خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آرایش و زیبایی بهترین برندهای ماسکِ صورت

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 14
  • بازدیدها 137
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,541
پو*ست کم آبپوست خشک
یک مشکل موقتی و قابل درمانیک نوع پو*ست که دائمی است
ناشی از علل خارجیژنتیکی و ارثی
ناشی از ناتوانی در حفظ رطوبتناشی از تولیدات کم چربی طبیعی
قابل درمان با بهبود رژیم غذایی و روش های آبرسانی پوستغیرقابل تغییر است ولی می‌توان با روش‌هایی شرایطش را بهبود بخشید

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,541

بهترین آبرسان های پو*ست برای پو*ست خشک​

اگر نوع پو*ست‌تان در تمام طول سال خشک است و پوسته پوسته می‌شود، احتمال دارد که کم آبی مربوط به کاهش رطوبت مشکل‌تان نباشد. احتمالاً پو*ست شما در حفظ رطوبت دچار مشکل شده است. بهترین انتخاب برای شما استفاده از یک مرطوب کننده قوی و غلیظ است.
مرطوب کننده غلیظ با ایجاد یک لایه محافظتی ضخیم روی پو*ست‌تان، از تبخیر شدن آب پو*ست جلوگیری می‌کند. اگر محصول فرمول خوبی داشته باشد، مواد مغذی و مفید دیگری هم به پو*ست‌تان می‌رساند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,541
اگر واقعا پو*ست خشکی دارید، بهترین آبرسان های پو*ست برای شما چه هستند؟ بهترین انتخاب همان وازلین خودمان است. برای پو*ست‌های واقعاً خشک، بیشتر از آبرسانی باید به فکر حفظ رطوبت باشید. قدرتمند‌ترین مسدودکننده‌ی رطوبت هم وازلین است. اگر از وازلین خوشتان نمی‌یاید، روغن شی‌باتر، روغن کانولا و روغن سویا هم انتخاب‌های خوبی هستند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,541

بهترین آبرسان های پو*ست برای پو*ست‌های کم آب​

اگر پو*ست‌تان دچار کم آبی شده، باید آب از دست رفته آن را جبران کنید. اول از همه باید آب بیشتری بنوشید. نوشیدن آب از کم آب شدن پو*ست جلوگیری می‌کند ولی نمی‌تواند کم آبی کنونی و آسیب‌هایی که به پو*ست‌تان خورده را جبران کند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,541
بهترین آبرسان های پو*ست در این حالت محصولاتی‌اند که حاوی هیالورونیک اسید (Hyaluronic Acid) هستند. این پروتئین به شکل طبیعی در لایه‌های مختلف پو*ست وجود دارد و یکی از وظایفش حفظ آب پو*ست است. هیالورونیک اسید می‌توند ۱۰۰۰ برابر وزنش آب جذب کند و هربار که پو*ست‌تان کم آب شود، دوز مناسبی از رطوبت را به پو*ست بازگرداند.
بهترین مواد برای افراد با پو*ست کم آب : هیالورونیک اسید، آلوئه‌ورا و عسل

بالا