خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

صندلی داغ صندلی د*اغ با حضور سرپرست بخش عمومی _LIИDП_💫

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 450
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
درود بیتا
در این لحظات آخر از صندلی داغت، از اونجایی که بیرون سرده،بد نیست یکم گرم شی Ibt6!;
اینم بگم که جواب‌هایی مثل نمیدونم و نمیگم و خلاصه هر نوع پیچوندن مستقیم و غیرمستقیم
پذیرفته نمیشه، عین بچه آدم بسوز و جواب بده. :))
اینم به سلامتی سوختنتp98
سهلام مدیر جان منور نمودی:))
من همینطوریش گرممه پنجره رو باز کردم:)) باشه نمیپیچم😁
  1. دیدت نسبت به خودت
راستش من دیدِ خاصی نسبت به خودم ندارم! ولی از مقاومت و قوی بودنم خوشم میاد؛ و به همون اندازه از عجول بودنم بدم میاد:|
  1. دیدت نسبت به فضای مجازی
فضای مجازی تا حدودی خوبه! تا وقتی که زیاد وابستش نشی چون توی فضای مجازی حقیقت و دروغ مشخص نیست همه چیز فقط چند حرکته انگشته!
  1. دیدت نسبت به دنیای واقعی
دنیای واقعی مثل یه پارچه سفیده که آدما و کاراشون روش لکه و رنگ میندازه. گاهی زیباتر میشه، گاهی زشت‌تر...
  1. دیدت نسبت به انجمن
یه محیط گرم و صمیمی که می‌تونی خود واقعیتو نشون بدی!
  1. دیدت نسبت به رفقای مجازی و واقعی
من با مجازیا راحت‌ترم و حقیقتا دوستِ واقعی تقریبا ندارم:)) درحده همکلاسی و همسایه‌هایی که بهشون سلام میدم. اما دوست مجازی هم اگر واقعی باشه خیلی با ارزشه و من دوستای صمیمی مجازیمو واقعا دوست دارم و نمیخوام از دستشون بدم❤
  1. سوالی که همیشه از خودت می‌پرسی
من کیم؟
  1. سوالی که هیچوقت جوابی براش نداشتی
من کیم!:))
  1. سوالی که از بقیه داری
سوالِ مختصری ندارم راستش ولی چوندگفتی نمیتونم جواب ندم:)) باید یه چرندی بپیچم:)) آمممم فکر کنم بازم ازشون بپرسم که راجع بهم چه فکری میکنن و این برام جالبه!
  1. حرفی که دوست داری به خودت بزنی
تو گذشته نمون! واقعا گاهی دلم میخواد از کالبد خودم در بیام و با خودم حرف بزنم، حتی کتکم بزنم:)) بلکه یکم عاقل شم
  1. حرفی که دوست داری به کل دنیا بگی
خودمونیم که به خودمون رحم می‌کنیم. دنیا قشنگیاشو داره پس یکم مهربونتر باشید^-^

الان کجا وایستادی؟
دراز کشیدم تو اتاقم:))

