روانشناسی چگونه یک ذهن آرام داشته باشیم؟

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 24
  • بازدیدها 804
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
آیا تا به حال برای‌تان پیش آمده که وقتی در رخت‌خواب‌تان دراز کشیده‌اید و در تلاش برای خوابیدن هستید، فکرهای مختلف همین‌طور به سمت‌تان هجوم بیاورند و مانع خوابیدن شما شوند؟ آیا همیشه در طول روز، افکار مختلف به شکل اتفاقی به ذهن‌تان می‌رسند، فکرتان را مشغول و ذهن آرام شما را به‌هم می‌ریزند؟ در ادامه ۱۲ راه برای داشتن ذهنی آرام را به شما خواهیم آموخت.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
قانون جذب
«قانون جذب» می‌گوید که شما هر چیزی را که به طور پیوسته به آن فکر کنید به دست می‌آورید. اگر ذهن شما همیشه پُر از آشوب است و افکار نامنظمی تولید می‌کند، پس در زندگی‌تان هم همین‌ها را به‌دست خواهید آورد. حتی رؤیاها و خواب‌های‌تان هم بازتابی از افکار و دغدغه‌های شما هستند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
از بین رفتن تفکرات درون‌گرایانه
متأسفانه در جامعه‌ی امروزی ما مادی‌گرایی و خودپرستی بسیار رایج شده است. خیلی از مردم ۲۴ ساعته به این مسائل (مادی‌گرایی) فکر می‌کنند و طرز برخورد، فکر و ذهنیت دیگران برای‌شان خیلی مهم است. فهم و درک خودمان در میان این جریان فکری به فراموشی سپرده شده است. این موضوع باعث می‌شود شخصیت اغلب مردم ساختگی باشد و خیلی‌ها برای حفظ ظاهر طوری زندگی می‌کنند که خودشان هم راضی نیستند و با شخصیت واقعی آنها متفاوت است؛ در واقع فقط «هم‌رنگ جماعت» شده‌اند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
تخمین زده می‌شود که ۷۵ درصد مردم آمریکا برون‌گرا هستند. اغلب برنامه‌های تلویزیونی ایالات متحده بر اساس تقویت خود‌بینی و خودپرستی ساخته می‌شوند و مردم را از تفکر و جست‌و‌جو برای پیدا کردن جواب سؤال‌های‌شان می‌ترسانند که این خود باعث فراموش شدن درون‌گرایی می‌شود.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
کارل یانگ (Carl Jung) می‌گوید که برون‌گرایی نوعی رفتار شخصیتی است که اغلب بر روی موارد بیرونی و خارجی تمرکز می‌کند (جهان بیرون) و درون‌گرایی نوعی رفتار شخصیتی است که بر پایه‌ی موضوعات روحی و درونی می‌چرخد و بر فعالیت‌های روحی فرد تمرکز می‌کند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
تقویت افکار مبهم
اگر اجازه دهیم که جریان فکری غالب (مادی‌گرایی و خودبینی) فکر و درک ما را تحت تأثیر قرار دهد، در واقع ذهن‌مان را با افکار نامعقولی شکل می‌دهیم که بر پایه‌ی تعدادی ایده‌، مقدمات و تصاویر گنگ و مبهم بنا شده‌اند. به خاطر همین است که بعد از تماشای اخبار از رسانه‌های خارجی هیچ‌وقت حس خوبی نخواهید داشت. چون این برنامه‌ها طوری طراحی شده‌اند که شما را از ناامنی بترسانند تا لرزش‌ها و نوسان‌های ذهنی‌تان کمتر باشد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
اگر برنامه‌های خبری را دوست ندارید اما برنامه‌های دیگر را دنبال می‌کنید، حتما متوجه شده‌اید که تبلیغات تلویزیونی هم به اندازه‌ی همان اخبار، بد هستند. چون این تبلیغات برون‌گرایی را رواج می‌دهند؛ همان‌طور که جریان‌های فکری غالب جامعه سعی می‌کنند این تفکر را به شما القا کنند. مثلا در این تبلیغات از بازیگران خوش‌قیافه استفاده می‌شود و آن وقت شما پیش خودتان فکر می‌کنید: «اگر من هم این محصول را بخرم زیبا می‌شوم و یک گروه بزرگ از دوستان زیبا هم پیدا می‌کنم.»

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
تلاش این نوع تبلیغات بر این است که به شما بگویند (به شکل خود واقعی‌تان) به اندازه کافی خوب نیستید و ذهن‌تان را درگیر می‌کنند تا تفاوت‌هایی را پیدا کند که واقعا وجود ندارند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
وقت طلاست
درست است که «وقت طلاست» اما نباید از هر لحظه، فقط برای پول درآوردن استفاده کنیم، فکر و ذکرمان مسائل مادی باشد و به مسائل معنوی و روحی توجهی نکنیم. مثلا نباید برای گشت‌وگذار و ارتباط با طبیعت بهانه‌ی کمبود وقت بیاوریم.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
لایک‌ها
25,025
امتیازها
128
کیف پول من
30,118
اغلب اوقات ذهن ما افکار منطقی و غیرمنطقی را سبک و سنگین می‌کند و به همین خاطر اغلب گیج و مشوش است. از یک طرف رسانه‌ها و نشریات تفکراتی را در ذهن‌تان می‌گنجانند و از طرف دیگر درون‌تان با آنها کاملا مخالف است. در نتیجه داشتن یک ذهن آرام برای شما به یک رؤیا تبدیل می‌شود و این افکار (به خاطر قانون جذب)، هرج‌ومرج‌های درونی‌تان را تقویت می‌کنند.

بالا