روانشناسی چگونه یک ذهن آرام داشته باشیم؟

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 24
  • بازدیدها 804
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
۱۰. یک دفتر خاطرات از رؤیای‌های‌تان بنویسید
یکی از کارهای قابل انجام جهت جلوگیری از هجوم سیل افکار، نوشتن روزانه‌ی رؤیاهای‌تان است. وقتی آنها را بنویسید، خیال‌تان راحت می‌شود و دیگر افکار و پارازیت‌ها ذهن‌تان را اشغال نمی‌کنند.‌

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
۱۱. در لحظه زندگی کنید
همیشه بخشی از ذهن، درگیر گذشته یا آینده است. اگر در لحظه زندگی کنید، می‌توانید از شر آن چیزهایی که تحت کنترل‌تان نیست خلاص شوید. برای این کار لازم نیست کلاً گذشته را فراموش کنید یا اینکه بی‌خیال آینده شوید. کافی است بدانید که گذشته‌ها را نمی‌توان تغییر داد و آینده هم هنوز نیامده است. پس چرا باید بی‌مورد وقت‌تان را تلف کنید؟

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
۱۲. با طبیعت در ارتباط باشید
ذهن آرام : ارتباط با طبیعت

کمی برای طبیعت وقت گذاشته و ارتباط‌‌تان را با آن بیشتر کنید. می‌توانید در یک جای پُر درخت، ساحل دریا یا هر جای دیگری که درون‌تان را آرام می‌کند قدم بزنید و در زیبایی‌های طبیعت غرق شوید. وقتی در طبیعت هستید، سعی کنید اصلا به «زندگی روزمره» فکر نکنید و فقط روی زیبایی‌های آنجا تمرکز کنید. تمام سعی‌تان این باشد که به صدای موزون باد یا صدای خوش‌آهنگ جوی آب گوش کنید. صدای حیوانات و پرنده‌ها هم قشنگ و گوش‌نواز هستند.‌

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
تعادل
یک ذهن آشفته نشان‌دهنده‌ی ناهماهنگی‌هایی است که در درون فرد وجود دارد. این عدم توازن را می‌توان اصلاح کرد؛ به شرط آنکه فرد خودش تصمیم بگیرد. اگر ب*دن‌تان به استراحت نیاز دارد، ذهن شما هم همین‌طور است. وقتی ذهن‌تان دائما فعالیت دارد و با حوادث و اتفاق‌های زیادی درگیر است، در برابر خواب و استراحت مقاومت می‌کند؛ حتی اگر جسم‌تان خسته باشد. برای همین است که حتما باید به ندای ب*دن‌تان گوش کنید.

وقتی صداهای مبهم ذهن‌تان را دور بریزید، حداقل می‌توانید بدون اینکه به کنترل همه چیز و همه کس فکر کنید، از ذهن‌تان در جهت مثبت استفاده کنید. با این کار درک و بصیرت‌تان بیشتر، برنامه‌ی خواب‌تان منظم‌تر و رؤیاهای‌تان هم منطقی‌تر می‌شوند و دوباره ذهن آرام خودتان را پیدا می‌کنید.

بالا