کالری پروتئین کربوهیدرات چربی ۳۲۰ ۲۹ گرم ۲۶ گرم ۱۱ گرم
NADIYA نویسنده فعال نویسنده فعال نویسنده انجمن شاعر انجمن کاربر فعال انجمن تاریخ ثبتنام 2023-07-15 نوشتهها 5,207 کیف پول من 142,655 Points 7,105 2024-05-24 #1 کالریپروتئینکربوهیدراتچربی۳۲۰۲۹ گرم۲۶ گرم۱۱ گرم انجمن رمان نویسی دانلود رمان
NADIYA نویسنده فعال نویسنده فعال نویسنده انجمن شاعر انجمن کاربر فعال انجمن تاریخ ثبتنام 2023-07-15 نوشتهها 5,207 کیف پول من 142,655 Points 7,105 2024-05-24 #2 مواد لازم گوشت بوقلمون: ۴۰۰ گرم سیب زمینی: ۴۰۰ گرم لوبیا سبز: ۳۰۰ گرم فلفل قرمز کوچک: ۳ عدد زنجبیل: به مقدار کم ریحان خشک: به مقدار کم پودر سیر: به مقدار کم روغن زیتون: یک قاشق چایخوری انجمن رمان نویسی دانلود رمان
مواد لازم گوشت بوقلمون: ۴۰۰ گرم سیب زمینی: ۴۰۰ گرم لوبیا سبز: ۳۰۰ گرم فلفل قرمز کوچک: ۳ عدد زنجبیل: به مقدار کم ریحان خشک: به مقدار کم پودر سیر: به مقدار کم روغن زیتون: یک قاشق چایخوری انجمن رمان نویسی دانلود رمان
NADIYA نویسنده فعال نویسنده فعال نویسنده انجمن شاعر انجمن کاربر فعال انجمن تاریخ ثبتنام 2023-07-15 نوشتهها 5,207 کیف پول من 142,655 Points 7,105 2024-05-24 #3 طرز تهیه برای تهیه این شام رژیمی ابتدا روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید. کمی زنجبیل رندهشده و سپس گوشت بوقلمون چرخشده را به آن اضافه کنید. کمی نمک، فلفل، پودر سیر و ریحان خشک را روی مواد بریزید. حالا در ادامه پخت این شام رژیمی فلفل قرمز و سیبزمینی پختهشده و در آخر لوبیا سبز پختهشده را به مواد اضافه و با هم ترکیب کنید. انجمن رمان نویسی دانلود رمان
طرز تهیه برای تهیه این شام رژیمی ابتدا روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید. کمی زنجبیل رندهشده و سپس گوشت بوقلمون چرخشده را به آن اضافه کنید. کمی نمک، فلفل، پودر سیر و ریحان خشک را روی مواد بریزید. حالا در ادامه پخت این شام رژیمی فلفل قرمز و سیبزمینی پختهشده و در آخر لوبیا سبز پختهشده را به مواد اضافه و با هم ترکیب کنید. انجمن رمان نویسی دانلود رمان