خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

صندلی داغ صندلی د*اغ با حضور مونای عزیز مدیر تالار کپیست

• نویسنده موضوع آسمان آبی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 430
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آسمان آبی

کتابخوان انجمن
کتابخوان انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-14
کیف پول من
33,045
IMG_۲۰۲۳۰۴۲۲_۱۳۴۵۴۵ (1) (1) (1) (1).png

سلام سلام تک رمانی های عزیز😍
با یه صندلی د*اغ دیگه در خدمتتون هستیم 😍🙃
مهمون عزیز ما Mona❦ جان عزیز هست😍
تا میتونید سوال بپرسید😈🤭
مونا جان فقط میتونند به یه سوال پاسخ ندن
لطفا قوانین رو رعایت کنید🙃
رعایت احترام فراموش نشود🤫
سوالات مثبت۱۸ پرسیده نشود🤫
پس بزنید بریم سوالاتمون رو بپرسیم😈🤭

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

آخرین ویرایش:

آسمان آبی

کتابخوان انجمن
کتابخوان انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-14
کیف پول من
33,045
خب خب بریم برا سوالا مانا جونی😍🤭
خودت رو معرفی کن؟
چند سالته؟
کجا زندگی میکنی؟
مجردی متأهل؟
رنگ مورد علاقت؟
آخرین دروغ که گفتی کی بوده و برای چی؟
تک فرزندی یا خواهر برادری هم داری؟
چطور با تک رمان آشنا شدی؟
بهترین دوستت تو انجمن رو تگ کن.
دوست داری تو ایران بمونی یا به کشوری دیگه یی هم سفر کنی؟
کدوم کشور رو برای سفر کوتاه مدت میپسندی؟
بهترین غذای که خوردی؟
چطور شروع به نویسندگی کردی؟
با من چقدر آشنایی داری و من رو چقدر میشناسی؟
آخرین باری که گریه کردی دلیلش چی بوده؟
شغل که آرزو داری یه روز داشته باشی؟
نظرت در مورد کشور من چیه؟
و خب همینا🤭😍

ساناز_هموطن

کتابخوان انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-06-10
کیف پول من
37,047
سلام مونا جان
با ارزوی سلامتی برای شما

اگه برای احساست بخوای رنگی در نظر بگیری چه رنگیه؟

چون من دلنوشته شما رو خوندم الان که د*اغ عزیزی همیشه با شماست (خدا رحمتشون کنه) ایا در روند زندگی فعلیتون تاثیری گذاشته مثلا شده در میان مشغله‌های زندگیت ناگهان به فکر مرگ عزیزی که از دست نرفته بیفتی؟ ترسش بیشتر شده؟

فکر میکنی با گذر یک نیمه از زندگیت طرز فکرت به زندگی حس و‌ رنگ دیگه ای میگیره یا همین شخصیت و با همین احساس باقی میمونی؟

ایا تا به حال در حالیکه فرزندی نداشتی به داشتنش یا تربیتش فکر کردی؟

تا چه اندازه فکر میتونی در مقابل تکرار و تاثیر گذاری اطرافیانت بر زندگیت میتونی مقاومت کنی؟

ایا فکر میکنی اصلا قدرتی شخصیتی وجود داشته باشه در زندگیت که ثبات شخصیتیت رو بتونه تغییر بده؟

با سپاس و عذر از سئوالات شخصی🙏🌹

Lunika✧

مدیریت کل سایت+مدیر تالار رمان+مدیر تالار کپی
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
318,697
خب خب بریم برا سوالا مانا جونی😍🤭
خودت رو معرفی کن؟
چند سالته؟
کجا زندگی میکنی؟
مجردی متأهل؟
رنگ مورد علاقت؟
آخرین دروغ که گفتی کی بوده و برای چی؟
تک فرزندی یا خواهر برادری هم داری؟
چطور با تک رمان آشنا شدی؟
بهترین دوستت تو انجمن رو تگ کن.
دوست داری تو ایران بمونی یا به کشوری دیگه یی هم سفر کنی؟
کدوم کشور رو برای سفر کوتاه مدت میپسندی؟
بهترین غذای که خوردی؟
چطور شروع به نویسندگی کردی؟
با من چقدر آشنایی داری و من رو چقدر میشناسی؟
آخرین باری که گریه کردی دلیلش چی بوده؟
شغل که آرزو داری یه روز داشته باشی؟
نظرت در مورد کشور من چیه؟
و خب همینا🤭😍
سلام سمیرا جون♥️

خب من مونا سپاهی هستم اهل سیستان و بلوچستان شهر سراوان
و ۱۶ سالمه :)

قطعا مجردم😅😅

خب من همه رنگ هارو دوست دارم ولی بیشتر از همه از رنگ مشکی خوشم میاد

آخرین دروغی که گفتم چند شب پیش بود :/ بخاطر اینکه بابام ناراحت نشه گفتم که حالم خوبه :)

من یه خواهر دارم و یه برادر داشتم

تو گوگل داشتم دنبال یه سایت میگشتم که تک رمان رو دیدم

دوست های زیادی ندارم یعنی فکر نکنم دوستی داشته باشم شاید فقط تک رمانی هستیم :) من ر*اب*طه اجتماعیم زیر صفره

خب ایران خیلی خوبه ولی متاسفانه من بر این باورم که جای مناسبی برای درس خواندن نیست چون سیستم آموزشی خوبی نداره پس می‌خوام ایران بمونم اما برای درس خواندن جای دیگه ای باشم

کشور برای سفر کوتاه مدت🤔شاید آمریکا خوب باشه

بهترین غذا نمی‌دونم بنظر من همه غذاها خوشمزه هستن 😅😅

خب من از بچگی خیلی خیال‌پردازی میکنم همیشه یه مثلا صح*نه ها یا داستان هایی تو ذهنم دارم
تقریبا فکر کنم از کلاس ششم شروع کردم به نوشتن که البته اصلا جالب نبودن هم ایده مزخرف و بچه‌گانه بود هم نوشتن و اینا اگرچه الآنم زیاد خوب نیستن قبلا بدتر بودن
برای همین هرچی نوشته بودمو ریختم دور و از نو شروع کردم هی از این میپرسم از اون میپرسم از رمان هایی که میخونم مثلا میبینم چطوری نوشتن از اونا کمک میگیرم ایده میگیرم

با تو خیلی کم آشنایی دارم متاسفانه 😅 اما به نظرم دختر خیلی خوبی هستی ♥️

آخرین باری که گریه کردم خیلی وقت پیش بود من کلا به قول بقیه از اون دخترام😅 و دلیلشم یادم نیست دقیقا بخاطر چی بود

شغل مورد علاقم داروسازیه دوست دارم در آینده خودم یه داروخانه داشته باشم با مدرک خودم و درآمد خودم 💟

من زیاد درمورد افغانستان نمی‌دونم ولی افغان هایی که اینجا میبینم تو بلوچستان خیلی آدمای پر تلاشی هستن با قدرت بدنی بالا و اون تلاشی که میکنن بنظرم هر فردی باید همچین تلاشی داشته باشه

Lunika✧

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
318,697
سلام مونا جان
با ارزوی سلامتی برای شما

اگه برای احساست بخوای رنگی در نظر بگیری چه رنگیه؟

چون من دلنوشته شما رو خوندم الان که د*اغ عزیزی همیشه با شماست (خدا رحمتشون کنه) ایا در روند زندگی فعلیتون تاثیری گذاشته مثلا شده در میان مشغله‌های زندگیت ناگهان به فکر مرگ عزیزی که از دست نرفته بیفتی؟ ترسش بیشتر شده؟

فکر میکنی با گذر یک نیمه از زندگیت طرز فکرت به زندگی حس و‌ رنگ دیگه ای میگیره یا همین شخصیت و با همین احساس باقی میمونی؟

ایا تا به حال در حالیکه فرزندی نداشتی به داشتنش یا تربیتش فکر کردی؟

تا چه اندازه فکر میتونی در مقابل تکرار و تاثیر گذاری اطرافیانت بر زندگیت میتونی مقاومت کنی؟

