روانشناسی چرا کودکان جیغ می‌زنند؟

• نویسنده موضوع Matthew
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 22
  • بازدیدها 416
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
او را سرگرم کنید

هنگامی که کودکتان جیغ می کشد سعی کنید ذهن او را به سمت مسائل دیگر سوق دهید و با هر روشی که می توانید او را سرگرم کنید. برای سرگرم کردن کودکتان می توانید کتابی را برایش انتخاب کنید یا با او بازی کنید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
خواسته های او را برطرف نکنید

اگر پس از جیغ کشیدن خواسته کودک را برطرف کنید، او یاد می گیرد که برای رسیدن به خواسته هایش از جیغ استفاده کند و به سرعت به خواسته اش برسد. اگر کودکتان بیش از دو سال سن دارد هرگز پس از جیغ زدن او خواسته هایش را برطرف نکنید. اما اگر کودک در دوران شیر خوارگی قرار دارد شما باید نیازهایش را برطرف کنید زیرا در سنین شیرخوارگی کودکان بیش از هر چیز تابع خواسته های زیستی خود هستند.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
- در مورد انتظاراتی که از او دارید پافشاری کنید

اگر دیدید که با در پیش گرفتن دو مورد بالا کودک شما باز هم به جیغ کشیدن ادامه می دهد ، بهتر است که مکان او را عوض کنید. مثلا اگر در رستوران هستید، او را بیرون ببرید. او را نترسانید. فقط برایش توضیح دهید که می خواهید بیرون از این جا با او صحبت کنید.

زمانی که او را بیرون بردید ، به او توضیح دهید که وقتی به رستوران برگشت باید رفتار صحیح داشته باشد وگرنه مجبورید به طور کامل آن جا را ترک کنید. گاهی اوقات کار در همین جا تمام می شود اما بعضی وقت ها باید با او کمی قدم زده و صحبت کنید.

اگر دیدید که کودک شما با صحبت کردنتان نیز هیچ جوره آرام نمی شود ، می توانید این کار را به زمان دیگری موکول کنید. یک یا دو بار این کار را امتحان کنید و بعد تصمیم نهایی را بگیرید.

مهم ترین کار این است که او را در منزل با تمرین های درست پرورش دهید تا در بیرون از منزل غافلگیر نشوید.

بالا