مکان های دیدنی یونان

• نویسنده موضوع Sosano.o
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 70
  • بازدیدها 2K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

نافلیو، اولین پایتخت یونان

براساس داستان‌های اساطیری، این شهر توسط نافلیوس، پسر خدای پوزیدون و دختر داناوس (دانیدا) آنیمون تأسیس شده است. آثار تاریخ این شهر به دوران ماقبل تاریخ باز می‌گردد. این شهر در دوران روم رو به زوال گذاشت و در دوره بیزانس دوباره شکوفا شد. فاتحان فرانکی، ونیزی و ترکی نشان خود را در این شهر به جا گذاشتند و در قرن‌ها بر فرهنگ، معماری و سنت‌های آن تأثیر فراوانی گذاشتند.

دیوارهای باستانی، قلعه‌های قرون وسطایی، بناهای تاریخی و مجسمه‌ها و ساختمان‌های با معماری و زیبایی بی‌نظیر خود هر بیننده ای را مسحور می‌کنند. شهر بندری نافلیو (Nafplio) یکی از زیباترین و عاشقانه‌ترین شهرهای یونان است. نافلیو اولین پایتخت یونان بود که تاریخ مهیج یونان را در خود دارد. این شهر از جاهای دیدنی در یونان است.

جاهای دیدنی یونان

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Sosano.o

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

در نافلیو این جاهای دیدنی یونان را از دست ندهید.

میدان Syntagma Italianate، کلیسای آگیوس اسپیریدوناس، مجسمه یوانیس کاپودیستریاس، تالار شهر در میدان Trion Navarhon، موزه هنرهای محلی Peloponnesian، موزه جنگ در ساختمان‌های آکادمی نظامی سابق، قلعه Palamidi با 900 پله، قلعه بورتزی و خیابان‌های تاریخی از معروف‌ترین دیدنیهای یونان هستند

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

بهترین غذاها را می‌توانید در کدام رستوران‌های نافلیو بخورید؟​

بهترین غذاهای یونانی را می‌توان در کاوالاریس کرنر. 3Sixty که پیشرفته‌ترین رستوران در Nafplio است و غذاهای مدیترانه‌ای و گیاهی را در Pidalio Mezedopoleio بخورید.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

کورفو، بهشت یونان

کورفو (Corfu) جزیره‌ای در سواحل شمال غربی یونان است. این جزیره غنی از فرهنگ و قطعا یکی از بهترین جاهای دیدنی یونان است. کوه‌های ناهموار در پس زمینه سواحل شنی سفید منظره‌ای چشم‌نواز بوجودمی آورد. نشان می‌دهد. اولین دانشگاه یونان (آکادمی یونی)، اولین ارکستر فیلارمونیک و اولین مدرسه عالی هنرهای زیبا یونان در کورفو تأسیس شدند.

جاهای دیدنی یونان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

در کورفو این جاذبه‌ها را از دست ندهید

بزرگترین میدان بالکان Spianada، لیستون، کاخ سنت مایکل و جورج، کلیسای جامع شهر، کلیسای سنت اسپیریدون، موزه هنرهای آسیایی، موزه بیزانس، موزه اسکناس، موزه دیونسیسوس سولوموس، صومعه Vlacherna و قلعه قدیمی کورفو یادگارهای تاریخی این منطقه هستند که ارزش دیدن دارند. در کنار این جاذبه‌های تاریخی خیابان‌های باریک و دهکده‌های زیبا مناظری شگفت بوجود آورده‌اند.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

برای اقامت درکورفو کجا مناسب است؟

اقامتگاهSidari و Kavos از مکان‌های مورد علاقه گردشگران برای اقامت در این جزیره هستند. کاخ‌های صورتی Gordios هم مناسب اقاتی کم هزینه است. اگر می‌خواهید از خلیج‌های زیبا و سواحل کوهستانی ل*ذت ببرید، می‌توانید در یکی از ویلاهای مانند کورفو ویلا پورتاماکی بمانید.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

در تورفو چه غذایی را کجا بخورید؟

غذاهای دریایی و صدف از غذاهای معروف کرفو هستند و کافه بار بیسترو (Old Cafe Bar Bistro) به خاطر غذاهای یونان و مدیترانه‌اش مشهور است.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

سیفنوس، شهر دایره‌ای یونان

سیفنوس (Sifnos) شهر به دایره‌ای از جاهای دیدنی یونان است. زیبایی‌های طبیعی و روستاهای این جزیره چشم‌نواز است. مسیرهای زیادی در این منطقه برای پیاده‌روی وجود دارد. در واقع، بیش از 100 کیلومتر مسیر برای اکتشاف در اینجا وجود دارد. در این مسیرهای پیاده‌روی، ملک‌های مجلل، معابد، روستاها و مزارع مناظر زیبایی می‌سازند.

جاهای دیدنی یونان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

آنچه نباید در سیفنوس از دست بدهید

کلیسای کوچک زیبا Eftamártyros، شهرک سنتی Artemónas، میدان قهرمانان، موزه فولکلور، فستیوال گاسترونیک سیکلادیک که در ماه سپتامبر برگزار می‌شود، از جاذبه‌های این شهر هستند.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

در سیفنوس در این مکان‌ها اقامت کنید

شما می‌توانید در هتل‌های Verina Suites و Pool Bar یا هتل Smaragdi اقامتی عالی داشته باشید.

بالا