ایا فکر میکنی اصلا قدرتی شخصیتی وجود داشته باشه در زندگیت که ثبات شخصیتیت رو بتونه تغییر بده؟

با سپاس و عذر از سئوالات شخصی🙏🌹
سلام ساناز جون♥️
همچین :)

رنگ احساساتم بنظرم مشکیه

قطعا تاثیر داشت تاثیر خیلی بدیم داشت اوضاع خونه مون کلا بهم ریخته بود اما خداروشکر تغییر کرد و همه باهاش کنار اومدیم و اینکه بنظر من خدا خواست با اون اتفاق چشم مارو باز کنه که همه چیزو فقط این دنیا نبینیم شاید یه تنبیه تلنگر یا هرچیز دیگه ای بود، ای کاش اتفاق نمیومد اما حالا که اتفاق افتاد همه به دنیا یه جور دیگه نگاه میکنیم

بنظرم دیگه تغییر نکنن و ان‌شاءالله که تغییر نکنن😅 چون این آدمی که هستم این شخصیتی که دارم با این احساسات رو خیلی دوست دارم آدمی که به همه در حدی که هستن احترام می‌ذاره آدمی که قدرتمند شده بی احترامی رو نمیپذیره اولیت داره هدفمنده و... الان که دارم به شخصیت قبلیم فکر میکنم از خودم بدم میاد

اره من به آینده خیلی فکر میکنم خیلی وقتا یه رفتارهایی از مادر ها یا خود بچه میبینم که بنظرم این اشتباهه حالا چه تربیت بچه چه رفتار مادر
دو تا مثالی که میتونم بزنم تا متوجه مفهوم حرفم بشی اینکه اول یه مادر رو تصور کنیم بچش هرکاری دلش میخواد می‌کنه ،میزنه گلدون می‌شکنه نمی‌دونم بی ادبی می‌کنه و فلان و وقتی یه فرد دیگه میخواد تذکر بده مادر سریع میگه بذارش بچس ، بنظرم این خیلی غلطه اصلا نباید بچه رو جوری تربیت کنی که هر خرابکاری کرد بذاری پای بچه بودنش بگی حالا بزرگ میشه می‌فهمه خب تا تو نگی این کار اشتباهه از کجا میخواد بفهمه؟
و دومین مثال اینکه بعضی از مادرا میزنن حالا چه خواسته چه ناخواسته شخصیت بچه رو جلوی بقیه تخریب می‌کنن این هم غلطه باید تو هر چیزی حدش رو رعایت کرد

منظورت رو از این سوال متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی؟ مثلا تاثیرشون رو خودم؟

فکر نکنم 😅چون با افراد کمی تو زندگی من هستن حتی مثلا بابا مامانم و ابجیم ر*اب*طه عاطفی باهاشون ندارم اونا گله میکنن میگن چقدر بی احساسی 😂 ولی خب این شخصیتمه حاضرم نیستم تغییرش بدم😅😅😂

ساناز_هموطن

کتابخوان انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-06-10
کیف پول من
37,047
سلام ساناز جون♥️
همچین :)

رنگ احساساتم بنظرم مشکیه

قطعا تاثیر داشت تاثیر خیلی بدیم داشت اوضاع خونه مون کلا بهم ریخته بود اما خداروشکر تغییر کرد و همه باهاش کنار اومدیم و اینکه بنظر من خدا خواست با اون اتفاق چشم مارو باز کنه که همه چیزو فقط این دنیا نبینیم شاید یه تنبیه تلنگر یا هرچیز دیگه ای بود، ای کاش اتفاق نمیومد اما حالا که اتفاق افتاد همه به دنیا یه جور دیگه نگاه میکنیم

بنظرم دیگه تغییر نکنن و ان‌شاءالله که تغییر نکنن😅 چون این آدمی که هستم این شخصیتی که دارم با این احساسات رو خیلی دوست دارم آدمی که به همه در حدی که هستن احترام می‌ذاره آدمی که قدرتمند شده بی احترامی رو نمیپذیره اولیت داره هدفمنده و... الان که دارم به شخصیت قبلیم فکر میکنم از خودم بدم میاد

