۵. جایگزین بدون کافئین قهوه
مصرف قهوه کاسنی روشی عالی برای کاهش مصرف کافئین است. قهوههای رایج از دانههای قهوه بوداده و آسیابشده تهیه میشوند. در یک فنجان قهوه معمولی، حدود ۹۲ میلیگرم کافئین وجود دارد. البته این مقدار بنا بر عواملی چون نوع قهوه، میزان مصرف و روش بودادن قهوه متغیر است.
مصرف بیش از حد کافئین سبب عوارضی چون تهوع، اضطراب، تپش قلب، بیقراری و بیخوابی میشود. ریشه کاسنی فاقد کافئین است، بنابراین جایگزینی عالی برای قهوه محسوب میشود.
برخی از افراد برای مصرف نو*شی*دنی بدون کافئین ریشه کاسنی را در آب جوش میریزند و آن را دم میکنند و مینوشند، اما عدهای هم ریشه کاسنی را با مقدار کمی قهوه معمولی ترکیب و دم میکنند تا نو*شی*دنیشان کمکافئین شود.
مصرف قهوه کاسنی روشی عالی برای کاهش مصرف کافئین است. قهوههای رایج از دانههای قهوه بوداده و آسیابشده تهیه میشوند. در یک فنجان قهوه معمولی، حدود ۹۲ میلیگرم کافئین وجود دارد. البته این مقدار بنا بر عواملی چون نوع قهوه، میزان مصرف و روش بودادن قهوه متغیر است.
مصرف بیش از حد کافئین سبب عوارضی چون تهوع، اضطراب، تپش قلب، بیقراری و بیخوابی میشود. ریشه کاسنی فاقد کافئین است، بنابراین جایگزینی عالی برای قهوه محسوب میشود.
برخی از افراد برای مصرف نو*شی*دنی بدون کافئین ریشه کاسنی را در آب جوش میریزند و آن را دم میکنند و مینوشند، اما عدهای هم ریشه کاسنی را با مقدار کمی قهوه معمولی ترکیب و دم میکنند تا نو*شی*دنیشان کمکافئین شود.