خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بررسی ال جی K61

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 26
  • بازدیدها 888
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
نمایشگر K61 به‌ترتیب به حداکثر روشنایی ۳۶۸٫۸ و ۴۰۰ نیت در حالت تنظیم دستی و خودکار دست می‌یابد؛ درحالی‌که حداقل روشنایی نمایشگر حدود ۲٫۱۱ نیت است. بدین‌ترتیب صفحه‌نمایش میان‌رده‌ی اقتصادی ال جی در محیط‌های روشن و تاریک خوانایی مناسبی دارد. ما کنتراست Native نمایشگر را نیز عدد ۲۴۰٫۹ به‌دست آوردیم که نتیجه‌ی به‌مراتب بهتری از اغلب رقبای هم‌قیمت به‌حساب می‌آید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
از نمایشگر که بگذریم به یکی از بخش‌های جذاب ال جی K61 یعنی بخش صوتی آن می‌رسیم. تک بلندگویی که روی لبه‌ی پایینی گوشی قرار دارد، صدایی مونو و کاملا معمولی مثل دیگر گوشی‌های اقتصادی تولید می‌کند؛ مادامی‌که بلندی صدا را در سطح متوسطی نگه دارید، شفافیت صدا رضایت‌بخش است، ولی اگر بلندی را روی حداکثر قرار دهید، با اعوجاج و به‌هم‌ریختگی صدا مواجه می‌شوید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
هنگامی‌که به گوشی هدفون متصل کنید، تجربه‌ی صوتی کی ۶۱ متحول می‌شود؛ با فعال‌سازی گزینه‌ی صدای DTS-X 3D Surround، صدا بلندتر و کوبنده‌تر و دیالوگ‌ها شفاف‌تر به‌گوش می‌رسند، با این گزینه، امکان تجربه‌ی صدای سه‌بعدی فراگیر با حالت‌های Wide و Front و Side to Side تا نیز فراهم می‌شود؛ حتی اگر باز هم کیفیت صدا باب میلتان نبود، می‌توانید ازطریق اکولایزر دستی ۱۰ خطی موجود در تنظیمات صدا، کیفیت صدا را افزایش دهید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
نرم‌افزار و رابط کاربری ال جی K61
میان‌رده‌ی اقتصادی ال جی به‌صورت پیش‌فرض با اندروید ۹٫۰ و رابط کاربری اختصاصی LG UX به‌فروش می‌رسد؛ اما اندروید ۱۰ هم‌اکنون برای این گوشی منتشر شده است. رابط کاربری کنونی ال جی به One UI سامسونگ شباهت زیادی دارد؛ اگر به آیکون‌های مربعی با گوشه‌های گرد، المان‌هایی با رنگ‌های زنده و البته قابلیت‌های شخصی‌سازی متعدد علاقه‌مند هستید، احتمالا LG UX می‌تواند رضایتتان را جلب کند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
صرف‌نظر از دوگانگی Gallery / Google Photos، اپلیکیشن‌های Phone/Contacts ال‌جی، رابط کاربری اختصاصی ال‌جی نرم‌افزار Duplicate دیگری ندارد و در باقی موارد از اپلیکیشن‌های خود گوگل استفاده می‌کند؛ اما چند اپلیکیشن‌ و بازی متفرقه‌ در دل رابط کاربری وجود دارد که شاید برای عده‌ای آزاردهنده باشد؛ پنج بازی شامل Asphalt Nitro، DragonML، Empires، Pastry و Little Big City 2 در کنار اپ‌های Booking.com و LG ThinQ از جمله‌ی آن‌‌ها هستند؛ البته تمام آن‌ها را حذف کرد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
تجربه‌ی ما از گوشی ال جی K61 با لگ‌های گهگاه و کُندی‌هایی در جابه‌جایی بین منوها و بارگذاری مجدد آیکون‌ها/ویجت‌ها در صفحه‌ی Home همراه بود؛ اما مشخص نیست که این موارد به سخت‌افزار نسبتا ضعیف دستگاه مربوط باشد یا بهینه‌نبودن نرم‌افزار.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
عملکرد و باتری ال جی K61
ال جی K61 درمقایسه‌با رقبایی همچون موتو G9 پلاس یا پوکو X3 از سخت‌افزار به‌مراتب ضعیف‌تری استفاده می‌کند؛ تراشه‌ی Helio P35 به‌کاررفته در میان‌رده‌ی اقتصادی ال‌جی قدمتی ۳ ساله دارد و با فرایند ساخت ۱۲ نانومتری TSMC تولید می‌شود. این تراشه ترکیب ۴ هسته‌ی ۲٫۳ گیگاهرتزی و ۴ هسته‌ی ۱٫۸۰ گیگاهرتزی Cortex A53 را به‌عنوان پردازنده‌ی مرکزی و ماژول ۶۸۰ مگاهرتزی IMG PowerVR GE8320 را به‌عنوان GPU به‌کار می‌گیرد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
تراشه‌ی Helio P35 از اتصال دیتا با حداکثر سرعت دانلود و آپلود ۳۰۰ و ۱۵۰ مگابیت‌برثانیه، اتصال Wi-Fi 5 و بلوتوث ۵٫۰ پشتیبانی می‌کند. در گوشی ال جی K61، این تراشه را ۴ گیگابایت رم LPDDR4X به‌همراه ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی نه‌چندان سریعِ eMMC 5.1 همراهی می‌کند؛ البته امکان ارتقاء حافظه‌ی ذخیره‌سازی از طریق درگاه مستقل microSD وجود دارد. ما نسخه‌ی ۱۲۸ گیگابایتی K61 را برای بررسی دراختیار داشتیم؛ اما در کمال تعجب ۲۰ گیگابایت از حافظه دراختیار System قرار دارد!

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
ال جی K61 عملکرد بسیار ضعیفی را به‌نمایش می‌گذارد و در تمام سناریوها از رقابت با محصولات هم‌قیمت بازمی‌ماند؛ به‌عنوان مثال، محصول ارزان‌قیمت‌ترِ پوکو M3 حدود ۱۵۰ درصد در پردازش‌های گرافیکی و بیش‌از ۶۰ درصد در عملکرد کلی، بهتر از دستگاه اقتصادی ال جی عمل می‌کند. ضعف سخت‌افزاری K61‌ در کاربری‌های روزمره نیز نمایان است؛ لگ‌ها و کُندی‌های گاه‌وبی‌گاه در جابه‌جایی بین منوها و مکث در اجرای فرامین از جمله‌ی این ضعف‌ها در دنیای واقعی هستند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
ال جی K61 برای تأمین انرژی موردنیازش به باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی از نوع لیتیوم-پلیمر اتکا دارد و به‌صورت پیش‌فرض به‌همراه شارژر ۱۰ واتی به‌فروش می‌رسد. ال‌جی می‌گوید میان‌رده‌ی اقتصادی‌اش با این باتری برای تماشای فیلم، انجام بازی یا عکاسی از طلوع تا غروب آفتاب کافی خواهد بود؛ اما ادعای کره‌ای‌ها تا چه اندازه با واقعیت هم‌خوانی دارد؟

بالا