اره من به آینده خیلی فکر میکنم خیلی وقتا یه رفتارهایی از مادر ها یا خود بچه میبینم که بنظرم این اشتباهه حالا چه تربیت بچه چه رفتار مادر
دو تا مثالی که میتونم بزنم تا متوجه مفهوم حرفم بشی اینکه اول یه مادر رو تصور کنیم بچش هرکاری دلش میخواد می‌کنه ،میزنه گلدون می‌شکنه نمی‌دونم بی ادبی می‌کنه و فلان و وقتی یه فرد دیگه میخواد تذکر بده مادر سریع میگه بذارش بچس ، بنظرم این خیلی غلطه اصلا نباید بچه رو جوری تربیت کنی که هر خرابکاری کرد بذاری پای بچه بودنش بگی حالا بزرگ میشه می‌فهمه خب تا تو نگی این کار اشتباهه از کجا میخواد بفهمه؟
و دومین مثال اینکه بعضی از مادرا میزنن حالا چه خواسته چه ناخواسته شخصیت بچه رو جلوی بقیه تخریب می‌کنن این هم غلطه باید تو هر چیزی حدش رو رعایت کرد

منظورت رو از این سوال متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی؟ مثلا تاثیرشون رو خودم؟

فکر نکنم 😅چون با افراد کمی تو زندگی من هستن حتی مثلا بابا مامانم و ابجیم ر*اب*طه عاطفی باهاشون ندارم اونا گله میکنن میگن چقدر بی احساسی 😂 ولی خب این شخصیتمه حاضرم نیستم تغییرش بدم😅😅😂
خیلی هم عالی گلم. دوست داشتم همین و ازت بشنوم که یه اتفاق بد نباید باقی زندگیت رو تحت تاثیر قرار بده👏👏

منظورم از اون سئوال اینه مثال می‌خوای داروساز شی اما ایا کسی می‌تونه با منطق با اصرار یا مثال بگه فعلا صلاحت اینه داروساز نشی، فلان شغل رودنبال کنی. ایا ممکنه شما هم موقع قرار گرفتن در او ن شرایط از تصمیمت منصرف بشی؟

Lunika✧

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
318,697
منظورم از اون سئوال اینه مثال می‌خوای داروساز شی اما ایا کسی می‌تونه با منطق با اصرار یا مثال بگه فعلا صلاحت اینه داروساز نشی، فلان شغل رودنبال کنی. ایا ممکنه شما هم موقع قرار گرفتن در او ن شرایط از تصمیمت منصرف بشی؟
خب قطعا اول به حرفش گوش میدم ببینم اصلا چرا اینو میگه؟ تحلیلش میکنم اگه دلیل منطقی داشت که منم باهاش موافق باشم که هیچ اگه نه قطعا تاثیری نداره و منصرف نمیشم حالا اون هرچقدر هم بخواد بگه

همین مثالی که زدی مثلا یکی میگه نه داروساز نشو شاید نتونی از پسش بر بیای
همون لحظه تو دلم میگم چه مزخرفاتی

ولی اگه یکی بگه داروساز نشو با این استعداد هایی که تو داری فلان کار برات مناسب تره
بهش فکر میکنم ببینم واقعا داره راست میگه یا اصلا فلان کار رو دوست دارم یا ن

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
کیف پول من
115,126
سلام مونای قشنگ 😍😍
راز و رمز تعهد بالای تو به کار چیه؟
کدوم شخصیت رمانات رو بیشتر دوست داری؟
چرا همه رمانات رو ادامه نمیدی؟
بعد از نویسندگی کدوم هنر رو بیشتر دوست داری؟
پاریس یا ایتالیا؟
نوشتن چه حسی بهت میده؟
به نظرت 10 سال دیگه کجای زندگیت هستی؟
نظرت در مورد مرگ چیه؟
بزرگ ترین ترست؟
از چه حیوونی میترسی؟
خوش بو ترین بو برای تو چیه؟
خرید لباس یا کتاب؟

