مامانم؟!-)سگ چون میتونم عصرها باهاش برم پیادهروی.... میدونم خیلی دلیل مضحکیه شده یه ویژگی مامانت عذاب بده؟ اگه آره اون ویژگی رو بگو
علاقه به کدوم فیلم داری؟
مامانم؟!-)سگ چون میتونم عصرها باهاش برم پیادهروی.... میدونم خیلی دلیل مضحکیه شده یه ویژگی مامانت عذاب بده؟ اگه آره اون ویژگی رو بگو
آره مامانت مثلا سوپ پختن مامان من به عنوان شام و جمله همش سرت تو گوشیه برو از بچههای مردم یاد بگیر اینا واقعا منو عذاب میدن:/مامانم؟!-)
علاقه به کدوم فیلم داری؟
مامان من فوت شده.آره مامانت مثلا سوپ پختن مامان من به عنوان شام و جمله همش سرت تو گوشیه برو از بچههای مردم یاد بگیر اینا واقعا منو عذاب میدن:/
گفتم قبلا که درام عاشقانه ولی ژانر مورد علاقه مشخصی ندارم همه ژانر دوست دارم ولی دوست دارم فیلمه اینطوری باشه آخرش یه چیزی معلوم میشه دهنت وا میمونه
عه ببخشید خیلی ناراحت شدم عذر میخوام تسلیت میگممامان من فوت شده.
آ
-)
سوالت؟
چه زمانی به نظرت خنگی؟
چرا عذر میخوای؟ سوال به من افتاد در عوض خالهام یه ویژگی رو مخ داره اونم اینه که کنترل تلویزیون رو ابدا به من نمیدهعه ببخشید خیلی ناراحت شدم عذر میخوام تسلیت میگم
جواب:
همیشه:/ ولی سر امتحان به اوج میرسه:/
بستگی داره با گوشی تا ابد بدون گوشی یه ساعتچرا عذر میخوای؟ سوال به من افتاد در عوض خالهام یه ویژگی رو مخ داره اونم اینه که کنترل تلویزیون رو ابدا به من نمیده
برعکسیم
سوالت؟!
میتونی چقدر گرسنگی بکشی؟
یاسبستگی داره با گوشی تا ابد بدون گوشی یه ساعت
گل مورد علاقت
اطلاعات گوشیم و بدون دیدن فقط پاک کنن:/یاس
وصیتت قبل مردن؟
شش هزار و صد و هشتاد و دو روز دیگه.اطلاعات گوشیم و بدون دیدن فقط پاک کنن:/
دوست داری چقدر عمر کنی
خط قرمز زیاده ولی اگه یه نفر از اعتمادم سو استفاده کنه و حرف ببره و بیاره رو هرگز نمی بخشم و از ذهنم خط می خوره همین طور که خودم این موضوع رو رعایت می کنم دوست دارم کسی که بهم نزدیکه هم این موضوع رو رعایت کنهشش هزار و صد و هشتاد و دو روز دیگه.
خط قرمزت؟