خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه دلمه میوه

  • نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها 140
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105

مواد اولیه برای ۸ نفر:

نمک به مقدار لازم

ادویه خورشتی به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

عصاره زعفران ۱ قرص

کمبوزه ۳ عدد

گردو ۲ قاشق سوپ خوری (خرد شده)
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
فلفل دلمه ای ۳ عدد

رب ازگیل / رب انار ۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ۳ عدد (سفت)

برنج ۱ استکان (نیم دانه)

لپه ۱ استکان (پخته شده)
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
زرشک قرمز ۲ قاشق سوپ خوری

سبزیجات معطر ۵۰۰ گرم (ساتوری شده)

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد

بادمجان دلمه ای ۳ عدد
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105

آماده سازی:​

جهت تهیه دلمه میوه ابتدا سر فلفل دلمه را برش پهن می دهیم و کلاهک آنها را جدا ساخته و دانه های فلفل را خالی می کنیم. سر بادمجان ها را با فاصله سه سانتی متر می بریم و به گونه ای که به دیواره های داخلی بادمجان آسیبی وارد نشود داخل آنها را خالی می کنیم . برای ایجاد تنوع می توان بادمجان را پو*ست کند و یا یا پو*ست آن را یه صورت گورخری یکی در میان گرفت یا با پو*ست نگه داشت. درون و بیرون بادمجان را آغشته به نمک می کنیم و میگذاریم یک ساعت بماند تا زهرآبه آن خارج شود سپس آنها را سرخ می کنیم.
سر گوجه و کمبوزه ها را با فاصله از سر بوته جدا کرده و دانه های آنها را بدون آنکه آسیبی به بافت دیواره وارد شود خالی می کنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
برنج نیم دانه را خیس می کنیم تا نرم شود.و لپه ها را به گونه می پزیم که با پخته شدن کامل آن آبش نیز کشیده شود. در این غذا لپه ها نباید له شوند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105

طبخ:​

پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه تفت می دهیم. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به مقداری تفت می دهیم که رنگ آن برگردد. حال سایر مواد از جمله زرشک خیس خورده،گردو خرد شده، لپه، برنج نیم دانه و سبزی را اضافه می کنیم (البته دو قاشق از سبزی معطر را نگه دارید) و تفت مختصر می دهیم. در پایان رب ازگیل/رب انار /رب آلوچه را به آن اضافه کرده، نمک و فلفل و نصف قرص عصاره زعفران را اضافه می کنیم با یک لیوان آب می گذاریم بپزد. پختن آن در حدی است که آب آن کشیده شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
وقتی کمی مخلوط داخل دلمه، از حرارت افتاد از مواد داخل بادمجان ها، گوجه، کمبوزه و فلفل دلمه را پر می کنیم. به مواد فشار نیاورید. به دلیل ری کردن برنج، باید مواد را سر خالی داخل میوه ها ریخت تا در موقع پخت به دیواره های میوه ها فشار نیاود و آن را متلاشی نسازد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
در قابلمه ای مناسب که میوه ها در آن به خوبی کنار هم بدون فاصله ی باز جا شوند، رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و سبزی و نصف قرص عصاره زعغران و کمی نمک و فلفل را اضافه می کنیم و ۲ لیوان آب می ریزیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
در ابتدا بادمجان ها را می چینیم و در قابلمه را گذاشته و یک ربع به آن پخت متوسط میدهیم. زیرا که پخت بادمجان نسبت به سایر میوه ها بیشتر است و به دلیل لطافت باقی میوه ها، با هم پختنشان باعث ترک و له شدن آنها می شود. بعد از یک ربع سایر میوه ها را در کنار بادمجان ها بچینید.سر میوه ها را با خلال دندان به بدنه میوه متصل کنید و نیم ساعت دیگر به آن پخت بدهید.
حال در ظرفی مناسب آنها را بچینید. و با نان سرو کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا