قهوه کاسنی چیست؟
کاسنی نوعی گیاه گلدار از خانواده قاصدک است. این گیاه ساقه سفت و پرزدار، گلهای بنفش روشن و برگهایی دارد که معمولا در سالاد استفاده میشوند.
با بودادن ریشه آسیابشده گیاه کاسنی و دمکردن آن، قهوه کاسنی تولید میشود. طعم این گیاه مانند قهوه و کمی خاکی و آجیلی است. قهوه کاسنی به دو صورت تنها یا همراه با قهوه (برای ایجاد طعم بهتر) مصرف میشود.
کاملا مشخص نیست کاسنی از چه زمانی استفاده میشده، اما باور بر این است که استفاده از آن به سده ۱۸۰۰ در فرانسه، دوران کمبود قهوه، بازمیگردد. در آن زمان مردم از کاسنی بهجای قهوه یا برای بیشترکردن مقدار قهوه استفاده میکردند
کاسنی نوعی گیاه گلدار از خانواده قاصدک است. این گیاه ساقه سفت و پرزدار، گلهای بنفش روشن و برگهایی دارد که معمولا در سالاد استفاده میشوند.
با بودادن ریشه آسیابشده گیاه کاسنی و دمکردن آن، قهوه کاسنی تولید میشود. طعم این گیاه مانند قهوه و کمی خاکی و آجیلی است. قهوه کاسنی به دو صورت تنها یا همراه با قهوه (برای ایجاد طعم بهتر) مصرف میشود.
کاملا مشخص نیست کاسنی از چه زمانی استفاده میشده، اما باور بر این است که استفاده از آن به سده ۱۸۰۰ در فرانسه، دوران کمبود قهوه، بازمیگردد. در آن زمان مردم از کاسنی بهجای قهوه یا برای بیشترکردن مقدار قهوه استفاده میکردند