Lunika✧

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
کیف پول من
318,697
سلام مونای قشنگ 😍😍
راز و رمز تعهد بالای تو به کار چیه؟
کدوم شخصیت رمانات رو بیشتر دوست داری؟
چرا همه رمانات رو ادامه نمیدی؟
بعد از نویسندگی کدوم هنر رو بیشتر دوست داری؟
پاریس یا ایتالیا؟
نوشتن چه حسی بهت میده؟
به نظرت 10 سال دیگه کجای زندگیت هستی؟
نظرت در مورد مرگ چیه؟
بزرگ ترین ترست؟
از چه حیوونی میترسی؟
خوش بو ترین بو برای تو چیه؟
خرید لباس یا کتاب؟
سلام زهرا جون♥️

من به شدت از بی مسئولیتی بدم میاد متنفرم ازش، کسی که یه کاری رو قبول می‌کنه باید انجامش بده اگه نمیتونه پس قبولش نکنه

بیشتر از همه از شخصیت مونیکا و یاس خوشم میاد

رمانام رو من ادامه دادم و کاملشونو نوشتم اما برای اینکه اینجا آپلود کنم نیاز به ویرایش داشتن که متاسفانه وقت ویرایش کردنشون رو ندارم

بعد از نویسندگی موسیقی، نواختن

ایتالیا

نوشتن حس خیلی خوبی داره یه حس رهایی، ل*ذت بخش اینکه یه اثری خلق کنی یه چیزی بنویسی که بقیه از خودش ل*ذت ببرن واقعا حس خیلی خوبی داره

۱۰ سال دیگه روی قله موفقیت ایستادم و تبدیل به دختری شدم که الان براش تلاش میکنم

مرگ یا فوت واقعه خیلی دردناک وحشتناکی هستش چه برای خود فرد چون از جهانی به جهان دیگه منتقل میشه و چه برای عزیزانش که اون رو برای مدت خیلی خیلی طولانی از دست میدن، جانکاهه

اینکه موفق نشم ،مستقل نباشم درآمد خودمو نداشته باشم

از حیوانی نمی‌ترسم ولی از سوسک خیلی چندشم میشه حال بهم زنه😂

خوشبوترین بو عطری که دوست دارم🤭

کتاب

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
کیف پول من
115,126
سلام زهرا جون♥️

من به شدت از بی مسئولیتی بدم میاد متنفرم ازش، کسی که یه کاری رو قبول می‌کنه باید انجامش بده اگه نمیتونه پس قبولش نکنه

بیشتر از همه از شخصیت مونیکا و یاس خوشم میاد

رمانام رو من ادامه دادم و کاملشونو نوشتم اما برای اینکه اینجا آپلود کنم نیاز به ویرایش داشتن که متاسفانه وقت ویرایش کردنشون رو ندارم

بعد از نویسندگی موسیقی، نواختن

ایتالیا

نوشتن حس خیلی خوبی داره یه حس رهایی، ل*ذت بخش اینکه یه اثری خلق کنی یه چیزی بنویسی که بقیه از خودش ل*ذت ببرن واقعا حس خیلی خوبی داره

۱۰ سال دیگه روی قله موفقیت ایستادم و تبدیل به دختری شدم که الان براش تلاش میکنم

مرگ یا فوت واقعه خیلی دردناک وحشتناکی هستش چه برای خود فرد چون از جهانی به جهان دیگه منتقل میشه و چه برای عزیزانش که اون رو برای مدت خیلی خیلی طولانی از دست میدن، جانکاهه

اینکه موفق نشم ،مستقل نباشم درآمد خودمو نداشته باشم

از حیوانی نمی‌ترسم ولی از سوسک خیلی چندشم میشه حال بهم زنه😂

خوشبوترین بو عطری که دوست دارم🤭

کتاب
عزیزمم😍❤️
پس امیدوارم زمان پیدا کنی و رمانارو همشونو منتشر کنی😍😍❤️
موفق باشی دختر دوست داشتنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا