اضافه کردن تخم مرغ، آرد، ماست و هرگونه مخلفات دیگر به گوشت، نه فقط آن را لذیذ نمیکند، بلکه باعث میشود تا برگری که در حال درست کردن هستید، به کباب تابهای تبدیل شود.( همبرگر اصیل فقط فقط با گوشت درست می شود؛ بدون هیچ افزودنی! در مراحل پایانی پخت کمی نمک به آن اضافه میشود. اینکه در این دستور پیاز و سیر و ادویه را اضافه کردیم، بابت ذائقه و سلیقه ایرانی در طعم غذاست).
زیر و رو کردن همبرگر در حال طبخ، باعث میشود تا داخل آن سریعتر و بهتر طبخ شود. این زمان طبخ میتواند حتی تا یک سوم هم کاهش پیدا کند.
زیر و رو کردن همبرگر در حال طبخ، باعث میشود تا داخل آن سریعتر و بهتر طبخ شود. این زمان طبخ میتواند حتی تا یک سوم هم کاهش پیدا کند.