قالیباف گفت: باید توجه شود فردی که می تواند به جای اینکه این زمان را در نظام وظیفه طی کند، گام بزرگی در شرکت های دانش بنیان بردارد تا بتواند در تولید ثروت و ارزش ها کمک کند، آیا به نظر شما غیر از دوره سه ماهه آموزشی به جای اینکه بقیه وقت خود را آنجا بگذارد، موثرتر نیست که در مکان هایی که می تواند مفیدتر باشد، مشغول شود؟ ما باید آن موضوع را دنبال کنیم. این نظر شخصی من است و معتقدم که حتما باید در حوزه قانون نظام وظیفه با ستاد کل نیروهای مسلح و دولت به نتیجه قطعی برسیم.
حساسیت موضوع رتبهبندی باعث شد در زمان بررسی بودجه، آن را به نتیجه برسانیم
قالیباف ضمن خداقوت به فرهنگیان گفت: مجلس شورای اسلامی و دولت با تمام وجود باور دارند که فرهنگیان آینده کشور را ساخته و نسل آینده را تربیت کرده و مهارت آموزی می کنند و گام های اصلی که باید در بستر علم و دانش باشد و تربیت و تزکیه شود، آنجاست و من همواره گفته ام که با تمام محدودیت ها مکلف به توجه به این موضوع هستیم.
حساسیت موضوع رتبهبندی باعث شد در زمان بررسی بودجه، آن را به نتیجه برسانیم
قالیباف ضمن خداقوت به فرهنگیان گفت: مجلس شورای اسلامی و دولت با تمام وجود باور دارند که فرهنگیان آینده کشور را ساخته و نسل آینده را تربیت کرده و مهارت آموزی می کنند و گام های اصلی که باید در بستر علم و دانش باشد و تربیت و تزکیه شود، آنجاست و من همواره گفته ام که با تمام محدودیت ها مکلف به توجه به این موضوع هستیم.