روانشناسی چرا کودکان جیغ می‌زنند؟

• نویسنده موضوع Matthew
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 22
  • بازدیدها 416
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
فریاد کشیدن و جیغ زدن کودکان یک مشکل آزار دهنده برای والدین است، جیغ زدن کودک دلایلی دارد و البته راهکارهای مناسبی برای متوقف کردن جیغ زدن کودک وجود دارد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
حتما کودکانی را دور و بر خود دیده اید که سعی دارند خشم و عصبانیت خود را مدام با فریاد زدن نشان دهند. البته که بودن در کنار این کودکان کمی آزاردهنده است و باید تسط زیادی روی خودتان داشته باشید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
ممکن است که او این رفتار را برای به دست آوردن چیزی انجام دهد. در نتیجه این شما هستید که مسئول درخواست های او می باشید. اگر کودک متوجه شود که با جیغ زدن می تواند به اهدافش دست پیدا کند ، پس به انجام این کار ادامه می دهد و در نتیجه دوباره و دوباره این کار را تکرار می کند.

نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید ، این است که کودکان مانند اسفنجی هستند که همه چیز را به خود جذب می کنند. آن ها همه رفتارها را کپی می کنند. اگر والدین و یا خواهر یا برادرانشان بر سر یکدیگر فریاد و داد بکشند ، کودک شما نیز این کار را انجام می دهد.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
چگونگی متوقف کردن جیغ زدن کودک
فرض کنید کودک شما در پارک ، هنگام بازی ، در مغازه و یا اتوبوس و ... مدام در حال جیغ زدن می باشد و نمی دانید که چگونه باید با او برخورد کنید و او را آرام سازید.

باید بدانید که کودکان زیادی مثل کودمان شما در دنیا وجود دارند و هدف آن ها ار جیغ زدن ، جلب توجه والدین می باشد. علاوه بر آن سعی دارند که خشم و عصبانیت خود را نیز بروز دهند.

البته مواردی وجود دارد که کودکان در آن جیغ می زنند، چون به آن عادت دارند و از بین بردن این عادت برایشان سخت است.

اول از همه این که باید بفهمید علت جیغ کشیدن کودک شما چیست. باید یاد بگیرید که چگونه احساسات او را کنترل کنید. مخصوصا زمانی که کودک شما چیزی را دوست ندارد و شروع به احساس خشم می کند . علاوه بر آن جیغ زدن همچنین می تواند منجر به گریه و یا کج خلقی شود.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
همچنین به این نکته توجه کنید که کوک شما نمی تواند عادت جیغ کشیدن را که چندین ماه انجام می داده را یک شبه ترک کند. کافیست که دفعه بعد که کودکتان فریاد کشید، با داد و فریاد به او پاسخ ندهید و فضا را آرام کنید.

از طرفی به او گوشزد کنید که اگر داد و فریاد کند ، به او توجه نمی کنید. او می تواند هرچقدر که می خواهد جیغ بکشد اما کمکی از شما برایش ساخته نیست. سعی کنید که در این مواقع خودتان را به کار دیگری سرگرم کنید و اجازه دهید که آرام شود و سپس اجازه دهید که با آرامش درخواست و یا احساسش را به شما بگوید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
راه هایی که کودک برای ابراز خود استفاده می کند.

حتما باید به کودک خود نشان دهید که فریاد شکیدن راهی مناسب برای رسیدن به خواسته ها نیست و فرقی ندارد که او چه سنی دارد و چه چیزی می خواهد. پس باید برای او شفاف سازی کرده و بفهمانید که با جیغ کشیدن کار را بدتر می کند.

البته وقتی که سن کودک شما بسیار کم باشد ، با حرکات و فعالیت های شما بیشتر می آموزد تا با توضیح دادنتان و بنابراین اولین مرحله برای متوقف کردن کودک از جیغ کشیدن ، این است که خودتان سر او داد نزنید.

با این کار او می فهمد که فریاد زدن کار درستی نیست و راه های بیشتر و بهتری برای ابراز خودش وجود دارد. اگر شما هم سر او داد بزنید ، پس به یک الگوی نامناسب برای او تبدیل می شوید و در نتیجه با صحبت ها و نصایحتان برای جیغ نکشیدن ، بدتر او را گیج می کنید.

سعی کنید که همیشه بهترین خودتان باشید تا جلوی جیغ کشیدن کودک و یا حتی نوجوانان را بگیرید . خشم خودتان را کنترل کنید و اگر با همسرتان مشکل دارید، سعی کنید که آن را در یک محیط خصوصی و با آرامش حل و فصل کنید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
چه مدت طول می کشد تا کودک از جیغ کشیدن دست بکشد ؟
قطعا که این تغییر آسان نیست. در وهله اول ترک این کار سخت است زیرا ساکت کردن او کار آسانی نیست. هرچقدر که خودتان نیز به رفتار غلط بیشتر ادامه دهید ، این پروسه را طولانی تر می کنید.

اگر او این کار را در مکان های عمومی هم انجام می دهد ، هرگز در مورد طرز فکر دیگران و نگاه آن ها نگران نباشید و همیشه با هر رفتار درست و غلطی، افراد زیادی هستند که ناعادلانه شما را قضاوت می کنند ، پس خونسردی خود را حفظ کنید و به آن ها بی توجه باشید.

ممکن است که ندانید در یک مکان عمومی چگونه جیغ کشیدن کودک خود را در سریع ترین زمان ممکن متوقف کنید. اگر اقدامات و نکات بالا در منزل در نظر بگیرید و سعی در اجرای آن ها داشته باشید، در نتیجه قلق کودک خود را در بیرون از منزل نیز به دست می آورید ، پس تمرین کردن را از خانه آغاز کنید.

صبر، کلید و حلال این مشکل است و هیچ چیز مانند آن به شما و فرزندتان کمک نمی کند. حتما یک نفس عمیق بکشید و تا صد بشمارید و از اطرافیان خود به دلیل صدای بلند فرزندتان در کمال ادب عذرخواهی کنید.

در همان لحظه نیز هرچیزی که کودکتان می خواهد را به او ندهید. اگر نیازهای او را در زمان هایی که آرام است، برطرف کنید، درس عالی به او داده اید.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
علت جیغ و فریاد کشیدن کودکان
احساس ناتوانی در برقراری ارتباطات :

والدینی که بچه کوچک دارند ، با جیغ کشیدن آ نها آشنایی دارند. علت آن هم این است که کودکان جیغ کشیدن را یک ابزار کلیدی برای ارتباط برقرار کردن می دانند. همزمان که بزرگ تر می شوند ، می فهمند که چگونه باید صدای خود را تنظیم کرده و از آن استفاده کنند . بعد از آن می فهمند که با فریاد کشیدن می توانند چه تغییراتی را در محیط اطراف و رفتار انسان ها ایجاد کنند.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
تخلیه انرژی :

چنانچه در نمناک اشاره کرده ایم کودکان دارای فکر و واژه برای ارتباط صحیح نیستند و فشار شدید احساسات و تجربه ها را از طریق فریاد زدن تخلیه می کنند. فریاد کشیدن باعث تخلیه انرژی شدید آن ها می شود و زبانی برای بیان احساساتشان می باشد.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689