سهلام مدیر جان منور نمودی♡درود بیتا
در این لحظات آخر از صندلی داغت، از اونجایی که بیرون سرده،بد نیست یکم گرم شی
اینم بگم که جوابهایی مثل نمیدونم و نمیگم و خلاصه هر نوع پیچوندن مستقیم و غیرمستقیم
پذیرفته نمیشه، عین بچه آدم بسوز و جواب بده.
اینم به سلامتی سوختنت
من همینطوریش گرممه پنجره رو باز کردم باشه نمیپیچم
راستش من دیدِ خاصی نسبت به خودم ندارم! ولی از مقاومت و قوی بودنم خوشم میاد؛ و به همون اندازه از عجول بودنم بدم میاد
- دیدت نسبت به خودت
فضای مجازی تا حدودی خوبه! تا وقتی که زیاد وابستش نشی چون توی فضای مجازی حقیقت و دروغ مشخص نیست همه چیز فقط چند حرکته انگشته!
- دیدت نسبت به فضای مجازی
دنیای واقعی مثل یه پارچه سفیده که آدما و کاراشون روش لکه و رنگ میندازه. گاهی زیباتر میشه، گاهی زشتتر...
- دیدت نسبت به دنیای واقعی
یه محیط گرم و صمیمی که میتونی خود واقعیتو نشون بدی!
- دیدت نسبت به انجمن
من با مجازیا راحتترم و حقیقتا دوستِ واقعی تقریبا ندارم درحده همکلاسی و همسایههایی که بهشون سلام میدم. اما دوست مجازی هم اگر واقعی باشه خیلی با ارزشه و من دوستای صمیمی مجازیمو واقعا دوست دارم و نمیخوام از دستشون بدم❤
- دیدت نسبت به رفقای مجازی و واقعی
من کیم؟
- سوالی که همیشه از خودت میپرسی
من کیم!
- سوالی که هیچوقت جوابی براش نداشتی
سوالِ مختصری ندارم راستش ولی چوندگفتی نمیتونم جواب ندم باید یه چرندی بپیچم آمممم فکر کنم بازم ازشون بپرسم که راجع بهم چه فکری میکنن و این برام جالبه!
- سوالی که از بقیه داری
تو گذشته نمون! واقعا گاهی دلم میخواد از کالبد خودم در بیام و با خودم حرف بزنم، حتی کتکم بزنم بلکه یکم عاقل شم
- حرفی که دوست داری به خودت بزنی
خودمونیم که به خودمون رحم میکنیم. دنیا قشنگیاشو داره پس یکم مهربونتر باشید^-^
- حرفی که دوست داری به کل دنیا بگی
الان کجا وایستادی؟
دراز کشیدم تو اتاقم
چقدر از جایگاهت رضایت داری؟
منظورت از جایگاه اگر رنکمه، مفتخرم*-*
وکیل*-*
- دوست داری چی بشه؟
آره! درس بخونم، وکیل بشم، مستقل بشم، دست مامانمو بگیرم فرار کنم
- هدفی داری؟
با وجود اینکه خیلی عجیبه ولی بدتر
- بین بد و بدتر کدوم رو انتخاب میکنی؟
نه چون به عشق باور ندارم
- حاضری عشق واقعی رو تجربه کنی ولی بهش نرسی؟
بستگی به موضوع داره! اگر بخوام به یه نفر کمک کنم مهم نیست سنش چنده ولی برای سپردن کاری به یه نفر یا دوستی و ... مسلما اره!
- سن مهمه؟
امید! امید مثلِ خاکِ یه گیاهه
- تو زندگی چی از همه مهمتره؟
زندگی مشترک که باید صداقت، عدالت، و عشق درش وجود داشته باشه!
- تعریفت از ازدواج چیه؟
تاحالا بهش فکر نکردم، اما نه!
- دوست داری کسی باشی که یه خانواده رو تشکیل میده؟
نه من آدمیم که از تکرار چیزای قدیمی خوشش میاد، و چیزای جدید و مثل مثال خودت یه نوع ریسک میبینم، و آدم ریسکی هم نیستم!
- وقتی میری کافه اونی هستی که با اینکه نمیدونه چیزی که سفارش داده چه طعمیه ولی باز ریسک میکنه چون تجربه کردن طعمهای مختلف رو به چشیدن طعمهای تکراری ترجیح میده؟
اونقدری که لازمه آره
- به خودت اعتماد داری؟
اگر از ده بگیریم، شاید شیش یا هفت! چون با خووم دعوا هم میکنم
- چقدر خودتو دوست داری؟
آره خیلی!
- تا حالا کاری کردی که فقط و فقط برای حال خوب دل خودت باشه؟
تا الان فقط پنج تاشویادم اومد
- بشمر چند تا کار هستن که تو زندگیت انجام دادی و ازشون پشیمونی.
هر سه تاش! درگیر چیزاییم که توی گذشته اتفاق افتاده، حال رو میگذرونم، و به آینده فکر میکنم!
- بین گذشته، حال و آینده تو کدومی؟
یه گنجشک باشم
- اگه انسان خلق نمیشدی دوست داشتی چه موجودی باشی؟
اره! زندگی همونطور که گفتم مثل پارچهی سفیده، باید بلد باشی بشوریش و خوب ازش مراقبت کنی تا زشت و چروکیده نشه. اینم به دیدگاه و سبک زندگی خودت بستگی داره "بیتا بالا منبر میرود"
- اصلا دوست داشتی وجود داشته باشی؟
دوست دارم حداقل یه سودی داشته باشم! بتونم با وجود اینکه دنیا رو به تاریکیه سعی کنم ادم خوبی باشم و نمیدونم موفق بودم یا نه! همشونم از حرکتای کوچیکی مثل شاد کردن دل کسی وه ناراحته، غذا دادن به حیوونا و باهاشون نهربون بودن... شروع میشه.
- چرا و به چه هدفی؟
قبر
- آخرین جایی که قراره باشی کجاست؟
دو نفر!
- بشمر چند نفر تو دنیا هستن که حاضری براشون هرکاری بکنی.
یکیش خودمم، دومیش هم مادرم♡
- اونا کین؟ نسبت و ربطشون رو بگو.
استراحت میکنم. سعی میکنم تا جایی که ممکنه کاری نکنم و فعالیتی نداشته باشم و حتی اگر بشه با کسی حرف نزنم چون میدونم قراره دلشو بشکنم و از این متنفرم. پس مثل لاکپشت میرم تو لاک خودم
- وقتی روحت خستهس چیکار میکنی؟
آهنگ گوش دادن، رفتن به کوه، فکر کردن...
- با چی آروم میشی؟
سوئیس
- اگه میتونستی با پلک بر هم زدن سفر کنی الان کجا بودی؟
اره
- کسی هست که دوست داشته باشی به خوابش بری؟
کسیه که ازش خوشم نمیاد، و دوست داشتم برم تو خوابش و بترسونمش کابوس ببینه داداشم
- اگه آره اون کیه؟
آره!
- کسی هست که دوست داشته باشی به خوابت بیاد؟
مادرِ مادرم! چون خیلی تعریفشو شنیدم و انگار از ده درصد هشت درصد شبیهشم ولی قبل به دنیا اومدنم فوت کرده=((
- اگه آره اون کیه؟
سی یا چهل درصد! قبل اومدنم به انجمن صد درصد بود❤
- از 100 درصد چند درصد تنهایی؟
خیلی! میشه گفت بیشتر از هرکسی
- تا حالا خودت، خودتو تنها گذاشتی؟
زیادن راستش، ولی از اینکه به مادرم کمک میکنم خیلی خوشحالم! و اینکه یه ذره از فشارش رو کم میکنم
- بشمر چند تا کار بوده که به انجام دادنشون افتخار کردی؟
راستش خیلی اینطوری پیش اومده اول محل نمیدم، بعد دیدم درست نمیشه چپ چپ نگاه میکنم، بعدش اونم عمل نکرد شروع میکنم میگم چیه و فلان یه دفعه یکی با ماشین افتاد دنیالم دوتا سنگ گنده برداشتم طرف سریع دنده عقب گرفت رفت البته خیلی جاها سکوت میکنم ولی صبرم حدی داره و یه سری افرادی هستن که سکوتو علامت رضا میدونن و باید نشون بدی کارشون درست نیست!
- اگه بیرون باشی و پسری اذیتت کنه از خودت دفاع میکنی یا از ترس اینکه بقیه انگشت اتهام رو سمتت نگیرن خودت رو به ندیدن و نشنیدن میزنی و سکوت میکنی؟
نشده خودم شروع کنم باهاش همفکری کنم. ولی شده از دوستم دفاع کنم. سکوت هم شده*.*
- تا حالا شده کسی پشت سر دوستت حرف بزنه و با اینکه اونم دوستته ولی جوابشو بدی و برات مهم نباشه که ناراحت بشه یا بگی اونکه اینجا نیست بفهمه و سکوت کنی؟
صحبت با حیوانات اینطوری میفهمیدن اون ز*ب*ون بستهها هم دل دارن یا چی میخوان شاید خشونت به حیوانات کمتر میشد.
- چند تا قدرت خوب رو نام ببر که اگه بودن دنیا بهشت میشد.
قدرت طبیعت برای رشد گیاها که البته اگر یکم به محیط زیست اهمیت ب*دن این اصلا لازم نیست
و در آخر درکِ انسانها و انسانیت که خودش میتونه جنگارو متوقف کنه♡
امیدوارم هیچ وقت اینطوری نشه چون شاید جوابم از ترس عادلانه نمیشد ولی اگر منظورت بهشت و جهنمه ترجیح میدادم تو برزخ بمونم♡
- اگه حق قضاوت رو به خودت میدادن، تکلیف حسابت چی میشد؟
خیلی دوستش دارم♡ عاشقشممم
- حست نسبت به خدا چیه؟
حس عالیای داره! من به شخصه عاشق فرشتههام و بابابزرگن میگفت توی هر گوشه از خونه یه فرشته زندگی میکنه برای همین میام خونه جیغ میزنم سهلام وقتی تنهام تازه میرم سمت گوشهها و احوال پرسی میکنم ولی وقتی تنها نیستم تو خونه برای اینکه دیوونه صدام نکنن به همون سلام بسنده میکنم
- فکر میکنی فرشته بودن چه حسی داره؟
اول باید بفهمم دلیلش چیه و بر اساس همون سعی میکنم دلداریش بدم و کمکش کنم؛ ولی به طور حتم این رو میگم که خودکشی مثل گل به خودیه و تو باید خودت رو دوست داشته باشی♡
- اگه کسی رو ببینی که یک قدمی خودکسی ایستاده، چی بهش میگی که از کارش منصرف بشه؟
به سوالاتت ده میدم چون جالب بودن!♡ نمره جوابامم باشه پیش تو♡
- به سوالهایی که پرسیدم و جوابهایی که دادی هر کدوم به صورت مجزا از 10 نمره بده.
از جواب دادن به سوالات قشنگت ل*ذت بردم قشنگم، مرسی که شرکت کردی❤❤❤