روانشناسی چرا کودکان جیغ می‌زنند؟

• نویسنده موضوع Matthew
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 22
  • بازدیدها 416
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
حسادت:

یکی از علت های جیغ زدن کودکان ، حسادت است. کودکان دوست ندارند که شما به فرد دیگری توجه کنید بنابراین هنگامی که شما با شخص دیگری صحبت می کنید ، شروع به جیغ زدن می کنند زیرا حس می کنند که برای شما بی اهمیت هستند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
مشکلات جسمی:

برخی از مواقع نیز علت جیغ زدن کودکان مشکل جسمی است. آنها به خاطر اینکه نمی توانند مشکل خود را بیان کنند شروع به جیغ زدن می کنند بنابراین در این مواقع به فرزند خود توجه کنید و مشکل جسمی او را برطرف نمایید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
نیازهای کودک:

کودکان شیرخوار برای بیان نیازهای خود مانند گرسنگی، خیس کردن، نیاز به خواب ، برانگیختن توجه مادر و دردهای مختلف جسمانی و... شروع به جیغ زدن می کنند و دلیل اصلی جیغ زدن آن ها عدم تکامل مهارت های زبانی و عدم بهره برداری از زبان به منظور بیان خواسته ها می باشد. عدم برخورد شدید با این رفتار و عدم پاسخ گویی سریع در هنگام جیغ کشیدن می تواند از ادامه این رفتار جلوگیری کند.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
چرا کودکان هنگام بازی کردن فریاد می کشند ؟
همانطور که پیش تر هم گفتیم ، کودکان برای نشان دادن احساسات خود شروع به فریاد زدن می کنند. زمانی که در وسط بازی ناگهان جیغ می کشند ، نشان می دهند که در حال یادگیری و پیشرفت در انجام کاری هستند. این رفتار نشان از سالم بودن آن ها است. آن ها در این برهه یاد می گیرند که چگونه از صدای خود استفاده کنند و یاد می گیرند که چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و در نتیجه سعی دارند که از این راه با کودکان دیگر نیز ارتباط برقرار کنند.

اگر به بازی کردن بچه ها دقت کرده باشید ، متوجه می شوید که فریاد کشیدن یکی از فرآیندهای اصلی در حین بازی و تجربه های جدید آن ها است. کودکان در هنگام شادی ، هیجان ، خشم و ناراحتی جیغ می زنند. آن ها در مواقع خستگی ، اضطراب و نگرانی هم می توانند جیغ کشیدن را در پیش بگیرند. شناختن تن صدا و نوع جیغ کشیدن آن ها می تواند به ما کمک کند تا هر چه سریع تر به نوع احساساتشان پی ببریم.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
چرا کودکان در رستوران و چنین مکان هایی جیغ می کشند ؟

ناراحتی ، اضطراب و ترس جزء دلایل رایج برای فریاد کشیدن در رستوران است. علت آن عمدتا به قرار گرفتن در یک محیط جدید با افراد جدید مربوط می شود. مکان هایی مثل رستوران معمولا جایی شلوغ و پر سر و صدا است و به آن ها مجال کودکی کردن را نمی دهد و در نتیجه اغلب اوقات برای آن ها کلافه کننده می باشد. از آن جایی که نمی توانند شفاهی با دیگران صحبت کنند ، پس شروع به فریاد کشیدن می کنند.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
راهکارهای کاربردی در مواجهه با جیغ کشیدن کودک در مکان های عمومی
همانطور که گفتیم قبل از هر چیز باید علت جیغ کشیدن او را پیدا کنید و بعد از این کار می توانید در مکان های عمومی که وقتتان کمتر است ، راهکارهای زیر را در پیش بگیرید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
به او اعتنا نکنید

اگر کودک شما برای جلب توج جیغ می زند ، به او اعتنا نکنید و اهمیت ندهید. البته در همه جا نباید این کار را انجام داد زیرا بستگی به موقعیت دارد که مادر باید آن را تشخیص دهد. زمانی که نیازهای اساسی کودک مطرح نیست و محیط هم مخاطره آمیز نمی باشد و جیغ زدن برای جلب توجه است ، به او بی اهمیت باشید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
- او را نگاه کنید.

اینکه چگونه با این مسئله مواجه می شوید ، یک رکن اساسی در این بخش است و بهتر است که در چنین مواقعی به سمت کودک خود بروید و به چشمان او نگاه کنید. با این کار او می فهمد که کسی صدای او را شنیده و نیازی به جیغ زدن ندارد و در نیتجه سعی می کند که احساسات خود را بهتر مدیریت کند. با این کار می توانید صبر خود را نیز پرورش دهید و زود از کوره در نروید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
- آرام باشید.

شما تنها کسی هستید که در این مواقع حساس می توانید به فرزندتان آموزش صحیح بدهید. پس آرامش خودتان را حفظ کنید. انتظارات او را بپرسید و او را محدود نکنید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
موقعیت را تغییر دهید

اگر کودک شما جیغ می کشد با تغییر موقعیت حواس او را به جای دیگر متمرکز کنیم. خواهید دید که او موقعیت قبلی را فراموش می کند و خیلی زود آرام می شود.

بالا