در طرز تهیه عدسی با قارچ باید قارچ را مقداری با روغن و آبلیمو تفت دهید و در ۱۵ دقیقه نهایی پخت عدس به آن اضافه کنید.
*برای خوشمزهتر شدن عدسی پیشنهاد میشود ۲ یا ۳ حبه سیر به آن اضافه کنید.
*در صورت تمایل میتوانید برای خوشمزهتر شدن و لعابدار شدن عدسی به جای آرد، از سیب زمینی پخته شده استفاده کنید.
*برای تهیه عدسی با رب گوجه فرنگی میتوانید مقداری رب گوجه را با روغن تفت دهید و در مراحل پایانی پخت به عدسی اضافه کنید.
*برای خوشمزه شدن عدسی مجلسی میتوانید مقداری زیره پودر شده، پودر دارچین و پودر زنجبیل به آن اضافه کنید.
*در طرز تهیه عدسی به روش رستورانی و مغازهای میتوانید به جای آب گوشت یا مرغ از استاک گوشت یا آب قلم نیز استفاده کنید.
*غلظت عدسی نباید خیلی رقیق و خیلی غلیظ باشد، بنابراین اجازه دهید این غذا به آرامی بپزد و غلظت مناسب برسد.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان