امبدینگ چیست؟ / از شیوه های درمانی آن چه می دانید؟

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 34
  • بازدیدها 502
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
تفاوت طب سوزنی با امبدینگ‌‌
امبدینگ روشی اقتباس شده از طب سوزنی برای درمان بیماری ها و حتی زیبایی است. مبنای استفاده از امبدینگ همان نقاط طب سوزنی هستند با این تفاوت که در امبدینگ در این نقاط بجای استفاده از سوزن های طب سوزنی نخ های بخیه کاشته می شوند.

کاشت این نخ های کات گوت از جهاتی برای بیماران بهتر است. نخست اینکه 40 تا 45 روز نیازی به مراجعه و ترمیم نخ ها وجود دارد و در وهله بعدی نخ های امبدینگ بطور مداوم باعث ایجاد التهاب در نقاط طب سوزنی می شوند که در نتیجه این التهابات بهبودی می یابند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
امبدینگ یا طب سوزنی؛ کدامیک بهتر است؟
انتخاب امبدینگ و طب سوزنی به شرایط بدنی و نوع کاربرد آن بستگی دارد، بنابراین بهتر است برای انتخاب روش درمانی مناسب با متخصص مشورت کنید.

یکی از مهم‌ ترین تفاوت ‌های طب سوزنی و امبدینگ این است که تکنیک طب سوزنی به این دلیل که نقاط مختلفی از ب*دن را درگیر می‌کند به رفع علت بروز بیماری نیز می پردازد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
در حالی که در امبدینگ تنها علائم بیماری برطرف می شوند به این ترتیب که نفخ را در بیمار بهبود می بخشد یا دردهای ناشی از آن را کنترل می‌کند، اما در طب سوزنی علت بیماری درمان و عملکرد نامناسب دستگاه گوارش اصلاح می‌شود.

برای همین امبدینگ در شرایط خاص به بیماران و افرادی که برای درمان بیماری یا کاهش وزن مراجعه می‌کنند توصیه می شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
روش درمانی امبدینگ
این شیوه درمانی یک روش تقریباً نو در طب سوزنی به شمار می‎آید. در این روش، درمانگر طب سوزنی به جای استفاده از سوزن، نخ‌های قابل جذبی از ج*ن*س cutgut يا كروميك را درنقاط طب سوزنی می‎کارد.

این نخ‎ها تقریباً سه هفته در ب*دن باقی می‌مانند و در حین جذب‎شدن نقاط مربوط به طب سوزنی را پیوسته ت*ح*ریک می‌کنند. در واقع، در این روش ب*دن انسان به نخ‎های کاشته ‎شده همان واکنش به سوزن‎های طب سوزنی را از خود نشان می‎دهد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
از آنجا که نخ‌های قابل جذب جایگزین سوزن‌ می‌شوند می‌توانند برای مدت زمان نسبتا طولانی، حدود 3 هفته در ب*دن باقی بمانند تا زمانی که جذب ب*دن شوند.

در حقیقت نقاط طب سوزنی که در جلسات درمانی طب سوزنی ت*ح*ریک می‌شود، با فعالیت‌های روزانه فردی که امبدینگ دریافت کرده، در هر لحظه ت*ح*ریک می‌شود

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
در این شیوه بیمار به صلاحدید پزشک بعد از 2 تا 3 هفته با جذب نخ catgut برای تجدید امبدینگ به مطب پزشک مراجعه می‌کند و به این ترتیب دوره درمانی خود را ادامه می‌دهد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
موارد کاربرد درمان امبدینگ
Embedding در کره،امروزه پزشکان این روش درمانی را اکثرا به هدف افزایش زیبایی فرد انجام می دهند،اما با توجه به افزایش تجربیات در این زمینه پای آن به طب اطفال،داخلی و زنان نیز باز شده است.

برخی از موارد کاربرد آن به شرح ذیل می باشند:
تخفیف دردهای مزمن مانند درد شانه،سرو گر*دن،مهره ها و عضلات اصلاح موقعیت ستون فقرات که بوسیله عدم تعادل در عضلات رخ می دهد. همچنین در فتق دیسک مهره های گردنی،کمری و انحراف ستون مهره ها نیز این روش بکار می رود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
تاثیر بر پو*ست و زیبایی افراد که با ت*ح*ریک مداوم و تکرارشونده پو*ست و بافت نرم در طی یک الی شش ماه انجام می گردد.این روش سنتی زیبایی پو*ست بویژه برای از بین بردن چروکهای پیشانی و اطراف د*ه*ان و بینی مفید است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
فرم دهی ب*دن و رفع چاقی توسط امبدینگ
چاقی به طور عمده در اثر مصرف کالری بالا و عدم تحرک کافی نسبت به کالری مصرفی است. افزایش وزن با انقباض و انبساط نواحی شل ب*دن مانند ران، بازوها و پهلوها همراه است و این روش می تواند باعث لاغری این نواحی می شود.

جایگذاری نخ های امبدینگ در بافت چربی افراد موجب افزایش خون رسانی به بافت سلولیتی چربی شده و لاغری موضعی را به همراه دارد، اما باید بدانید هیچ روش لاغری به صورت دائمی و همیشگی نیست و در صورت عدم رعایت رژیم غذایی و ورزش چربی ها برمی گردد، اما در صورت تداوم استفاده از نخ ها بازگشت چاقی مهار می شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
22,368
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
امبدینگ چگونه وزن را کاهش می دهد؟
باعث کاهش اشتها می شود

انجام امبدینگ روی نقاط خاصی از ب*دن باعث کاهش اشتها می شود و از پرخوری در افراد جلوگیر می کند. این روش در عرض یک هفته اشتهای فرد پر خور را کاهش می دهد.

بالا