با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
برای فراهم کردن کاچی نبات و زنجفیل به روش سنتی، شروع کار قایبمه ای مناسب را انتخاب کرده و ۳ لیوان آب جوش را درون آن می ریزیم. آنگاه قابلمه را روی حرارت کم گذاشته و ۳ شاخه نبات را داخل قابلمه منتقل کرده تا ذوب شود.
در ادامه نی یا چوب های نبات را از قابلمه بیرون گذاشته و تامل می کنیم به آرامی شربت درون قابلمه قوام یابد. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، زعفران و گلاب را به مواد درون قابلمه می افزاییم و با هم مخلوط کرده تا یکدست شود
اکنون قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته تا کمی از حرارتش کاسته شود. تابه ای را که برای تفت دادن آرد در نظر داریم روی حرارت گذاشته و کره را به تابه منتقل می کنیم. زمانیکه کره ذوب شد، آرد را به کره می افزاییم و با هم تفت می دهیم.
بعد از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که بوی خامی آرد از بین رفت، زردچوبه را روی مواد می پاشیم و تفت دادن را ادامه داده تا زردچوبه خوشرنگ و بو شود. بنابراین شربت را کم کم روی مواد درون تابه ریخته و به آرامی هم می زنیم تا یکدست شود.
این کار را به صورت پیوسته انجام داده تا آرد بافتی روان بدست آورد. آنوقت پودر زنجفیل را به همراه خلال بادام به کاچی می افزاییم و به خوبی هم می زنیم تا علاوه بر مزه دار شد، یکنواخت شود. حالا حرارت را بسیار کم می کنیم.
نکته:
همراهان میریتو می توان با استفاده از شعله پخش کن حرارت زیر قابلمه را متعادل کرد.
مرحله ششم
در این مرحله با استفاده از دم کنی درب تابه را پوشش داده و درب قابلمه قرار می دهیم تا به مدت زمان یک ربع کاچی دم بکشد. بعد از زمان مقرر، کاچی را هم می زنیم تا از غلظت آن مطلع شویم. در صورت تایید، درون ظرف دلخواه می کشیم.