خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

دلنوشته‌ی من نفرین‌شده|catbird کاربر تک‌رمان

• نویسنده موضوع ساعت دار
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
گویا آفریدگار هنگام آفرینش به تو کمی از معجون امید و عشق داده است و به من مقداری از یک معجون سیاه و بد‌رنگ، سرشار از ویتامین‌های یاس، نفرت، اندوه و هراس. تضادها از همان نخست میان ما بوده‌اند و با احساسات پررنگ‌تر شده‌اند. کنون که تو مرده‌ای و نزد او هستی بازگو که معجون نفرین‌شده‌اش با ما چه کرد. از تاریکی ابدی بیشه‌ی ما، تا گل‌های رزی که بهشان پژمردگی بخشیدم، تا نقش و نگارهایی که از پروانه‌هایت گرفتم، تا خودت که جانت را گرفتم و روح‌ات را در این بیشه‌ی نفرین‌شده سرگردان کردم بگو. از خنده‌های بی‌دلیل‌ات هم بگو تا مرا مقصر همه‌چیز نخواند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
تضادها مسبب تکامل یک‌دیگر می‌شوند. همانند تویی که شمس هستی و منی که قمر نام گرفته‌ام. من نفرین‌شده نیمه‌‌ی تاریک ماه هستم و تو شاید همان نیمه‌ی روشنی هستی که مرا کامل می‌کنی. من بی‌نیمه‌ی برافروخته‌ام مسبب درخشش ستاره‌ها نمی‌شوم و تو نمی‌توانی در روشنایی‌ات درخششی نظاره کنی‌. تاریکی و روشنایی یک‌دیگر را تکمیل می‌کنند و هیچ نیمه‌ای چه سیاهی و چه فروغ بی‌دیگری مفهومی ندارد.
کد:
تضادها مسبب تکامل یک‌دیگر می‌شوند. همانند تویی که شمس هستی و منی که قمر نام گرفته‌ام. من نفرین‌شده نیمه‌‌ی تاریک ماه هستم و تو شاید همان نیمه‌ی روشنی هستی که مرا کامل می‌کنی. من بی‌نیمه‌ی برافروخته‌ام مسبب درخشش ستاره‌ها نمی‌شوم و تو نمی‌توانی در روشنایی‌ات درخششی نظاره کنی‌. تاریکی و روشنایی یک‌دیگر را تکمیل می‌کنند و هیچ نیمه‌ای چه سیاهی و چه فروغ بی‌دیگری مفهومی ندارد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا