روش دوم طرز تهیه سیر ترشی با رب انار
مواد لازم:
رب انار، شیره خرما، سیر خشک، سرکه
اول سیرها را سوا و جدا کنید. پو*ست آن را پاک نکنید. بعد آنها را بشویید و روی پارچه تمیزی قرار بدهید تا آب آن کشیده شود. زمانی که بعد چند روز خشک شدند، سیرها را درون ظرفی بریزید شیره خرما و رب انار را با هم مخلوطکنید و روی سیرها بریزید بعد سرکه را اضافه کنید. قابلمه را روی گ*از بگذارید. حدود 4 دقیقه بجوشد. زمانی که سیرها نرم شدند حرارت را خاموشکنید. بعد از سرد شدن داخل شیشهها قرار بدهید. بعد سرکهای که در قابلمه جوشیده را داخل شیشهها بریزید تا سطح سیر را بپوشاند. درب شیشه را ببندید و در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری کنید.
مواد لازم:
رب انار، شیره خرما، سیر خشک، سرکه
اول سیرها را سوا و جدا کنید. پو*ست آن را پاک نکنید. بعد آنها را بشویید و روی پارچه تمیزی قرار بدهید تا آب آن کشیده شود. زمانی که بعد چند روز خشک شدند، سیرها را درون ظرفی بریزید شیره خرما و رب انار را با هم مخلوطکنید و روی سیرها بریزید بعد سرکه را اضافه کنید. قابلمه را روی گ*از بگذارید. حدود 4 دقیقه بجوشد. زمانی که سیرها نرم شدند حرارت را خاموشکنید. بعد از سرد شدن داخل شیشهها قرار بدهید. بعد سرکهای که در قابلمه جوشیده را داخل شیشهها بریزید تا سطح سیر را بپوشاند. درب شیشه را ببندید و در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری کنید.