینی‌ایی کاربر مونلا شرط او را اجرا کرد و حال او را میتوانید با نماد های چشم زخم در سراسر تک رمان مشاهده‌ کنید
Richette

بتمنی

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
ادیتور انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-03-12
کیف پول من
78,542
درپی رشد مجدد و کسب مقام اول تک رمان در گوگل با هنرمایی richette بابت مصاحبه صوتی‌اش، monella و liam.h با ایجاد تاپیک میم با انجمن دوباره باعث رشد انجمن تک رمان شد!!!
این تاپیک در مدت زمان خیلی کمی توانست مخاطبان زیادی را جذب خود کند.
همچنین کاربران زیادی در ابن تاپیک مشارکت کرده‌اند و بساط خنده عده‌ایی را زینت دادند.

بتمنی

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
ادیتور انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-03-12
کیف پول من
78,542
عرض تبریک به دوکاربر liam و monella بابت تمامیه شیرین کاری‌ها و شیرین عقل بازیاشان صاحب رنک دلقک انجمن شده‌اند.
و ضمن خسته نباشید و درود خدمت بانوی سرزمین تک رمان richette بابت ساخت این رنک زیبا.
کاربر liam که از گرفتن این هدیه بسیار شگفت زده شده بود، در پی مصاحبه‌ایی فرمود: - واو خدای من! من خیلی خیلی سوپرایز شدم بابت این رنک زیبا و خوش‌رنگ اصلا انتظارشو نداشتم مشتباااا

LIAM.h

بالا