چقدر از جایگاهت رضایت داری؟
منظورت از جایگاه اگر رنکمه، مفتخرم*-*

1. دوست داری چی بشه؟
وکیل*-*
آره! درس بخونم، وکیل بشم، مستقل بشم، دست مامانمو بگیرم فرار کنم:))
  1. بین بد و بدتر کدوم رو انتخاب می‌کنی؟
با وجود اینکه خیلی عجیبه ولی بدتر:|
  1. حاضری عشق واقعی رو تجربه کنی ولی بهش نرسی؟
نه:)) چون به عشق باور ندارم:))
بستگی به موضوع داره! اگر بخوام به یه نفر کمک کنم مهم نیست سنش چنده ولی برای سپردن کاری به یه نفر یا دوستی و ... مسلما اره!
  1. تو زندگی چی از همه مهم‌تره؟
امید! امید مثلِ خاکِ یه گیاهه
  1. تعریفت از ازدواج چیه؟
زندگی مشترک که باید صداقت، عدالت، و عشق درش وجود داشته باشه!
  1. دوست داری کسی باشی که یه خانواده رو تشکیل میده؟
تاحالا بهش فکر نکردم، اما نه!
  1. وقتی میری کافه اونی هستی که با اینکه نمیدونه چیزی که سفارش داده چه طعمیه ولی باز ریسک می‌کنه چون تجربه کردن طعم‌های مختلف رو به چشیدن طعم‌های تکراری ترجیح میده؟
نه من آدمیم که از تکرار چیزای قدیمی خوشش میاد، و چیزای جدید و مثل مثال خودت یه نوع ریسک میبینم، و آدم ریسکی هم نیستم!:)):))
  1. به خودت اعتماد داری؟
اونقدری که لازمه آره
  1. چقدر خودتو دوست داری؟
اگر از ده بگیریم، شاید شیش یا هفت!:)) چون با خووم دعوا هم میکنم:|:))
  1. تا حالا کاری کردی که فقط و فقط برای حال خوب دل خودت باشه؟
آره خیلی!
  1. بشمر چند تا کار هستن که تو زندگیت انجام دادی و ازشون پشیمونی.
تا الان فقط پنج تاشویادم اومد
  1. بین گذشته، حال و آینده تو کدومی؟
هر سه تاش! درگیر چیزاییم که توی گذشته اتفاق افتاده، حال رو میگذرونم، و به آینده فکر میکنم!
  1. اگه انسان خلق نمی‌شدی دوست داشتی چه موجودی باشی؟
یه گنجشک باشم
  1. اصلا دوست داشتی وجود داشته باشی؟
اره! زندگی همونطور که گفتم مثل پارچه‌ی سفیده، باید بلد باشی بشوریش و خوب ازش مراقبت کنی تا زشت و چروکیده نشه. اینم به دیدگاه و سبک زندگی خودت بستگی داره:)) "بیتا بالا منبر میرود:))"
  1. چرا و به چه هدفی؟
دوست دارم حداقل یه سودی داشته باشم! بتونم با وجود اینکه دنیا رو به تاریکیه سعی کنم ادم خوبی باشم و نمیدونم موفق بودم یا نه! همشونم از حرکتای کوچیکی مثل شاد کردن دل کسی وه ناراحته، غذا دادن به حیوونا و باهاشون نهربون بودن... شروع میشه.
  1. آخرین جایی که قراره باشی کجاست؟
قبر:))
  1. بشمر چند نفر تو دنیا هستن که حاضری براشون هرکاری بکنی.
دو نفر!
  1. اونا کین؟ نسبت و ربطشون رو بگو.
یکیش خودمم، دومیش هم مادرم♡
  1. وقتی روحت خسته‌س چیکار میکنی؟
استراحت میکنم. سعی میکنم تا جایی که ممکنه کاری نکنم و فعالیتی نداشته باشم و حتی اگر بشه با کسی حرف نزنم چون میدونم قراره دلشو بشکنم و از این متنفرم. پس مثل لاکپشت میرم تو لاک خودم:))
  1. با چی آروم میشی؟
آهنگ گوش دادن، رفتن به کوه، فکر کردن...
  1. اگه می‌تونستی با پلک بر هم زدن سفر کنی الان کجا بودی؟
سوئیس
  1. کسی هست که دوست داشته باشی به خواب‌ش بری؟
اره:))
  1. اگه آره اون کیه؟
کسیه که ازش خوشم نمیاد، و دوست داشتم برم تو خوابش و بترسونمش کابوس ببینه:)) داداشم=))
