آماده سازی:
جهت تهیه دلمه میوه ابتدا سر فلفل دلمه را برش پهن می دهیم و کلاهک آنها را جدا ساخته و دانه های فلفل را خالی می کنیم. سر بادمجان ها را با فاصله سه سانتی متر می بریم و به گونه ای که به دیواره های داخلی بادمجان آسیبی وارد نشود داخل آنها را خالی می کنیم . برای ایجاد تنوع می توان بادمجان را پو*ست کند و یا یا پو*ست آن را یه صورت گورخری یکی در میان گرفت یا با پو*ست نگه داشت. درون و بیرون بادمجان را آغشته به نمک می کنیم و میگذاریم یک ساعت بماند تا زهرآبه آن خارج شود سپس آنها را سرخ می کنیم.
سر گوجه و کمبوزه ها را با فاصله از سر بوته جدا کرده و دانه های آنها را بدون آنکه آسیبی به بافت دیواره وارد شود خالی می کنیم.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان