روانشناسی نقش هوش هیجانی و همدلی در آینده کودکان

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 172
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
نصیره مقدم فر عضو سازمان نظام روانشناسی و محقق در زمینه کودک و نوجوان نقش گفت:
گاهی برخی از والدین به علت مشکلات و دغدغه های مختلف زندگی، زمان کمی را با فرزندان خود می گذرانند و فرصت کمتری برای تعامل با فرزندان خود دارند و درنتیجه کیفیت ر*اب*طه بین آنها پایین می آید.

وی ادامه داد: برخی والدین بیشترین تمرکز را روی تحصیل بچه ها دارند و از جنبه های دیگر زندگی مثل هوش هیجانی غافل می شوند و وقت کمتری برای بازی و درک احساسات بچه ها صرف می کنند و این بچه ها در آینده تبدیل به بزرگسالانی می شوند با هوش هیجانی پایین که نخواهند توانست با شریک زندگی خود ر*اب*طه عمیق واقعی برقرار کنند و درنتیجه روابط سطحی و کمی صمیمیت ما شاهد آمار بالای طلاق در بین زوجین خواهیم بود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
مقدم فر بیان کرد: بنابراین زمانی که والدین با فرزندانشان همدلی می کنند و برای احساسات آنها ارزش قائل می شوند و به کودکان خود کمک می کنند که هوش هیجانی مطلوبی داشته باشند کودکان در این حوزه به خوبی پیشرفت می کنند.

این محقق در زمینه کودک و نوجوان ادامه داد: کودکانی که هوش هیجانی بالایی دارند می توانند احساسات خود را تنظیم کنند به این معنی که زمانی که غمگین هستند بهتر می توانند خود را تسکین دهند و سریع تر خود را آرام کنند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
وی گفت: درنتیجه هوش هیجانی بالا و مدیریت بهتر احساسات کمتر بیمار می شوند و از سلامت جسمانی برخوردار هستند و همچنین هوش هیجانی بر تمرکز و یادگیری بهتر کودکان هم تاثیر بسیار زیادی دارد.

مقدم فر اظهار کرد: تحقیقات نشان می دهد اکثر افرادی که اختلالات شخصیتی شدید دارند دوران کودکی پر آسیب داشتند یا بی توجهی عاطفی، بی محبتی و فقر و طرد والدین را تجربه کرده اند. توصیه ما به والدین این است که با فرزندان خود ر*اب*طه درست برقرار کنند وبه احساسات کودکان احترام بگذارند تا میزان همدلی را در آنها افزایش دهند.

بالا