  1. کسی هست که دوست داشته باشی به خوابت بیاد؟
آره!
  1. اگه آره اون کیه؟
مادرِ مادرم! چون خیلی تعریفشو شنیدم و انگار از ده درصد هشت درصد شبیهشم ولی قبل به دنیا اومدنم فوت کرده=((
  1. از 100 درصد چند درصد تنهایی؟
سی یا چهل درصد! قبل اومدنم به انجمن صد درصد بود❤
  1. تا حالا خودت، خودتو تنها گذاشتی؟
خیلی! میشه گفت بیشتر از هرکسی:))
  1. بشمر چند تا کار بوده که به انجام دادنشون افتخار کردی؟
زیادن راستش، ولی از اینکه به مادرم کمک میکنم خیلی خوشحالم! و اینکه یه ذره از فشارش رو کم میکنم
  1. اگه بیرون باشی و پسری اذیتت کنه از خودت دفاع می‌کنی یا از ترس اینکه بقیه انگشت اتهام رو سمتت نگیرن خودت رو به ندیدن و نشنیدن می‌زنی و سکوت می‌کنی؟
راستش خیلی اینطوری پیش اومده:| اول محل نمیدم، بعد دیدم درست نمیشه چپ چپ نگاه میکنم، بعدش اونم عمل نکرد شروع میکنم میگم چیه و فلان:)) یه دفعه یکی با ماشین افتاد دنیالم دوتا سنگ گنده برداشتم طرف سریع دنده عقب گرفت رفت=)) البته خیلی جاها سکوت میکنم ولی صبرم حدی داره و یه سری افرادی هستن که سکوتو علامت رضا میدونن و باید نشون بدی کارشون درست نیست!
  1. تا حالا شده کسی پشت سر دوستت حرف بزنه و با اینکه اونم دوستته ولی جوابشو بدی و برات مهم نباشه که ناراحت بشه یا بگی اونکه اینجا نیست بفهمه و سکوت کنی؟
نشده خودم شروع کنم باهاش همفکری کنم. ولی شده از دوستم دفاع کنم. سکوت هم شده*.*
  1. چند تا قدرت خوب رو نام ببر که اگه بودن دنیا بهشت میشد.
صحبت با حیوانات اینطوری میفهمیدن اون ز*ب*ون بسته‌ها هم دل دارن یا چی میخوان شاید خشونت به حیوانات کمتر میشد.
قدرت طبیعت برای رشد گیاها که البته اگر یکم به محیط زیست اهمیت ب*دن این اصلا لازم نیست:))
و در آخر درکِ انسان‌ها و انسانیت که خودش میتونه جنگارو متوقف کنه♡
  1. اگه حق قضاوت رو به خودت میدادن، تکلیف حسابت چی میشد؟
امیدوارم هیچ وقت اینطوری نشه:)) چون شاید جوابم از ترس عادلانه نمیشد:)) ولی اگر منظورت بهشت و جهنمه ترجیح میدادم تو برزخ بمونم:))
  1. حست نسبت به خدا چیه؟
خیلی دوستش دارم♡ عاشقشممم
  1. فکر می‌کنی فرشته بودن چه حسی داره؟
حس عالی‌ای داره! من به شخصه عاشق فرشته‌هام و بابابزرگن میگفت توی هر گوشه از خونه یه فرشته زندگی میکنه برای همین میام خونه جیغ میزنم سهلام:)) وقتی تنهام تازه میرم سمت گوشه‌ها و احوال پرسی میکنم ولی وقتی تنها نیستم تو خونه برای اینکه دیوونه صدام نکنن به همون سلام بسنده میکنم:))
  1. اگه کسی رو ببینی که یک قدمی خودکسی ایستاده، چی بهش میگی که از کارش منصرف بشه؟
اول باید بفهمم دلیلش چیه و بر اساس همون سعی میکنم دلداریش بدم و کمکش کنم؛ ولی به طور حتم این رو میگم که خودکشی مثل گل به خودیه و تو باید خودت رو دوست داشته باشی♡
  1. به سوال‌هایی که پرسیدم و جواب‌هایی که دادی هر کدوم به صورت مجزا از 10 نمره بده.
به سوالاتت ده میدم چون جالب بودن!:))♡ نمره جوابامم باشه پیش تو:))

از جواب دادن به سوالات قشنگت ل*ذت بردم قشنگم، مرسی که شرکت کردی❤❤❤

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا