خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

اسکیزوفرنی در کودکان

• نویسنده موضوع ساعت دار
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 40
  • بازدیدها 677
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
این علائم و نشانه های عمومی لزوما به این معنا نیستند که فرزند تان اسکیزوفرنی دوران کودکی دارد. آنها می توانند به سادگی یک فاز یا وضعیت دیگری، مانند افسردگی، اختلال اضطراب یا بیماری نشان دهند که نیاز به انواع دیگر ارزیابی دارد.

در صورتی که فرزندتان دارای تغییری در تفکر شد، در اسرع وقت به جستجوی مراقبت های پزشکی باشید. این علائم و نشانه ها عبارتند از:

داشتن اعتقاداتی که بر اساس واقعیت نیستند (هذیان)

دیدن یا شنیدن چیزهایی که (توهم) وجود ندارد، خصوصا صدا

تفکر آشفته و غیر منطقی

صحبتهایی که معنی ندارد

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
علت اسکیزوفرنی کودکان چیست؟

هنوز مشخص نیست که چه عاملی باعث اسکیزوفرنی دوران کودکی میشود، اما تصور می شود که بهمان صورت اسکیزوفرنی بزرگسالان ایجاد می شود. هنوز مشخص نیست که چرا اسکیزوفرنی برای برخی در اوائل زندگی رخ میدهد و برای سایرین نه.

اسکیزوفرنی در دوران کودکی و دیگر اشکال اسکیزوفرنی، اختلالات مغزی هستند. احتمالا ژنتیک و محیط هر دو نقشی در ایجاد اسکیزوفرنی بازی کند. مشکلات با مواد شیمیایی که به طور طبیعی در مغز ایجاد میشوند، انتقال دهنده های عصبی نامیده میشوند که ممکن است به اسکیزوفرنی در دوران کودکی کمک کند. مطالعات تصویربرداری نشان دهنده تفاوت در ساختار مغز افراد مبتلا به اسکیزوفرنی میباشند، اما اهمیت این تغییرات مشخص نیست.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
عوامل خطر ایجاد اسکیزوفرنی کودکان

اگر چه علت دقیق اسکیزوفرنی مشخص نیست، ولی به نظر می رسد بعضی عوامل باعث افزایش خطر ابتلا و یا ت*ح*ریک اسکیزوفرنی میشوند، از جمله:

داشتن سابقه خانوادگی اسکیزوفرنی

قرار گرفتن در معرض ویروس ها، سموم و یا سوء تغذیه در رحم مادر

فعال سازی غیر طبیعی سیستم ایمنی ب*دن، از جمله التهاب یا بیماری خود ایمنی

سن بالای پدر

مصرف داروهای روانگردان در طول سال های نوجوانی

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
علائم اسکیزوفرنی به طور کلی در اواخر نوجوانی تا اواسط دهه ۳۰ سالگی شروع می شود. در کودکان، تشخیص اسکیزوفرنی متداول نیست. اسکیزوفرنی زودرس در کودکان کمتر از ۱۷ سال رخ می دهد. اسکیزوفرنی بسیار زودرس در کودکان کمتر از ۱۳ سال نادر است.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
عوارض اسکیزوفرنی چیست؟

در صورت عدم درمان، اسکیزوفرنی دوران کودکی می تواند باعث مشکلات شدید روحی، رفتاری و سلامتی شود. عوارض همراه با اسکیزوفرنی ممکن است در دوران کودکی و یا بعد رخ دهد که شامل:

عملکرد ضعیف و یا عدم توانایی برای حضور در مدرسه یا محل کار

عدم توانایی در انجام فعالیت های روزانه مثل حمام کردن و یا پانسمان

ترک دوستان و خانواده

خودکشی

آسیب به خود

اضطراب و ترس

افسردگی
سوء استفاده از ا*ل*ک*ل، مواد مخدر و یا داروهای تجویزی

فقر

بی خانمانی

درگیری های خانوادگی

عدم توانایی زندگی مستقل

مشکلات سلامتی، از جمله آنهایی که در ارتباط با داروهای آنتی سایکوتیک، سیگار و انتخاب سبک زندگی فقیرانه

قربانی رفتار پرخاشگرانه

رفتار پرخاشگرانه

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
آمادگی برای ملاقات با روانپزشک

به احتمال زیاد ابتدا با پزشک متخصص اطفال و یا پزشک خانوادگی شروع می کنید. در برخی موارد، ممکن است بلافاصله به یک متخصص معرفی شوید، مانند یک روانپزشک اطفال یا دیگرپزشکانی که ارائه دهنده سلامت روان ومتخصص در رشد کودک هستند. در موارد نادری که در آن ایمنی یک موضوع حائز اهمیت است، کودک ممکن است به یک ارزیابی اورژانس در اتاق اورژانس و احتمالا یک بیمارستان و متخصص کودکان و اعصاب و روان نوجوان نیاز دارد.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
چه اقداماتی باید انجام دهید

شرکت کننده فعال بودن در مراقبت از کودک تان امری حیاتی است. قبل از قرار ملاقات با روانپزشک یک لیست از موارد زیر تهیه کنید:

هر گونه علائمی که متوجه شدید، از جمله زمانی که این علائم آغاز شده اند و چگونگی تغییر آنها در طول زمان که شامل نمونه های خاص است

اطلاعات شخصی کلیدی، از جمله نگرانی های عمده یا تغییرات اخیر زندگی که ممکن است فرزند تان را تحت تاثیر قرار داده باشد

هرگونه شرایط پزشکی دیگر، از جمله مشکلات روحی و روانی، که فرزند تان دارد

همه داروها، ویتامین ها، گیاهان و یا مکمل های دیگری که فرزند تان مصرف میکند ،از جمله دوز آنها

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
سوالاتی که باید بپرسید

یک لیست از سوالاتی که باید از پزشک بپرسید، مانند:

دلیل احتمالی بروز علائم یا وضعیت فرزندم چیست؟

سایر علل احتمالی چیست؟

فرزندم چه نوع آزمایشاتی باید انجام دهد؟

آیا وضعیت فرزندم موقت است یا بلند مدت؟

تشخیص اسکیزوفرنی دوران کودکی ،چگونه بر زندگی فرزندم تاثیر می گذارد؟

بهترین درمان برای فرزندم چیست؟

باید به چه متخصصی مراجعه کنم؟

چه افراد دیگری در مراقبت از فرزندم نقش دارند؟

آیا بروشور یا موارد چاپی دیگری وجود دارد که بتوانم با خود ببرم؟ چه وب سایتهایی را پیشنهاد می کنید؟

برای پرسش سئوالاتی که در هر زمان برایتان پیش میاید یا وقتی چیزی را نمی فهمید دریغ نکنید.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
چه انتظاری از متخصص اعصاب و روان یا روانپزشک دارید

پزشک فرزندتان به احتمال زیاد از شما و یا فرزندتان تعدادی سوال میپرسد. پیش بینی برخی از این سوالات کمک خواهد کرد که گفتگویی موثر داشته باشید. پزشک ممکن است سوالات زیر را بپرسد:

چه زمانی اولین علائم شروع شد؟

آیا نشانه ها مداوم و یا گاه به گاه بوده است؟

شدت علائم چقدر است؟

چه عواملی باعث بهبودی علائم میشوند؟

چه عواملی باعث تشدید علائم میشوند؟

علائم چگونه زندگی روزمره فرزندتان را تحت تاثیر قرار میدهد؟

آیا هیچ یک از بستگانتان بیماری روانی داشته اند؟

آیا فرزند تان هر گونه ضربه فیزیکی و یا عاطفی را تجربه کرده؟

آیا به نظر می رسد علایم به تغییرات عمده و یا عوامل استرس زا در خانواده و یا محیط اجتماعی مربوط باشند؟

آیا علائم پزشکی دیگر، مانند سردرد، تهوع، لرزش و یا تب، دارید که در حدود زمان رخ دادن علائم آغاز شده باشد؟

فرزندتان چه داروها، گیاهان، ویتامین ها و مکمل دیگری، مصرف میکند؟

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
آزمایش و تشخیص اسکیزوفرنی کودکان

درصورتی که اسکیزوفرنی مشکوک باشد، پزشک معمولا در مورد سابقه پزشکی و روانپزشکی می پرسد، و یک معاینه فیزیکی، و و غربالگری پزشکی و روانی انجام میدهد. پزشک همچنین ممکن است درخواست بررسی سوابق مدرسه را بدهد. این فرآیند می تواند به تعیین دقیق تشخیص و رد کردن مشکلات دیگری کمک کند که می تواند باعث بروز علائم فرزند تان شده باشد.

روند تشخیصی به طور کلی شامل:

بالا