خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه پرده پلو خوشمزه| با مرغ و قارچ به روش سنتی ترکیه‌ای

  • نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 162
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,202
کیف پول من
142,541
Points
7,100
مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
س*ی*نه مرغ۴۰۰ گرم
قارچ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی۴ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
شوید خشک۴ قاشق غذاخوری
ادویه پلوییبه مقدار کافی
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,202
کیف پول من
142,541
Points
7,100
مواد لازم برای خمیر
آرد۱٫۵ پیمانه
مایه خمیر½ قاشق مرباخوری
ماست½ لیوان
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
شکر½ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,202
کیف پول من
142,541
Points
7,100

مرحله اول​

برای تهیه پرده پلوی مجلسی ابتدا برنج را نسبت به نوع آن بین ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت با با آب ولرم و ۱ قاشق چایخوری نمک می خیسانیم. در ادامه برای تهیه خمیر تمام مواد خمیر را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,202
کیف پول من
142,541
Points
7,100

مرحله دوم​

سپس به خوبی ترکیب می کنیم تا خمیری یکدست شکل بگیرد که به دست نچسبد. پس از اینکه خمیر آماده شد، آنرا به مدت ۵ دقیقه با دست ورز می دهیم، سپس یک کاسه مناسب را چرب می کنیم و خمیر را داخل کاسه قرار می دهیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,202
کیف پول من
142,541
Points
7,100

مرحله سوم​

در این مرحله روی درب کاسه حاوی خمیر را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فضای محیط استراحت می دهیم. در ادامه س*ی*نه مرغ را به صورت نواری یا نگینی خرد می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,202
کیف پول من
142,541
Points
7,100

مرحله چهارم​

در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پیاز خرد شده و ۱ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا گوشت مرغ به طور کامل بپزد و آب درون قابلمه کشیده شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,202
کیف پول من
142,541
Points
7,100

مرحله پنجم​

پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. مواد را کمی تفت می دهیم تا قارچ و فلفل دلمه ای به طور کامل سرخ شوند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,202
کیف پول من
142,541
Points
7,100

مرحله ششم​

حالا مخلوط گوشت مرغ و سبزیجات را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن به آب جوش اضافه می کنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,202
کیف پول من
142,541
Points
7,100

مرحله هفتم​

در این مرحله برنج خیسانده شده را به آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه پخت اولیه برنج انجام شود. پس از اینکه اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان سفت بود باید برنج را آبکشی کنیم
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,202
کیف پول من
142,541
Points
7,100

مرحله هشتم​

در این مرحله قابلمه ای که برای پخت پرده پلو در نظر گرفته ایم را با روغن به خوبی چرب می کنیم، سپس خمیر را روی سطح کار کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی آن گرفته شود. در ادامه خمیر را با وردنه باز می کنیم و داخل قابلمه قرار می دهیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا