- تاریخ ثبتنام
- 2021-04-06
- نوشتهها
- 2,276
- لایکها
- 13,073
- امتیازها
- 243
- کیف پول من
- 354
نام دلنوشته: من نفرینشده
دلنویس: catbird
ژانر: تراژدی
مقدمه: من در یک خانهی سحرآمیز زندگی میکنم. یک کلبهی چوبی و متروک در اعماق یک بیشهی بکر. داخل این خانه مملو از پریها و جادوگرها نیست. در واقع حتی یک انسان هم اینجا نیست. اینجا عروسکها چشمهای شیشهای و رنگیشان را با نخ و سوزن به حرکات بدنت میدوزند. اینجا تابلوها مجددا زنده میشوند و با تو به پای صحبت میشینند. این کلبهی نفرینشده آنقدر انسان، گل و شکوفه را به چشم ندیده اشیا را زنده میکند. اینجا محل زیست من نفرینشده است.
مقدمه: من در یک خانهی سحرآمیز زندگی میکنم. یک کلبهی چوبی و متروک در اعماق یک بیشهی بکر. داخل این خانه مملو از پریها و جادوگرها نیست. در واقع حتی یک انسان هم اینجا نیست. اینجا عروسکها چشمهای شیشهای و رنگیشان را با نخ و سوزن به حرکات بدنت میدوزند. اینجا تابلوها مجددا زنده میشوند و با تو به پای صحبت میشینند. این کلبهی نفرینشده آنقدر انسان، گل و شکوفه را به چشم ندیده اشیا را زنده میکند. اینجا محل زیست من نفرینشده است.
کد:
نام دلنوشته: من نفرینشده
مقدمه: من در یک خانهی سحرآمیز زندگی میکنم. یک کلبهی چوبی و متروک در اعماق یک بیشهی بکر. داخل این خانه مملو از پریها و جادوگرها نیست. در واقع حتی یک انسان هم اینجا نیست. اینجا عروسکها چشمهای شیشهای و رنگیشان را با نخ و سوزن به حرکات بدنت میدوزند. اینجا تابلوها مجددا زنده میشوند و با تو به پای صحبت میشینند. این کلبهی نفرینشده آنقدر انسان، گل و شکوفه را به چشم ندیده اشیا را زنده میکند. اینجا محل زیست من نفرینشده است
آخرین ویرایش: