• مصاحبه اختصاصی رمان کاراکال میگل سانچز کلیک کنید

آشپزی طرز تهیه| کرم باواری

  • نویسنده موضوع امی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 63
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,106
لایک‌ها
4,919
امتیازها
123
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
110,889
Points
6,926
مواد لازممقدار مواد
ژله توت فرنگی۱ بسته
زرده تخم مرغ۶ عدد
شکر۲۰۰ گرم
شیرنیم لیتر
ژلاتین۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
وانیل۲ قاشق چای خوری
خامه۳۰۰ گرم
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

امضا : امی

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,106
لایک‌ها
4,919
امتیازها
123
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
110,889
Points
6,926

مرحله اول​

برای فراهم کردن کرم باواریا یک دسر فرانسوی، شروع کار کاسه ای از نوع شیشه ای انتخاب کرده ونصف استکان آب جوش را درون کاسه می ریزیم. آنگاه ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را روی آب می افزاییم و با قاشق هم می زنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : امی

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,106
لایک‌ها
4,919
امتیازها
123
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
110,889
Points
6,926

مرحله دوم​

زمانیکه ذرات ژلاتین درون آب حل شد، کاسه را کنار گذاشته و زرده تخم مرغ ها را درون کاسه ای جداگانه منتقل می کنیم. در همین حین وانیل را با ۲۰۰ گرم شکر روی زرده اضافه کرده و با همزن به مدت ۲ الی ۳ دقیقه مخلوط کرده تا یکدست شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : امی

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,106
لایک‌ها
4,919
امتیازها
123
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
110,889
Points
6,926

مرحله سوم​

بعد از اینکه بافت مواد حالت کشدار، شفاف و کرم رنگ شد، همزدن را متوقف می کنیم. در ادامه قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار می دهیم و شیر را به قابلمه می افزاییم تا با حرارت متوسط د*اغ شود. اجازه می دهیم شیر به دمای جوش برسد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : امی

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,106
لایک‌ها
4,919
امتیازها
123
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
110,889
Points
6,926

مرحله چهارم​

اکنون ترکیب مایه شکر و زرده را به آرامی روی شیر ریخته و همزمان با هم مخلوط می کنیم تا یکنواخت شود. آنوقت حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده و تامل کرده تا از حرارت مواد کاسته شود. بنابراین مایه ژلاتین ذوب شده را پس از چند دقیقه به قابلمه می افزاییم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : امی

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,106
لایک‌ها
4,919
امتیازها
123
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
110,889
Points
6,926

مرحله پنجم​

گام بعدی مواد را به خوبی هم می زنیم تا یکنواخت شود. آنوقت خامه را کم کم روی مواد ریخته و بعد از مخلوط کردن مواد دسر را در دو ظرف مجزا به اندازه یکسان تقسیم می کنیم. درون یکی از ظرف های حاوی دسر ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو می افزاییم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : امی

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,106
لایک‌ها
4,919
امتیازها
123
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
110,889
Points
6,926

مرحله ششم​

در این مرحله پودر کاکائو را با دسر ترکیب کرده تا یکدست شود. در همین زمان، پودر ژله توت فرنگی را درون کاسه ای مناسب ریخته و با ۱ لیوان دسته دار آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت بخار کتری، به روش بنماری ذرات پودر ژله را هم می زنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : امی

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,106
لایک‌ها
4,919
امتیازها
123
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
110,889
Points
6,926

مرحله هفتم​

وقتی که ژله یکنواخت شد، از روی حرارت کنار گذاشته و ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم تا دمای آن کاسته شود. حالا ظرف های مورد نظر را انتخاب کرده و یک سوم ظرف را با ژله توت فرنگی پر می کنیم. سپس تعدادی میوه خرد شده روی ژله می چینیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : امی

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,106
لایک‌ها
4,919
امتیازها
123
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
110,889
Points
6,926

مرحله هشتم​

ظرف ها را داخل یخچال منتقل کرده تا بافت ژله توت فرنگی خودش را بگیرد. بعد از نیم ساعت ظرف ها را از یخچال خارج کرده و دسر کاکائویی را روی ژله اضافه می کنیم. مجددا داخل یخچال گذاشته تا سفت شود. در نهایت لایه سوم را اضافه می کنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : امی

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,106
لایک‌ها
4,919
امتیازها
123
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
110,889
Points
6,926

مرحله نهم​

قسمت آخر ظرف های حاوی دسر را با کرم باواریا بی رنگ پر کرده و داخل یخچال می گذاریم تا بافتشان بسته شود. این دسر فرانسوی خوشمزه را با موز، توت فرنگی، تمشک تزئین کرده و برای میز تولد، مهمانی به عنوان میان وعده سرو می کنیم. نوش جان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : امی
بالا