خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آرایش و زیبایی بهترین برندهای ماسکِ صورت

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 14
  • بازدیدها 151
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645

آبرسانی پو*ست چیست ؟​

آبرسانی پو*ست با هدف حفظ زیبایی، شادابی و سلامت پو*ست انجام می شود و از خشک شدن پو*ست پیشگیری به عمل خواهد آمد. زمانی که میزان آب پو*ست کافی باشد و یا اصطلاحا پو*ست هیدراته باشد، همیشه شاداب و درخشان به نظر می رسد و روند تشکیل چین و چروک های پوستی هم به تاخیر خواهد افتاد، اما در مقابل، پو*ست های خشک خیلی زود علائم بالا رفتن سن و چین و چروک ها را نشان می دهند

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

آخرین ویرایش:

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
پس اگر می خواهید پوستی شفاف و جوان داشته باشید، مصرف روزانه آب را فراموش نکنید و در کنار آن از کرم های مرطوب کننده و انواعی از ماسک ها استفاده کنید تا نتایج بهتری حاصل گردد. در خصوص بهتری زمان برای شروع روش های آبرسانی پو*ست باید بگوییم که، معمولا اولین علائم بالا رفتن سن از سی سالگی به بعد و با تشکیل خطوطی بر روی پیشانی یا چین و چروک های ظریف ظاهر می شود و بسیار مهم است که خانم ها از این سن به بعد، آبرسانی پو*ست را در برنامه های خود قرار دهند. آن دسته از افرادی هم که همواره پو*ست خشکی دارند، می توانند این کار را از سنین پایین تر نیز آغاز کنند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645

آبرسان و مرطوب کننده؛ فرقشان چیست؟​

آبرسان های پو*ست، محصولات محلول در آب، فاقد ا*ل*ک*ل و حاوی مواد مغذی هستند که به رفع خشکی پو*ست و حفظ هیدراته آن کمک می کنند و باعث می شوند تا پو*ست میزان آب و رطوبت بیشتری را جذب کند و شفاف و درخشان به نظر برسد. بیشتر آبرسان ها حاوی موادی مانند گلیسیرین و هیالورونیک اسید هستند و به شکل گیری سریع تر و بهتر مولکول های آب کمک می کنند و می توانند آب را از لایه های عمقی تر پو*ست به لایه های سطحی برسانند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
آبرسان های پو*ست به دو صورت طبیعی و یا در فرم کرم و لوسیون در دسترس هستند و آن چه که اهمیت دارد این است نوع آبرسان با توجه به نوع پو*ست و نیازهای پوستی انتخاب شود و به منظور حاصل شدن نتایج بهتر، می توانید آبرسان ها دو بار در روز، صبح و شب استفاده کنید و با ماساژ دادن مواد بر روی پو*ست، به بهبود گردش خون در پو*ست و افزایش اثربخشی کمک کنید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
از لحاظ علمی، واژه مرطوب کننده ۴ نوع محصول را دربر می‌گیرد:

امولینت‌ها (چربی‌ها و روغن‌ها) – Emollients،
اسکوآلن (روغن) – Squalene،
نم نگهدارها – Humectants،
مسدود کننده‌ها – Occlusives.
اما در جهان بازاریابی و در دنیایی که ما خرید می‌کنیم، معنای واژه‌ها تغییر کرده است. شرکت‌های تولید محصولات آرایشی و بهداشتی از واژه‌های آبرسان و مرطوب کننده در هر جا که دوست دارند استفاده می‌کنند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
مرطوب کننده‌ها (Moisturizers) : محصولات برپایه روغن هستند که عملکردی مسدود کننده دارند. در این محصولات از روغن‌های پالایشگاهی (مثل وازلین)، روغن‌های معدنی (مثل روغن بچه) و امولینت‌هایی مثل روغن‌های گیاهی استفاده می‌شود. موادی که گفتیم روی سطح پو*ست شما یک لایه‌ی مسدود کننده تشکیل می‌دهند و از خروج رطوبت و آب پو*ست جلوگیری می‌کنند. به این ترتیب پو*ست لطیف‌تر شده و دیرتر خشک می‌شود.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
آبرسان‌ها (Hydrators) : موادی هستند که در اصل خاصیت نم‌ نگهدارندگی (Humectant) دارند. موادی مانند گلیسیرین و هیالورونیک اسید که از آب را از هوا و پو*ست شما جذب کرده و نمی‌گذارند که از پو*ست خارج شود. هیالورونیک اسید می‌تواند تا ۱۰۰۰ برابر وزنش رطوبت جذب کند و بهترین ماده‌ی آبرسان یا نم ‌نگهدار محسوب می‌شود.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
برای انتخاب بهترین آبرسان های پو*ست شناخت عملکرد انواع محصولات مرطوب کننده و آبرسان مهم است. همه‌ی ما یک هدف در استفاده از این محصولات داریم: جلوگیری از کم آب شدن پو*ست. ولی این نوع پو*ست ما است که تعیین می‌کند از کدام محصولات استفاده کنیم.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645

انتخاب بهترین آبرسان های پو*ست باتوجه به نوع پو*ست​

بیشتر محصولات مرطوب کننده و آبرسانی که در بازار موجود هستند هم مواد مسدودکننده یا امولینت دارند و هم مواد آبرسان (نم‌نگهدار). این که محصول دقیقا به شکل ژل، بالم، روغن، کرم یا حالت‌های دیگر است نشان‌دهنده‌ی کاری که می‌کند و تاثیر گذاریش نیست. بلکه مواد موجود در محصول اهمیت دارند. این که محصول به چه شکلی است فقط در حس و حال استفاده از آن تفاوت ایجاد می‌کند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645

یک نکته: پو*ست خشک و پو*ست کم آب با هم فرق دارند​

بیشتر ما پو*ست کم آب و پو*ست خشک را یکسان می‌پنداریم، در صورتی که این دو کاملاً باهم متفاوت‌اند. کم‌آبی پو*ست ناشی از کمبود آب است و خشکی پو*ست ناشی از چربی طبیعی پو*ست. همچنین باید بدانید که پو*ست خشک یک نوع پو*ست است ولی کم‌آبی پو*ست یک مشکل پوستی است

بالا