با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همچنین گلم❤
خب من چیزهای زیادی نوشتم و تجربه دارم اما فکر میکنم قتل روی میز تنیس که فعلا توی این انجمن نذاشتمش و یوتوپیا و غرق شده در دریا میتونه چند تا از بهترین اثراتم باشه
اما من واقعا فکر میکنم قشنگترینشون همینها هستش که واقعا زحمت زیادی براش کشیدم
همچنین گلم❤
خب من چیزهای زیادی نوشتم و تجربه دارم اما فکر میکنم قتل روی میز تنیس که فعلا توی این انجمن نذاشتمش و یوتوپیا و غرق شده در دریا میتونه چند تا از بهترین اثراتم باشه
اما من واقعا فکر میکنم قشنگترینشون همینها هستش که واقعا زحمت زیادی براش کشیدم
❤راستش من بیشتر وقتها اصلا سرم گرم یه کار دیگهای هستم که یهو یه موضوع میزنه به سرم و بعد میشینم گستردهاش میکنم و بیشتر دربارهاش فکر میکنم معمولا چون معتقدم که برای نویسندگی باید خیلی زمان گذاشت براش خیلی زمان میزارم اینجوری میشه که کلی رمان و داستان میاد تو ذهنم🫣
❤راستش من بیشتر وقتها اصلا سرم گرم یه کار دیگهای هستم که یهو یه موضوع میزنه به سرم و بعد میشینم گستردهاش میکنم و بیشتر دربارهاش فکر میکنم معمولا چون معتقدم که برای نویسندگی باید خیلی زمان گذاشت براش خیلی زمان میزارم اینجوری میشه که کلی رمان و داستان میاد تو ذهنم🫣
خیلی ممنونم گلم نظر لطفتونه❤
نویسنده مورد علاقم خیلی ها هستن مثلا آلبر کامو، اگاتا کریستی، نیل گیمن
و قشنگترین رمانی که خوندم از نظرم سفر به دیار عشق بود نوشته ارام عشق
و دقیقا از خوندن همین رمان بود که فکر کردم شاید منم بتونم بنویسم
خیلی ممنونم گلم نظر لطفتونه❤
نویسنده مورد علاقم خیلی ها هستن مثلا آلبر کامو، اگاتا کریستی، نیل گیمن
و قشنگترین رمانی که خوندم از نظرم سفر به دیار عشق بود نوشته ارام عشق
و دقیقا از خوندن همین رمان بود که فکر کردم شاید منم بتونم بنویسم