آشپزی طرز تهیه ترشی سیر

  • نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 104
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
روش دوم طرز تهیه سیر ترشی با رب انار
مواد لازم:

رب انار، شیره خرما، سیر خشک، سرکه

اول سیرها را سوا و جدا کنید. پو*ست آن را پاک نکنید. بعد آن‌ها را بشویید و روی پارچه تمیزی قرار بدهید تا آب آن کشیده شود. زمانی که بعد چند روز خشک شدند، سیرها را درون ظرفی بریزید شیره خرما و رب انار را با هم مخلوط‌کنید و روی سیرها بریزید بعد سرکه را اضافه کنید. قابلمه را روی گ*از بگذارید. حدود 4 دقیقه بجوشد. زمانی که سیرها نرم شدند حرارت را خاموش‌کنید. بعد از سرد شدن داخل شیشه‌ها قرار بدهید. بعد سرکه‌ای که در قابلمه جوشیده را داخل شیشه‌ها بریزید تا سطح سیر را بپوشاند. درب شیشه را ببندید و در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
روش سوم طرز تهیه سیر ترشی با سرکه انگور
در این روش همه سیرهای خشک را پاک‌کنید. بشویید و بعد از خشک شدن داخل شیشه قرار بدهید. کمی نمک و از سرکه طبیعی سیب استفاده کنید. از سرکه بالزامیک استفاده نکنید زیرا طعم شیرینی به ترشی شما می‌دهد. نمک، فلفل قرمز، دانه خردل، دانه رازیانه می‌توانید به سیر ترشی‌تان اضافه کنید. از هرکدام به‌اندازه نوک قاشق چای‌خوری اضافه کنید. بعد درب شیشه را ببندید و اجازه دهید تا چهل روز در جای خشک و خنک برسد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
طرز تهیه‌ سیر ترشی به روشی دیگر:
مواد لازم برای تهیه سیر ترشی
سیر، نمک، سرکه انگور
ساقه و ریشه‌ی سیرها را جدا کنید. سپس آن‌ها را به‌صورت حبه‌ای یا بوته‌ای داخل ظروف شیشه‌ای ریخته و سرکه را تا لبه‌ی ظرف بریزید. نمک را داخل ظروف ریخته و درب آن‌ها محکم ببندید و در جای تاریک و خنک و ترجیحاً خارج منزل نگه‌دارید. مدت‌زمان لازم برای آماده شدن سیر ترشی بین 1 تا 7 سال است. هرچه زمان بیشتری برای تهیه‌ی این ترشی صرف کنید، رنگ سیرها تیره‌تر شده و طعم بهتری دارد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA
بالا