خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بررسی ال جی K61

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 26
  • بازدیدها 888
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
ال‌جی K61، توانمندترین میان‌رده‌ی اقتصادی ال‌جی در بازار ایران به‌حساب می‌آید؛ اما این گوشی هوشمند باید با محصولات کارآمدتر و سریع‌تری در بازه‌ی قیمتی خود رقابت کند.

بازار موبایل بار دیگر روی بی‌رحم خود را نشان داد و شرکت باسابقه‌ی دیگری را از گود رقابت خارج کرد؛ ال‌جی چند روز پیش به گمانه‌زنی‌ها پایان داد و با انتشار بیانیه‌ای رسمی تأیید کرد که براساس تصمیم هیئت‌مدیره، این شرکت با خروج از بازار موبایل، روی حوزه‌های روبه‌رشد دیگری همچون قطعات خودروهای الکتریکی، اینترنت اشیا و راهکار‌های B2B تمرکز خواهد کرد؛ البته با وجود خداحافظی ال جی از بازار موبایل، کره‌ای‌ها می‌گویند به پشتیبانی از محصولات و انتشار به‌روزرسانی برای کاربران کنونی ادامه خواهند داد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
61198c5b-2cf5-4ef3-8cf7-806d357ff4b5.jpg
عرضه
معرفی2020، فوریه
وضعیتموجود. عرضه شده در 27 آوریل 2020
نمایشگر
نوعIPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ
ابعاد6.5 اینچ (~81.4% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن1080 در 2340 پیکسل، 19.5:9 (~396 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
بدنه
ابعاد164.5 در 77.5 در 8.4 میلی‌متر
وزن-
MIL-STD-810G compliant
سیم‌کارتتک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))
پلتفرم
سیستم‌عامل در زمان عرضهاندروید 10.0
تراشهMediatek MT6765 Helio P35 (دوازده نانومتر)
پردازنده مرکزی8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.3 گیگاهرتز Cortex-A53 و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتز Cortex-A53)
حافظه
درگاه حافظهmicroSDXC (درگاه اختصاصی)
حافظه داخلی64 گیگابایت با 4 گیگابایت رم، 128 گیگابایت با 4 گیگابایت رم
دوربین
اصلی48 مگاپیکسل (لنز واید، فوکوس خودکار با تشخیص فاز) 8 مگاپیکسل، (فوق عریض) 2 مگاپیکسل (لنز ماکرو) 5 مگاپیکسل (سنسور تشخیص عمق تصویر)
قابلیت‌هافلش LED، پانوراما، HDR
فیلم‌برداری2160p@30fps، 1080p@30fps
سلفی16 مگاپیکسل
صدا
اسپیکربله
جک ۳.۵ میلی‌متریبله
باتری
باتریباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت
قابلیت‌ها
حسگرهاحسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، سنسور مجاورت، قطب‌نما
شبکه
فناوریGSM / HSPA / LTE
اتصالات
شبکه بی‌سیمWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث5.0، A2DP، LE
GPSبله، با A-GPS
NFCبله
رادیوخیر
USB2.0، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل
متفرقه
رنگ‌هاسفید، آبی

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
پیش‌تر تعدادی از گوشی‌های ال‌جیِ موجود در بازار ایران را بررسی کرده‌ایم؛ بررسی مدل‌هایی مانند ال جی ولوت، ال جی K41S، ال جی G8s هم‌اکنون در آرشیو مقالات زومیت موجود هستند؛ طی چند روز آتی آخرین گوشی‌های ال‌جی در بازار ایران را نیز بررسی خواهیم کرد؛ K61 یکی از همین گوشی‌ها به‌حساب می‌آید؛ میان‌رده‌ی اقتصادی کره‌ای‌ها که در بازه‌ی قیمتی ۵ تا ۶ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
طراحی و کیفیت ساخت ال جی K61
با بدنه‌ی کاملا پلاستیکی براق و ظاهری شبیه به محصولات گران‌قیمت‌ترِ شیشه‌ای، کی ۶۱ از همان طراحی موردانتظارمان از دستگاه‌های میان‌رده‌ی اقتصادی بهره می‌برد و فراتر از آن نمی‌رود. در نمای پشتی، پیش از هرچیز دیگری، مجموعه‌ی چهارگانه‌ی دوربین خودنمایی می‌کند که با چینش افقی و برآمدگی نسبتا قطوری روی محور تقارن عمودی دستگاه قرار دارد و به‌همین دلیل باعث لق‌خوردن گوشی حین استفاده روی میز نمی‌شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
images (14).jpeg
کمی پایین‌تر از دوربین، حسگر اثر انگشت به‌چشم می‌خورد. دسترسی به حسگر انگشت به‌سادگی امکان‌پذیر است و عملکرد آن چه از نظر سرعت، چه دقت، مناسب ارزیابی می‌شود. چنانچه دستان کوچکی دارید، می‌توانید با سوایپ عمودی روی حسگر اثر انگشت ال جی K61، به نوار اعلانات دسترسی داشته باشید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
به‌لطف ابعاد ۸٫۴ × ۷۷٫۵ × ۱۶۴٫۵ میلی‌متری و انحنای اندک پنل پشتی در کناره‌ها، گوشی ال جی به‌خوبی در دست جای می‌گیرد، از سوی دیگر، بدون جابه‌جایی زیاد دست روی بدنه‌ی دستگاه نیز تقریبا می‌توان با انگشت شست به تمام سطح صفحه‌نمایش ۶٫۵۳ اینچی K61 دسترسی داشت.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
وزن ۱۹۱ گرمی گوشی اقتصادی ال جی K61 چندان سبک محسوب نمی‌شود؛ اما به‌اندازه‌ای نیست که در استفاده‌های مداوم باعث خستگی دست شود.

