خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

رمان محاوره ای خوبه یا ادبی!؟

• نویسنده موضوع حبیب.آ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 25
  • بازدیدها 2K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
کیف پول من
354
خب نثر ادبی یک نثری هست که کتاب های خیلی نفیس داره اما کمتر کتابی که با نثر محاوره نوشته شده باشه نفیس هست. اما در یک صورت دیگه نثر محاوره ای از نظر من ملموس تر هست‌. به نظرم برای ژانر های طنز عاشقانه تخیلی باید نثر محاوره باشه که ملموس تر باشه. اما ترسناک جنایی درام و تراژدی نثر ادبی رو ترجیح میدم. به نظرم ژانر ترسناک و جنایی باید راوی و سوم شخص تعریفشون کنه اما عاشقانه و طنز و غمگین و درام و تراژدی و تخیلی رو قهرمان داستان و شخصیت اصلی باید تعریف کنه.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

پارسا تاجیک

مدیر بازنشسته تالار نویسندگان
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-26
کیف پول من
1,548
صد در صد ادبی.
در نگارش به سبک ادبی، دستِ نویسنده برای نوشتنِ توصیفاتِ هنری؛ باز‌تر هست. ولی در محاوره نویسی بازی با کلمات و تصویر سازی به دلیل کافی نبودنِ دایره ی واژگانِ نویسنده بسیار سخت خواهد بود و اکثر اوقات متنِ رمان از جملات تکراری و توصیفات کلیشه ای
لبریز خواهد شد.

SHAGHAYEGH

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-20
کیف پول من
20,046
برخلاف دوستان که میگن ادبی دست بازتره واسه بیان احساسات من هیچ ربطی تو بيان احساسات تو ادبی و محاوره نمیبینم اون قلم نویسنده س که مشخص میکنه چقدر توانایی واسه بیان احساسات و توصیفات داره تو ادبی شاید یکم شکل کلمات فرق کرده باشه اما نویسنده اگر ادبی بنویسه ولی نتونه شخصیت پردازی کنه ادبی نوشتن به کارش نمیاد از یه طرف هم محاوره نوشتن ل*مس احساساتش راحت تره چون یه چیز خودمونی تر و مردمی تره.
تو ادبی بازتره چون مجازی از هر آرایه و سمبلی استفاده کنی. می‌تونی از هر تعبیر و تصویری استفاده کنی که تو محاوره یا ممکن نیست یا اگرم باشه خیلی کم میشه استفادشون کرد چون اونوقت دیگه محاوره نمیشه.

mobina.h.f

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-23
کیف پول من
129

S.M.Z

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-09
کیف پول من
6,304
مونولوگ ها ادبی باشن و ترجیحا سوم شخص ولی دیالوگ ها محاوره، چون خیلی وقته که کسی موقع حرف زدن روزمره از کلمات ادبی استفاده نمیکنه حالا شاید موقع صحبت کرد با استادی یا سر جلسه‌ی کاری مهمی ادبی حرف بزنن ولی خب در اکثر مواقع محاورست
ولی به نظر من به قلم نویسنده هم مربوطه که با هر نوع نوشتاری بتونه خواننده رو جذب کنه

Pegah.a

مدیر تالار ویرایش + مدرس زبان ترکی
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
مدرس انجمن
ویراستار انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-08
کیف پول من
86,363
بستگی به ژانر رمان داره
مثلا بنظر من رمان طنز عاشقانه، محاوره‌ای باشه بهتره؛ چون حس می‌کنم راحت‌تر میشه با شخصیت‌ها ارتباط برقرار کرد.

بالا