خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

اکسسوری ۱۸ روش تشخیص طلا از بدل

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 36
  • بازدیدها 411
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
تشخیص طلا از بدل با چک کردن اعداد
البته ناگفته نماند که برخی از طلاهای قدیمی فاقد این کدها هستند و این روش تشخیص طلا از بدل در منزل در این قطعات کاربردی نیست. برای این قطعات با استفاده از دستگاه تشخیص عیار طلا می‌توان عیار را تشخیص داد. اگر با کدی غیر از کدهایی که در قسمت بالا آنها را برای شما قید کردیم رو به رو شدید، مطمئن باشید که فروشنده کالای تقلبی به شما فروخته است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
روش چهارم: روش تشخیص طلا از بدل با وایتکس
برای تشخیص طلا از بدل یکی از روش‌های بسیار راحت که در هر جایی قابل اجراست استفاده از وایتکس است. در این روش شما کافی است کمی وایتکس را بر روی طلای موردنظر خود بریزید. اگر طلا اصل بود بعد از طی شدن پروسه واکنش، قسمتی که با وایتکس برخورد داشته قرمز و یا سبز قهوه‌ای خواهد شد. اما اگر طلای شما تقلبی باشد باعث تغییر رنگ آن شده و آسیب می‌بیند. به شما توصیه می‌کنیم از این روش تشخیص طلا از بدل در منزل استفاده نکنید چون با این که سریع و آسان است، به طلا آسیب زیادی خواهد زد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645

روش پنجم: روش تشخیص طلا از بدل با آب​

در میان راه‌های تشخیص طلا از ب*دن یکی از روش‌های آسان و همیشه در دسترس استفاده از آب است. در این روش کافی است که قطعه طلای خود را درون یک ظرف آب قرار دهید. اگر قطعه شما در انتهای ظرف قرار گرفت و روی آب نیامد یعنی طلای شما اصل است. این روش تشخیص طلا از بدل در منزل علاوه بر اینکه مطمئن، راحت و آسان است به قطعه شما چه طلا باشد و چه بدل هیچ آسیبی نخواهد رساند. ضمناً طلا اصل در آب زنگ نزده و تغییر رنگ نیز نمی‌دهد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645

روش ششم: روش تشخیص طلا از بدل با حرارت​

یکی دیگر از روش‌های تشخیص طلا از بدل در منزل استفاده از حرارت است، البته منظور ما از حرارت آتش نیست. در این روش طلا را بر روی یک قطعه یخ در دمای اتاق قرار دهید. اگر طلا اصل باشد مدت زمان ذوب شدن یخ کاهش پیدا خواهد کرد و یخ با سرعت بسیار زیادی آب می‌شود. اما اگر طلا تقلبی باشد با این پدیده روبرو نخواهید بود. ناگفته نماند که نقره نیز مانند طلا رسانش حرارتی بالایی داشته و یخ را به سرعت آب می‌کند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645

روش هفتم: روش تشخیص طلا از بدل با آهنربا​

فلز طلا به دلیل خاصیت مغناطیسی و آرایش الکترونی خود، جذب آهنربا نخواهد شد مگر اینکه در میدان‌های مغناطیسی بسیار قوی مانند دستگاه MRI قرار بگیرد. می‌توان این‌گونه گفت که یکی از آسان‌ترین راه‌های تشخیص طلا از بدل در منزل با استفاده از آهنربا است. آهنربا طلای اصل را جذب نمی‌کند اما اگر طلا بدل باشد و خصوصاً از فلز نیکل تشکیل شده باشد به‌راحتی جذب خواهد شد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645

روش هشتم: روش تشخیص طلا از بدل به‌واسطه سنجش رنگ طلا​

یکی از روش‌های دیگری که با آن می‌توانید تشخیص طلا از بدل در منزل را انجام دهید، استفاده از رنگ فلز طلا است. برای این روش شما به یک ذره‌بین و البته نور زیاد احتیاج دارید. ابتدا در زیر نور قوی تمام سطح طلا را تماشا کنید. اگر طلای شما اصل باشد سطح طلا باید رنگی یکسان داشته باشد، اما اگر در قسمت‌هایی از طلا با رنگ پریدگی روبرو شدید بدانید که طلا شما تقلبی است. همین‌طور وجود لکه‌های رنگی مانند لکه‌های قرمز نشان از بدل بودن طلای شما دارد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645

روش نهم: روش تشخیص طلا از بدل با آمونیاک​

یکی از قابلیت‌های آمونیاک این است که به‌راحتی می‌تواند سطح تمام فلزات به‌جز پلاتین را سیاه کند. اگر در تشخیص طلای سفید و نقره دچار اشتباه شدید آمونیاک به شما کمک خواهد کرد. یکی از راه‌های تشخیص طلا از بدل در منزل این روش است که اگر طلای سفید شما اصل باشد هیچ تغییر رنگی بر روی آن ایجاد نخواهد شد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645

روش دهم: روش تشخیص طلا از بدل با یُد​

در این روش تشخیصی باید یُد را بر روی قطعه خود که شبیه طلا یا احیاناً طلا است بکشید. اگر یُد از روی طلا پاک شد قطعه شما طلای اصل است. اما اگر یُد بر روی قطعه شما باقی ماند آن طلا واقعی نیست.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645

روش یازدهم: روش تشخیص طلا از بدل با اسید نیتریک​

استفاده از نیتریک اسید برای تشخیص طلا از بدل در منزل گزینه مناسب‌تری نسبت به وایتکس بحساب می‌آید. در این روش کافی است که قطره‌ای نیتریک اسید بر روی طلا بریزید. اگر طلای شما اصل باشد تغییر رنگ قرمز یا سبز قهوه‌ای خواهد داشت و اگر قطعه طلای شما بدلی باشد سیاه شده و آسیب خواهد دید.

بالا