ال جی درباره‌ی سازگاری K61 با استاندارد شش‌گانه‌ی MIL-STD-810G ارتش آمریکا (دمای بالا، دمای پایین، رطوبت، شوک حرارتی، ارتعاشات و ضربه) و مقاومت گوشی در برابر سقوط‌های ناگهانی، مانور زیادی می‌دهد؛ اما ما توصیه می‌کنیم در صورت این گوشی یا هر دستگاه دیگر، از بی‌مبالاتی در مراقبت از آن بپرهیزید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
۸۲٫۵ درصد از نمای جلویی K61 دراختیار نمایشگر ۶٫۵۳ اینچی‌اش قرار دارد که با گوشه‌های گِردَش تا ن*زد*یک*ی‌های سه لبه‌ی بالا، چپ و راست پیشروی کرده؛ اما حاشیه‌ی پایینی آن بسیار قطور است. دوربین سلفی K61 درون حفره‌ی نسبتا کوچکی در گوشه‌ی چپ نمایشگر قرار دارد. کره‌ای‌ها در مورد شرکت سازنده‌ یا سطح مقاوت پوشش شیشه‌ای نمایشگر در برابر خراشیدگی اظهارنظر نمی‌کنند؛ بنابراین استفاده از محافظ برای نمایشگر ال جی K61 را پیشنهاد می‌کنیم.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
images (13).jpeg
در لبه‌ی راست فریم پلاستیکی K61 درگاه‌ تفکیک‌شده‌ی سیمکارت‌ها و کارت حافظه‌ی microSD به‌همراه کلید پاور به‌چشم می‌خورد؛ درحالی‌که لبه‌ی چپ فریم از کلیدهای کنترل صدا به‌همراه کلید اختصاصی گوگل اسیستنت قرار دارند. دسترسی به‌تمام کلیدها به‌سادگی صورت می‌گیرد؛ اما محل قرارگیری کلید گوگل اسیستنت به‌گونه‌ای است که در طول روز بارها و بارها حین برداشتن گوشی به‌اشتباه آن را فشار خواهید داد. امکان غیرفعال‌سازی این کلید وجود دارد؛ اما ای‌کاش ال‌جی امکان شخصی‌سازی را نیز فراهم می‌کرد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
در لبه‌ی بالایی K61 صرفا روزنه‌ی میکروفون به‌چشم می‌خورد؛ اما لبه‌ی پایینی از دریچه‌ی اسپیکر، پورت USB 2.0 Type-C، روزنه‌ی دیگر میکروفون و جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون میزبانی می‌کند.

نمایشگر و اسپیکر ال جی K61
ال جی K61 از نمایشگر ۶٫۵۳ اینچی IPS LCD با وضوح ۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل و نسب تصویر عریض ۱۹٫۵:۹ استفاده می‌کند و تراکم پیکسلی بسیار مناسب ۳۹۴ پیکسل‌براینچ را برای نمایش واضح تصاویر و متون ارائه می‌دهد. برخلاف محصولی همچون پوکو X3 در میان‌رده‌ی اقتصادی ال‌جی خبری از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی نیست و این گوشی از نرخ مرسوم ۶۰ هرتز برای نوسازی تصویر بهره می‌گیرد.

بالا