مکان های دیدنی یونان

• نویسنده موضوع Sosano.o
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 70
  • بازدیدها 2K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

چه چیزی را کجای رتیمنو بخورید؟

خوراک ماهی دریایی تازه در رستوران Zefyros، غذای دریایی در Taverna، انواع نو*شی*دنی در Pagonas، انواع سالاد در Mikro Livadi و غذاهای خانگی در واسیلیس را امتحان کنید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Sosano.o

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

میکونوس، شهر آسیاب‌های بادی

ساختمان‌های کلاسیک سفید با گنبدهای آبی نشانگر معماری اصیل یونانی در شهر میکونوس Mykonos است. این جزیره نام خود را از نوه آپولو، «میکونوس» گرفته است. خیابان پر پیچ و خم در میکونوس بسیار کاملاً جذاب هستند. اما آن‌چه در این شهر مرکز جذابیت است، آسیاب‌های بادی زیبای آن است. علاوه بر همه این‌ها این جزیره بهشتی است برای علاقه‌مندان به ورزش‌های آبی.
جاهای دیدنی یونان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

جاهای دیدنی یونان در میکونوس را بشناسید

خیابان قدیمی Matoyianni، موزه دریایی اژه، گالری Rarity، بادگیر‌های نمادین، ساحل کالافاتیس، Alefkántra یا ونیز كوچك، کلیسای زیبای پانایا تورلیانی (Panayia Tourliani) و ماسه‌های طلایی ساحل مگالی آموس از دیدنیهای یونان در شهر میکونوس هستند.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

در میکونوس کجا اقامت کنید

هتل بلوددر، هتل هارمونی بوتیک و هتل میکونوس تئوکسنیا از بهترین هتل‌های لوکس میکونوس هستند. بهترین اقامت را در هتل امیروس، هتل اسپانلیس و هتل دامیانوس میکونوس (Damianos Mykonos) با هزینه کمتر خواهید داشت.

در میکونوس چه چیزی را کجا بخورید

کیک‌های Gioras Wood، پاستا در La Cucina di Daniele، سالادهای تابستانی در Funky Kitchen، پنیربرگر و رول‌های مخصوص Pepper Mykonos، غذاهای دریایی در Captain’s Daniel و نو*شی*دنی‌های ایتالیایی در D’Angelo Mykonos را امتحان کنید.

جاهای دیدنی یونان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

تسلیوی، منطقه سواحل طلایی

تسلیوی (Tsilivi) منطقه‌ای ساحلی در یونان است که مکانی مناسب برای آشنایی با تاریخ یونان است. این منطقه با داشتن تعداد زیادی تاکستان و باغ‌های زیتون از جاهای دیدنی یونان و مقصد عالی برای تعطیلات، گشت و گذار، پاراگلایدرینگ، آفتاب گرفتن و خوردن غذاهای خوشمزه است.

جاهای دیدنی یونان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

در تسلیوی این تفریحات را از دست ندهید

دوچرخه‌سواری و تفریحات آبی در پارک آبی تسلیوی، گلف در Fantasy Mini Golf، استودیوی هنر سرامیکی Adamieion، تور قایق‌سواری به Gorge، بازی بولینگ در Bowl’m Over و اسب‌سواری در مرکز سوارکاری Athina & Dennis، ورزش‌های آبی در سواحل Belussi و Bouka Gaidaros از تفریحات تسلیوی است.

جاهای دیدنی یونان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

اقامتگاه‌های تسلیوی را بشناسید

هتل و اسپا لوکس لسانته، ویلاهای لوکس لاجوردی، و هتل ساحلی تسلیوی از بهترین انتخاب‌های برای اقامتی لوکس هستند. هتل الکساندرا بیچ، استودیوی نرایدا و زانته ماریس بهترین انتخاب با بودجه حداقل است.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

چه چیزی را در کجای تسلیوی بخورید

غذاهای سنتی یونانی در کافه اوزری، بستنی‌های سرخ شده در Halfway، غذاهای انگشتی در اسنک بار Summertime، صبحانه در Sunset BLVD، و بشقاب لبنانی در La Meze Tapas بهترین انتخاب برای غذا خوردن است.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

آپوكوروناس، با سواحل کم عمق

فضاهای سبز سرسبز و آب‌های خالص آپوكوروناس (Apokoronas) از جاهای دیدنی یونان هستند. منطقه آپوكوروناس در گوشه شمال شرقی یونان و در پای کوه‌های سفید یکی از سبزترین مناطق کریت است که دیدنی‌های جالب توجهی از قبیل دریاچه کورناس، دریاچه آب شیرین جزیره، روستاهای زیبا و استراحتگاه‌های کوچک ساحل دارد. سواحل آپوكوروناس کم عمق هستند و برای شناگران مناسب نیست. اما کاملا مناسب برای کودکان و افرادی است که شنا بلد نیستند.

جاهای دیدنی یونان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529

دیدنیهای یونان در آپوكوروناس را از دست ندهید

دریاچه Kournas، سواحل کالواکی (Kalivaki)، کلیسای Agios Nikolaos، مرکز سلامتی و ماساژ در Georgioupolis، ساحل Ombros Gialos، موزه فولکلور و غار مرموز Samonas از جاهای دیدنی یونان در آپوكوروناس هستند.

جاهای دیدنی یونان

بالا